.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    асдасдасдасдасд
    Guest

Re: y

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Mi link nqma temite bqxa zaklu4eni i ve4e sa iztriti mai mai.Kakvo stana na kupona li...Mi na4i edin pi4 q fana...parvo q napravi luda ot svirki... i taq sliva mu se mole6e da spre.Ama sprq 4ak kogato se prazne6e...omaza i liceto edno qko...ama nqma takava kartinka bate...grim razmazan,sperma i ligi...Sled tva kolko d amina 10 min i toq si go nadravi pak,fana q za kosata,na legloto i q nadupi.A v zadnika i baq q takova otzad.I kato si go izvadi taq se nasra...Ama toi si doavrr6i s 4ekiq i pak po liceto....I taka ...tva stana nakratko na kupona deto si4ki govorqt.
    е нямало ли е някои с телефон да снима да покажете някоя снима Да се посмеем

Град
    Асеновград, България

Re: m

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    lele ot 3 godini...sigurno ve4e sa ti prasnali zadnika...kak zadarja6 macko? Az probvah ne mi haresa i nqma i da povtorq.Struva mi se jivotinsko
    Код:

Hehehe...ne zadarja...Milena_Pld.Ne 4eti li temite deto q takovali v zadnika na nqkakav kupon i tq se nasrala...i si4ki vidqli...I be6e iz4eznala ot foruma sq pak se poqvi....A po temata...ne sam momi4e no obi4am da 4ukam otzad momi4eta.
    Айде стига сте го повтаряли това! Голяма работа, оставете я намира!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Еми какво ще ти стане ако пробваш анален секс...не виждам смисъл да питаш нас като можеш сама да разбереш

nqkolko puti sum problava no samo 2 puti izdurjah na bolkata.....use6taneto ne mi haresva kato hodene do toaletnata e stava hubavo nakraq za malko i ne e tolkova hubavo 4e da iskam da go pravq,kogato priqtelqt mi poiska davam ama ina4e po-dobre ne

i az sam 4uvala za tva nasirane,no slava bogu ne mi se e slu4valo az nzam 4e stava kogato si go izvadi rqzko no pak kazvam neznam ama za tova dupeto ne se dava na toq i onq posle da ne govorat gnusotii

Аналният секс е хубав само ако си с човек на който имаш доверие и няма просто да ти го ръга без да си дава сметка че теб всъщност те боли. Това дали ще те боли или не зависи от подхода на момчето

Град
    Велико Търново
    усещането е сякаш сереш на вътре
    ( и аз тфа щях да кажа )
    е само предполагам аз дупиту не си го давам \/

Както казва sexita \/ \/ \/

"П*тката е за е*ане, г*за е за сране!!!"

=D> =D> =D>

Всъщност може да бъде почти като вагиналния секс.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    София
    Пъхай няколко пръста отзад и ще добиеш представа.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Всъщност не е толкова зле. Има много по-неприятни неща от това..........

После ти мирише малко патката, ама ...

Фен Аватара на Garmy
    Град
    Silent Hill
    Цитирай Първоначално написано от `PePiTa`
    ( и аз тфа щях да кажа )
    Навътре се пише слято...
    Иначе Пепи ти май нищо не даваш не само дупиту
    Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от slOw
    После ти мирише малко патката, ама ...
    Е, с презерватив го прави

( и аз тфа щях да кажа )
    Някоя приятелка го беше казала точно същото....ама сега не мога да се сетя коя Иначе като усещане не ми харесва (при все че съм пробвала 2 пъти) И нямам намерение да пробвам пак

мм, на мен ми е доста любимо, но е хубаво само ако се направи както трябва, първо много хубаво да се навлажни със слюнка или специален гел, за да не боли при влизането

представете си само - езичето на гаджето да облизва дупенцето (настръхвам само като си го помисля) и после малко с пръстче да го масажира, разнасяйки "смазка" и после проникването е много лесно и приятно

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: Какво е усещането при анален секс?

Цитирай Първоначално написано от IOjafoidja
    Момичета какво е усещането когато правите анален секс,откъде идва удоволствието да го правите???
    Aм, чувстваш се изпълнен... Абе, хубаво е. (стига момичето да се е погрижило за хигиената си).

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    ( и аз тфа щях да кажа )
    Някоя приятелка го беше казала точно същото....ама сега не мога да се сетя коя Иначе като усещане не ми харесва (при все че съм пробвала 2 пъти) И нямам намерение да пробвам пак
    Гледаи да не стане вакум, за другото не бери грижа ^^
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    ( и аз тфа щях да кажа )
    Мноого ме кефи, когато някой, който хал-хабер си няма, тръгне да дава мнение! Аз ако съм девствена и се чудя кво ли е да ти го натъпчат вътре, не бих питала девственица. Пфу

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от tanqkoteto
    мм, на мен ми е доста любимо, но е хубаво само ако се направи както трябва, първо много хубаво да се навлажни със слюнка или специален гел, за да не боли при влизането

представете си само - езичето на гаджето да облизва дупенцето (настръхвам само като си го помисля) и после малко с пръстче да го масажира, разнасяйки "смазка" и после проникването е много лесно и приятно
    Е, стига де. Възбудих се. Аз от всичко се възбуждам-така съм загоряла.........

Цитирай Първоначално написано от N.C.L
    Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    ( и аз тфа щях да кажа )
    Гледаи да не стане вакум, за другото не бери грижа ^^
    И двата пъти нямах такива проблеми...дори и че не си бях правила клизма..явно аз съм от богопомазаните...които не се омазват

тясна работа

Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Пъхай няколко пръста отзад и ще добиеш представа.
    Пръстите са много по-различни. Даже ако е овлажнено, с пръсти е гадно...поне за мен. В повечето случаи.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Пробвах един път след много молби от бившия ,но не ми хареса и след първите 5 минути спряхме...не смятам ,че ще се повтори ,но има време да си променя мнението...

Да наистина и аз не обичам с пръсти, предпочитам с други работи И усещането ми харесва.И сега възбуждам само като си го помисля..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си