.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Използвах вибратор и ....

Аз съм на 17 и не съм била с момче,но използвах 2 пъти вибратор и ме болеше и имаше 5-6 точки кръв.Вибратора беше с диаметър 4 см и искам да знам дали ако правя секс с момче той ще разбере,че не съм била с момче като все пак имам някакъв опит с петинг

Вибраторът само отварачка ли ти беше? Деца...зависи колко често използваш вибратора и колко време след изпозлването му правиш секс. Иначе или ще реши, че си притеснителна и скована, или че си девствена.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

chestito otworila si se sama..
    dano ne sujelqwash che si si prowalila i purwia put s momche ne s wibrator

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    ni6to ti nqma..ima6e 1 tema (podobna) v koqto pak avtorkata se be6e otvorila s krastavica...svqt 6irok..
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Дори и често да използваш випбратора по поведението ти ще се разбере, че нямаш опит в секс. Най-много да си помисли, че си много скована и неопитна. А всъщност защо ти беше да пробваш с вибратор?
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    С тази техника скоро няма да останат девствени момичета... вземи си купи един турбовибратор с автоматична скоростна кутия и не се занимавай с момчета.....

Град
    София
    Пхаха деца децаааа е направо си умирам по-малка съм от тебе а явно имам повече акъл виж са за първия път (щом вече няма как да го направиш "спецялно" си намери някой неопитен за да свикнеш.Ама ако имаш сериозна връзка с някой опитен няма начин да не те хване освен ако наистина не си помисли че си притеснителна.Ако толко ти е зор да не разбере че си девствена го излъжи че си го правила само веднъж с някой си и още си неопитна тва е друго ако можеш измисли

ненавиждам хора,който говорят с обръщението "деца" към по-големи.Както и да е.
    Зависи с какъв излезеш,но да би трябвало да се разбере.Но не е болка за умиране,понякога да се отвориш сам е по-добре отколкото с някое момче,което не се знае дали знае какво да прави.Може и да не си проличи,стига да не се притесняваш.
    Bring the violence

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от find_m3
    Пхаха деца децаааа е направо си умирам по-малка съм от тебе а явно имам повече акъл виж са за първия път (щом вече няма как да го направиш "спецялно" си намери някой неопитен за да свикнеш.Ама ако имаш сериозна връзка с някой опитен няма начин да не те хване освен ако наистина не си помисли че си притеснителна.Ако толко ти е зор да не разбере че си девствена го излъжи че си го правила само веднъж с някой си и още си неопитна тва е друго ако можеш измисли
    За мен "специално" беше да бъда първи на едно момиче. Идеята за "баткото" ме отвращава.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Това е пълна глупост, защо го направи?! Не са се свършили момчетата, че да се отваряш с вибратор.
    По въпроса ти - ще разбере, ако си скована и притеснена или ако сама му кажеш. Ако си спокойна, няма да разбере.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си