.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Hybrid View

IOjafoidja
    Guest

Какво е усещането при анален секс?

Момичета какво е усещането когато правите анален секс,откъде идва удоволствието да го правите???Темата е сериозно моля без глупости!!!

Guest
    ne iskam tazi tema da potane prosto taka, zatova 6te kaja za 4ustvoto pri mom4etata ... tova e 4ustvo ... hmm nqkaksi lainqno sled kato svar6i6

Ако приятелката ти е имала разстройство точно преди секса, е нормално да е лайняно.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    До скоро не ми беше много хубаво, последните два пъти....няммммммм беше страхотно изживяване

Истински анален секс правих веднъж и беше много яко, наистина - като вагинален. Бях пияна
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    На мен пък само два пъти ми се е случвало, но беше последните 10 дена, така че вече чакам с нетърпение пак. Иначе усещането, когато ми бъркат с пръст е гадно и прилича на усещането при ходене до тоалетната, но при повечето момичета не е така. Преди имаше адски много болка и даже не можеше да влезне докрая.

heely
    Guest
    men me boleshe v nachaloto...no posledniq pat sviknah i po edno vreme mi stana hubavo...no ne e koi znae kakvo...

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Ами в началото е нормално малко да боли,но след това започва да ти става готино.При мен първия път ме болеше много и единствения спомен който имам от първия ми анален секс беше само болката,но скоро пробвах отново(изобщо незнам как се бях навила за 2ри път! ) и мина по-добре

zdr

Ami probvai i ti analen i 6te vidi6 kakvo e use6taneto i ot kade idva udovolstvieto.Milsq 4e e edno sa6to nezavismo mom4e ili momi4e si.

Guest
    лошо е

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов

Re: zdr

Цитирай Първоначално написано от Desi_90
    Ami probvai i ti analen i 6te vidi6 kakvo e use6taneto i ot kade idva udovolstvieto.Milsq 4e e edno sa6to nezavismo mom4e ili momi4e si.
    Как ще е едно и също?

zdr

Ami Geyovete sa6to izpitvat udovolstvie.Az poznavam dvama s koito sme govorili na tazi tema .Za tova ti kazvam 4e nqma zna4enie dali e momi4e ili mom4e

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    за хомосексуални-ок. Ама за момче и момиче които правят анален секс 1 с друг-не ми се вярва да е едно и също! Едно е да вкарваш, а друго да ти вкарват!!!!

Повече от фен Аватара на nellllly
    усещането е сякаш сереш на вътре
    It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
    http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/

Guest
    razgledai - analensex . bezcenzura . com

Усещането е гаднУ!
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Re: Какво е усещането при анален секс?

Цитирай Първоначално написано от IOjafoidja
    Момичета какво е усещането когато правите анален секс,откъде идва удоволствието да го правите???Темата е сериозно моля без глупости!!!
    Що не опиташ сам, а ? Мое ти хареса.,

az go butah vednaj i kato go izvadih lele male stoi ta gledai be6e nalainqn celiq i mire6e6e dosta konfuzna situaciq be6e i to vse po 2 \-ta mi glava ama kak vune6e

malkata^^
    Guest

mara

Ot 3 godini go pravq.Parvia pat be6e dosta kofti kato izpalnenie,no sledva6tite pati be6e strahotno.Haresva mi i e vazbujda6to za6toto otzad ima dosta erogenni zoni.Samoto use6tane e nqkak si razli4no,dopada mi da mu go use6tam v zadnika mi.Haresvami kato cqlo ...vse pak 3 godini go pravq

lele ot 3 godini...sigurno ve4e sa ti prasnali zadnika...kak zadarja6 macko? Az probvah ne mi haresa i nqma i da povtorq.Struva mi se jivotinsko..

Guest

m

lele ot 3 godini...sigurno ve4e sa ti prasnali zadnika...kak zadarja6 macko? Az probvah ne mi haresa i nqma i da povtorq.Struva mi se jivotinsko
    Код:

Hehehe...ne zadarja...Milena_Pld.Ne 4eti li temite deto q takovali v zadnika na nqkakav kupon i tq se nasrala...i si4ki vidqli...I be6e iz4eznala ot foruma sq pak se poqvi....A po temata...ne sam momi4e no obi4am da 4ukam otzad momi4eta.

Martinov
    Guest

ot

Da milena_pld dosta zor vidq na vaprosniq kupon...bati drislata...opredeleno ve4e ne zadarja....I to4no za tva ne me kefi analniq sex...nqkoq kato milena da me osere..ujas...

Град
    Do mr0b1 :PpP~
    хаАХАХЬАХЬАХЬХАХАИАХИАиях яхиияхХхАИХИХяих тая милена батенцеее цел форум знае за въпросното "наакване"

Град
    Do mr0b1 :PpP~
    дайте ми лиииииииинк да вида сеииииииииииир

Guest

y

Mi link nqma temite bqxa zaklu4eni i ve4e sa iztriti mai mai.Kakvo stana na kupona li...Mi na4i edin pi4 q fana...parvo q napravi luda ot svirki... i taq sliva mu se mole6e da spre.Ama sprq 4ak kogato se prazne6e...omaza i liceto edno qko...ama nqma takava kartinka bate...grim razmazan,sperma i ligi...Sled tva kolko d amina 10 min i toq si go nadravi pak,fana q za kosata,na legloto i q nadupi.A v zadnika i baq q takova otzad.I kato si go izvadi taq se nasra...Ama toi si doavrr6i s 4ekiq i pak po liceto....I taka ...tva stana nakratko na kupona deto si4ki govorqt.

XTYLING
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от nellllly
    усещането е сякаш сереш на вътре

ti pak ot kade znaesh kakvo e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си