.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    нито рап , нито чалга харесвам . Да не кажа , че не ги понасям.Падам си по рок и метъл , но това не пречи да имам приятели , които харесват тези стилове.Рапа ме дразни с тъпите си текстове _в повечето случаи де- има и някои добри попадиния№ , а чалгата просто я ненавиждам!Как може нито текста да струва , нито звученето и да го обявяат за музика!

еми зависи.. то във всяка музика си има издънки мен си ме кефат някои рапЪри, като цяло не мога да кажа абсолютно нищо лошо за музиката, а и +тва ->аЗ съм си гЕнГста!

Град
    somewhere over the rainbow ;]
    Музиката на която съм се отдал е рапът, но това пречи ли ма да слушам Пърпъл, Форинър, Куийнс? НЕ!!!

Любимият ми стил музика е рапът, но не се ограничавам с него.

Против чалгата нямам нищо, въпреки че не мога да я слушам. Чалгарите не ми пречат, за какво трябва да се тормозя с обяснения колко съксват? Само щото е модерно да си хейтър? Пф..

p.s. В горните мнение прочетох че 50 е рап. Айде без обиди моля..
    "The body tell the mind to quit. The mind tells the body to shut up."

Аз пък слушам и рап.Нищо,че попринцип слушам рок.Ама както казаха преди мене 50-те цента си е обида за рапа.Мене лично тая музика ми е помагала в трудни моменти,защото ме надъхва и ми дава сили да продължа.Относно чалгата-ще се въздържа от коментар.Всеки има право да слуша каквото му харесва
    Силата на духа е за предпочитане пред красотата на сълзите

Град
    somewhere over the rainbow ;]
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    рапа е лайно.
    same to you
    "The body tell the mind to quit. The mind tells the body to shut up."

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    рапа е лайно.
    ne vseki go razbira za tva ti se struva laino prosto ne vijda6 i 4uva6 tva koeto iska da pokaja i kaje rapa
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

е кво да кажа супер е, най-добратата музика, най-добрите мелодии, рапърите най-готините хора и тва е, не ме боли кой кво ще каже за моя пост, опрайте се
    http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!

Мисля, че има нужда от нещо ново в музиката им. Промяна. Например нещо свежо, по-разнообразни мелодии и ритми, по-сериозни текстове, повече инструменти. Най-важно обаче е да имат талант, защото дори при любимият ми стил музика, ако изпълнителят пее като прасе, ще повърна!
    We are not men
    We are machines that take the breath of life away
    We are not men
    We are pathetic animals who kill to kill
    We are not sane
    We are colluding with the enemy is us
    We are not sane
    We are destroying things we are unfit to touch

Град
    Shove IT
    Цитирай Първоначално написано от nO3Hau*
    ei metyle sas tazi tema ne predizvikvai ob6testvenoto mnenie sre6tu rapa za6toto tozi stil e mnogo pati nad metyla . nqma kakvo da si govorim Rap muzikata si e istinskata ...
    Много си зле пич, има пъти повече фенове на метъла, отколкото на чалгата + рапа

еднакво шибани са ми

Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Всеки стил си има стойностни песни..
    е т'ва е добро изказване.. аз съм върл рапър и преди всичко музикант и смятам, че е излишно да се създава напрежение между стиловете .. един апел към почитателите на хопа и останалата музика: не подценявайте метъла и другите стилове музика, а просто покажете уважението си към тях!!
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

Град
    Shove IT
    Цитирай Първоначално написано от *Hip-H0p43*
    Рапа...това е моят свят!!! ПОвечето, които не го харесват си мислят, че той не струва...Не съм съгласна!! Има много стойностни песни! А тези, които са по-безсмислени..ами как да кажа...толкова ми е писнало от тъпия живот, който всеки ден ме смачква, че се опитах с метъл...да, помагаше ми, но само изпадах в някакво самосъжаление "оох колко съм нещастна" и т.н. мрън мрън!! Това е за слабаците. Аз реших да се опълча и това е! Рап музиката ми помага! Вярно е, че ние рапърите и скейтърите се държим сякаш нищо не ни пука...ами то вече като няма нищо справедливо на света за какво да ти пука?... А като всичко ти е сдухано, какво по-добро лечеине от това да слушаш как псуват и пеят по-незабележими неща в рап песните...защо трябва непрекъснато да ходим в черно и да се самосъжаляваме...защо пък и рапа да не е на ниво?! Всичко е стойностно и моля всеки да уважава избора си! Който иска да кисне...както иска, но който иска да бъде оптимист и веселяк и да печели уважение...рапър! Това е!!! Ние, скейтърите *пак от рапърите* сме хора на адреналина и веселбата...радваме се на малките неща...така, че уважавайте ни!
    Не слагай скейтърите и рапърите под 1 знаменател плз

рапа е много як аз много обичам Никс
    Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си