- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да повдигна самочувствието си?!
Имам голям проблем със самочувствието си...не че съм грозна даже обратното.....постоянно ми казват че съм мн готина и ми свиркат по улиците...ама аз мн се самоизронизирам..не знам защо но когато някой ми напраяи комплимент аз му вика "да бе да";когато някой ми каже ти мойеш аз пак му викам "хах бъркаш се"и въпреки перфектният си вид много не вярвам във възможностите си...не мисля че съм тъпа даже напротиж..уча в езикова гимназия..странно ама е така
дайтъе ми съвет как да повдигна самочувствието си защото по този начин че реша дръг мой проблем...общуването с хората...верно че казват "самоиронията е присъща само за великите хора " ама мойто вече е прекалено...плс помагаите
![]()
Emii nz da ti kajasa mi hrumva samo 1 ne6to i to e malko 6antavo,ama vij:sedni(ili ne sqdai
) i napravi spisuk na ne6tata koito haresva6 v sebe si koito drugite haresvat v teb..nz no mislq 4e kato si prerazgleda6 spisaka 6e ti se digne samo4uvstvieto..ama spored men e tupo pri polojenie 4e dr ti kazvat 4e si gotina da si misli6 obratnoto..taka de pusni tuka nqkoq i drugo pic-4e da te vidim
![]()
~*~PaK oBeShTaNiQ..I oPrAvDaNiQ..Ne MoGa Da Ne Se RaZsMeQ..KrasIvO lAjEsH,No BeZ LaJiTe Ti 100 PaTi Po-DoBrE jIvEq.. ~*~~*~
Na men puk mi se struva 4e samo4usvtvieto ti e dostata4no visoko
i na men
Spri da se samoironizira6 i povqrvai v sebe si. Kaji si az moga ili az sam gotina.Az ne vijdam pri4ina da ima6 nisko samo4uvstvie pri polojenie, 4e kazva6, 4e drugite te namirat za gotina i ne si tupa :P
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
i naПървоначално написано от Анонимко
men
To samo4uvstvieto ne idva samo ot tova dali si hubav ili ne............Първоначално написано от mon4eto
Това е от пубертета-много деца са така!Просто застани пред огледалото и си кажи:хубава съм!Малко е откачено,ама за друго не се сещам .........Първоначално написано от xxx1
Хаха
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Ahahah spored men mn si si povqrvala daje...ima6 si go samo4uvstvieto...pone tva li4i ot posta ti de...
Ние с теб да не сме случайно астрални близначки ?Е,не че бих казала,че имам перфектен външен вид,но съм чаровна/така казват/ и хубавка/според гаджето/Първоначално написано от xxx1
Аз лично съм много скептична относно външния си вид и затова смятам да си взема една "Книга за самочувствието" от Катерин Дий мисля,че беше..тоест ще ми я подари една приятелка за РДто щото настояваше да ми вземе нещо,което сама си избера.Да видим ще има ли напредък.А ти се усмихвай колкото се може повече-това вдига много самочувствието,поне от моя опит.
On this ground I lay..motionless in pain..I can see my life flashing before my eyes..Dead I fall asleep.Is this a dream?Wake me up,I'm living a nightmare...
Според мен ти сама трябв да си повдигнеш самочуствието ... Трябва когато погледнеш в огледалото да си казваш това съм аз ... хубава и никой нищо не може да ми каже...![]()
Всичко хубаво се постига с цената на голяма болка....