- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Женските, готино ли ви е да ви търкат гърдите?
HAHAПървоначално написано от bebito0o
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
ти как мислиш?....Първоначално написано от Яяя аз да питам:
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от namina
Hмммм....в подписа ти пише Паинер...ми начи да то и без тва си4ки фолк певици са си курви с дини по-големи от главите им,бахти някои може да се загуби там.Дане земе някои луд чалгаджия/йка да се обиди,тва е лично мое мнение...иначе моята бивша приятелка не харесваше много да и мачкам гърдите ,нз защо просто не и харесваше.
Секс - обожавам, гърдите ми са много чувствителни и докосванията на приятеля ми ме възбуждат
Нищо свързано със секса - ако приятелят ми се закача, стига да не е твърде грубо - нямам нищо против
От приятеля ви - обичам да ме докосва
от някой друг.. - изключено!
Обичате ли да ви мачкат циците? - леко и нежно; чувствителна съм и по-грубо ме боли
i az sum taka,no vij zadnika si e dr ne6to...Първоначално написано от Butterfly^
![]()
dam,za tova obi4am da me ma4kat i to v na4aloto na igrata me vazbujda,posle svikvamПървоначално написано от Butterfly^
![]()
mi 4opi orehi s tqh togaa a ... ?!?!?Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
tova lichno men i moqt priqtel ni vyzbujda dopylnitelno \/
И аз тейПървоначално написано от Aleandra
Ама не е задължително да е по време на секс
![]()
da,obi4am,no nejno i vnimatelno,v nikakav slu4ai ne obi4am da mi gi ma4kat
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Обичам да ги мачкат. Изпитвам удоволствие, но когато има нежен допир със зърната, иначе го няма.
О, направо обожавам! Но трябва да е с нежност и внимателно, защото ако е по-силно причинява такава болка, че си нямате на идея. Обаче нежното галене, засмукване и хапане на гърдите си е страшно възбуждащо за една жена. Аз лично не познавам едно момиче, което да се е оплакало, че гаджето му е обърнало специялно внимание на гърдите й.
The principles of lust are burned in your mind
do what you want, do it until you find love...
Толкова колкот и на теб да ти търкат пишката![]()
1 не ми кефи особено
3 От него най-обичам
4 някой друг, ако го направи ще си однесе нещо не само от мене![]()
5 обичам стига човека отсреща да знае как ми е приятно,а не просто ей така да си мачка
няма любов
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma4kaneee mojeee,no pove4e ot vuzbujdane e kogato fr ti igrae nejno sus tvoite zurnata s negoviq ezik
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
mnogo mi haresva... \/
obi4am da me dokosvat nejno, ne grubo ma4kane, kakto i leko zasmukvane na zurnata i samo ot priqtelq mi...ne e priqtno v lubovnata igra dulgoto, produljitelno pipane po gurdite, tui kato gubi svoq efekt, 6ot privikva6 kum dopira i se gubi trupkata...za tova mom4eta, leko, nejno, s 4uvstvo i ne tvurde nastoqtelno
Мене пипането на гърдите не ме възбужда много,.... даже хич....
Почти никога не се възбуждам от това, само ако е мноооого нежно...
[img][/img]
Представям си какво момиче ще е това щом гърдите и са по-малки от мъдите миПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Everything happens for a reason..
Ае не е проблем...щом не боде като ги пипаш и не са кисели (бтв вкуса им го бива, освен ако не са се напръскали с някой парфюм тогава горчи-личен опит) при тва условие доставя удоволствие и на двамата партньори...абе важното е фън да става и да няма много смучки че ваще те бъзикат зверски после![]()
![]()
![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.