- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво е усещането при анален секс?
Момичета какво е усещането когато правите анален секс,откъде идва удоволствието да го правите???Темата е сериозно моля без глупости!!!
ne iskam tazi tema da potane prosto taka, zatova 6te kaja za 4ustvoto pri mom4etata ... tova e 4ustvo ... hmm nqkaksi lainqno sled kato svar6i6![]()
Ако приятелката ти е имала разстройство точно преди секса, е нормално да е лайняно.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
До скоро не ми беше много хубаво, последните два пъти....няммммммм беше страхотно изживяване![]()
Истински анален секс правих веднъж и беше много яко, наистина - като вагинален. Бях пияна![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
На мен пък само два пъти ми се е случвало, но беше последните 10 дена, така че вече чакам с нетърпение пак. Иначе усещането, когато ми бъркат с пръст е гадно и прилича на усещането при ходене до тоалетната, но при повечето момичета не е така. Преди имаше адски много болка и даже не можеше да влезне докрая.
men me boleshe v nachaloto...no posledniq pat sviknah i po edno vreme mi stana hubavo...no ne e koi znae kakvo...![]()
Ами в началото е нормално малко да боли,но след това започва да ти става готино.При мен първия път ме болеше много и единствения спомен който имам от първия ми анален секс беше само болката,но скоро пробвах отново(изобщо незнам как се бях навила за 2ри път! ) и мина по-добре
Ami probvai i ti analen i 6te vidi6 kakvo e use6taneto i ot kade idva udovolstvieto.Milsq 4e e edno sa6to nezavismo mom4e ili momi4e si.
лошо е
Как ще е едно и също?Първоначално написано от Desi_90
Ami Geyovete sa6to izpitvat udovolstvie.Az poznavam dvama s koito sme govorili na tazi tema .Za tova ti kazvam 4e nqma zna4enie dali e momi4e ili mom4e
за хомосексуални-ок. Ама за момче и момиче които правят анален секс 1 с друг-не ми се вярва да е едно и също! Едно е да вкарваш, а друго да ти вкарват!!!!
усещането е сякаш сереш на вътре![]()
It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/
razgledai - analensex . bezcenzura . com
Усещането е гаднУ!
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Що не опиташ сам, а ? Мое ти хареса.,Първоначално написано от IOjafoidja
az go butah vednaj i kato go izvadih lele male stoi ta gledai be6e nalainqn celiq i mire6e6e dosta konfuzna situaciq be6e i to vse po 2 \-ta mi glava ama kak vune6e![]()
![]()
![]()
Ot 3 godini go pravq.Parvia pat be6e dosta kofti kato izpalnenie,no sledva6tite pati be6e strahotno.Haresva mi i e vazbujda6to za6toto otzad ima dosta erogenni zoni.Samoto use6tane e nqkak si razli4no,dopada mi da mu go use6tam v zadnika mi.Haresvami kato cqlo ...vse pak 3 godini go pravq
lele ot 3 godini...sigurno ve4e sa ti prasnali zadnika...kak zadarja6 macko? Az probvah ne mi haresa i nqma i da povtorq.Struva mi se jivotinsko..
lele ot 3 godini...sigurno ve4e sa ti prasnali zadnika...kak zadarja6 macko? Az probvah ne mi haresa i nqma i da povtorq.Struva mi se jivotinskoКод:Hehehe...ne zadarja...Milena_Pld.Ne 4eti li temite deto q takovali v zadnika na nqkakav kupon i tq se nasrala...i si4ki vidqli...I be6e iz4eznala ot foruma sq pak se poqvi....A po temata...ne sam momi4e no obi4am da 4ukam otzad momi4eta.
Da milena_pld dosta zor vidq na vaprosniq kupon...bati drislata...opredeleno ve4e ne zadarja....I to4no za tva ne me kefi analniq sex...nqkoq kato milena da me osere..ujas...
хаАХАХЬАХЬАХЬХАХАИАХИАиях яхиияхХхАИХИХяих тая милена батенцеее цел форум знае за въпросното "наакване"
Mi link nqma temite bqxa zaklu4eni i ve4e sa iztriti mai mai.Kakvo stana na kupona li...Mi na4i edin pi4 q fana...parvo q napravi luda ot svirki... i taq sliva mu se mole6e da spre.Ama sprq 4ak kogato se prazne6e...omaza i liceto edno qko...ama nqma takava kartinka bate...grim razmazan,sperma i ligi...Sled tva kolko d amina 10 min i toq si go nadravi pak,fana q za kosata,na legloto i q nadupi.A v zadnika i baq q takova otzad.I kato si go izvadi taq se nasra...Ama toi si doavrr6i s 4ekiq i pak po liceto....I taka ...tva stana nakratko na kupona deto si4ki govorqt.
Първоначално написано от nellllly
ti pak ot kade znaesh kakvo e