- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво е усещането при анален секс?
е нямало ли е някои с телефон да снимаПървоначално написано от Анонимко
да покажете някоя снима
Да се посмеем
Еми какво ще ти стане ако пробваш анален секс...не виждам смисъл да питаш нас като можеш сама да разбереш![]()
nqkolko puti sum problava no samo 2 puti izdurjah na bolkata.....use6taneto ne mi haresva kato hodene do toaletnata e stava hubavo nakraq za malko i ne e tolkova hubavo 4e da iskam da go pravq,kogato priqtelqt mi poiska davam ama ina4e po-dobre ne
![]()
i az sam 4uvala za tva nasirane,no slava bogu ne mi se e slu4valo az nzam 4e stava kogato si go izvadi rqzko no pak kazvam neznam ama za tova dupeto ne se dava na toq i onq posle da ne govorat gnusotii
Аналният секс е хубав само ако си с човек на който имаш доверие и няма просто да ти го ръга без да си дава сметка че теб всъщност те боли. Това дали ще те боли или не зависи от подхода на момчето![]()
( и аз тфа щях да кажаусещането е сякаш сереш на вътре)
е само предполагамаз дупиту не си го давам \
/
Както казва sexita \/ \
/ \
/
"П*тката е за е*ане, г*за е за сране!!!"
=D> =D> =D>
Всъщност може да бъде почти като вагиналния секс.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Пъхай няколко пръста отзад и ще добиеш представа.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Всъщност не е толкова зле. Има много по-неприятни неща от това..........
После ти мирише малко патката, ама ...
Навътре се пише слято...Първоначално написано от `PePiTa`
Иначе Пепи ти май нищо не даваш не само дупиту![]()
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
Е, с презерватив го правиПървоначално написано от slOw
![]()
Някоя приятелка го беше казала точно същото....ама сега не мога да се сетя кояПървоначално написано от `PePiTa`
Иначе като усещане не ми харесва (при все че съм пробвала 2 пъти)
И нямам намерение да пробвам пак
![]()
мм, на мен ми е доста любимо, но е хубаво само ако се направи както трябва, първо много хубаво да се навлажни със слюнка или специален гел, за да не боли при влизането
представете си само - езичето на гаджето да облизва дупенцето (настръхвам само като си го помисля) и после малко с пръстче да го масажира, разнасяйки "смазка" и после проникването е много лесно и приятно
Aм, чувстваш се изпълнен...Първоначално написано от IOjafoidja
Абе, хубаво е. (стига момичето да се е погрижило за хигиената си).
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Гледаи да не стане вакум, за другото не бери грижа ^^Първоначално написано от KimBerLy1912
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Мноого ме кефи, когато някой, който хал-хабер си няма, тръгне да дава мнение! Аз ако съм девствена и се чудя кво ли е да ти го натъпчат вътре, не бих питала девственица. ПфуПървоначално написано от `PePiTa`
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Е, стига де. Възбудих се. Аз от всичко се възбуждам-така съм загоряла.........Първоначално написано от tanqkoteto
И двата пъти нямах такива проблеми...дори и че не си бях правила клизма..явно аз съм от богопомазаните...които не се омазватПървоначално написано от N.C.L
![]()
![]()
![]()
Пръстите са много по-различни. Даже ако е овлажнено, с пръсти е гадно...поне за мен. В повечето случаи.Първоначално написано от ^Sam90^
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Пробвах един път след много молби от бившия ,но не ми хареса и след първите 5 минути спряхме...не смятам ,че ще се повтори ,но има време да си променя мнението...
Да наистина и аз не обичам с пръсти, предпочитам с други работиИ усещането ми харесва.И сега възбуждам само като си го помисля..
![]()