- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво мислите за рапЪрите и рапа?
Абсолютно вярно... познавам много рапъри и нито един не е някъф сдухан или да седи да реве по цял ден, а всички са супер печени хора и се чупиш от смях с тяхПървоначално написано от *Hip-H0p43*
....а за чалгарите...нямам думи просто
R'n'B i Hip - Hop RulZZz!!!
![]()
![]()
Няма как да не искажа мнение по въпроса :P
Hip-Hop rlz
Примерно Еминем има много стойностни песни като lose yourself,mokingbirth,marshal mathers,cleaning out my closet...Абе много са.На 50 цента повече гангстерски пак ми харесва.Абе рапа ме надъхва.А чалгарите като измислят друга рима която да не завършва на "а" като "любовта,така,даа" или не са копнали някое турско или сръбско парче хуу ще е.И като стане световно движение чалгата тогава може да си помисля да я слушам защото за сега само ние сме достатъчно тъпи да слушаме тия ралти.
=D>![]()
![]()
![]()
Лично аз съм привърженик на рапа![]()
[quote="Taste the rainbow"][quote="CaSsIe"]познавам много рапъри и нито един не е някъф сдухан или да седи да реве по цял денми примерно ако ше коментирап си напраи труда да прочетеш и т'ва което съм цитирала и да се замислиш, щот не сам го сложила там за кефаххахахааахахаха
к'во общо има рапа и реването?
4алгата-не харесвам и не удобрвявам такъв стил.Не,защото било модерно да мразиш 4алга,а защото така ми харесва!![]()
+1Първоначално написано от AlphaPower
Всеки стил музика си има своите добри хитове. Не съм привържаник на чалгата , предпочитам много повече РАПА,но ся по диско просто чесно казано си плача да завъртя един здрав кючек!!!![]()
![]()
![]()
хип хоп-а e религия !![]()
![]()
I am what I am !!!
Послушвам от време на време. Тея, които са малко по-навътре ще видят и нещо познато в ника ми. В чалгата единственото, което ми харесва е плющенето на топките ми в гъза на някое барби.
Fingaaaaaaaaaaz,Стефане :Р
Стига 'е,дори аз не се чукам с чалгари:/![]()
![]()
"Хуй род не признава". С малко по-различен смисъл е, но и тук може да влезе в употреба.
Ми ти не се, но да приемем, че аз съм по-гаден.![]()
![]()
Междудруготото един бивш колега каза, че адски съм му приличал на Фингаз... нищо, че оня е маймуна ама както и да е.
мн ме кефят рапърите страхотни са и рапъ ма кефи![]()
ИСкЪм дА КажА НешТу...ЗнаЧи....ЪъЪ....ОК....!Вс ъщНОсТ КаКВо ИСкЪх Да Ти каЖА....МамКА му...ДобРЕ...Дъ КажА пРОСто ЕднО....I LOVE YOU!!!_____________
(\(\
(':'=)
(')('')
Ама този ДРС е много хубав.Ще взема да му науча няколко песни![]()
Оф я млъквай бе зарибен!Първоначално написано от Jamalska
![]()
Остай да се кефи народа.
Нали и Биг Ша (
) тряа да има фенове.
Еми аз си обичам рапа и никой нищо не може да ми каже,защото всеки човек е различен и характера му е различен и може да слуша каквото иска.А за чалгата съм без коментар...
рапа като цяло не ми допада а за тези които го слушат не ме интересува стига да не ми пречат по някъв начин
xax ae vla4eteПървоначално написано от _Gretka_
![]()
I'm from the west side of the 6-4 impala
When niggas say where you from
Well never say holla
Gun on the left side!
Рапърите и рапа - ГЪЗ !
Чалгата и чалгарите - ГЪЗ !
Мразя вииии ! ^.^
Рап не слушам....но спор няма, че има някои доста добри песни..като изключа българските "рапъри"
А относно чалгата...не я понасям само това ще кажа![]()
It`s my life
It`s now or never
I ain`t gonna live forever
I just want to live while I`m alive....
не ми харесва рапа , никога не съм го слушала .. преди време слушах само метъл и рок.. напоследък се запалих доста по хаус... техно ... транс .. (: но въпреки това нямам нищо против метъла .. а рапа ....... просто не ми харесва и това е![]()
Първоначално написано от Jesus_is_good
Айдееее... до вчера се опитваше да ни убедиш че има белобрад старец на небето ... а днес със същия успех че 50 копейки е хип хоп
![]()
za tiq deto se pee ne sa hip hop v hip hopa nqma mqsto heitari v hip hopa sa tiq deto sa mrazeni e tiq deto mrazqtПървоначално написано от exploitedteen
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy