- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лъжа нашите заради любов или секс!!!
Аз съм момче на 16 и живея с нашите в голям апартамент. Но съм гей. Разбрах го преди 1 година, преди да се преместим в града. И всеки път когато казвам на нашите, че ще съм до късно навънка и че ще спя у приятел, те ми акзват ОК с усмифка. Но това е лъжа. Истина е, че ходая до късно навънк, но после се прибирам заедно с приятеля ми (гаджето ми) у тях и го правим понякога по 2 пъти на вечер. Гушкаме се, обичам го, но лъжа нашите за него. Те го познават и ми говорят колко бил интелигентен и дали си имал гадже (момиче) , а аз постоянно отвръщам "да има си. хубава е", защото иска да го запознае с едно момиче, което е дъщеря на приятелско семейство, което наистина е хубаво. Проблема е, че приятеля ми е ходил с момичета и ми е казвал, че е бисексуален. И ме е страх да не го загубя заради майка ми. Измъчва ме факта, че я лъжа, но не мога да й кажа кой е гаджето на приятеля ми (демек аз)![]()
![]()
Какво да правя?
![]()
![]()
![]()
Убъркан 16
първо-пише се Объркан
второ-кажи на вашите докато е време,за да могат да го преодолеят,защото малко или много това е шок за родителите,все пак те те обичат и искат не искат ще го приемат.И няма смисъл да отлагаш,защото рано или късно ще трябва да им кажеш,не можеш да живееш в лъжа.
Айде успех и си признай,по-скоро ще ти олекне и няма да те мъчи повече...все пак не си единственият,щом го усещаш така отвътре не е болка за умиране![]()
Гадно...
Виж сега... Ако си абсолютно сигурен, че си гей все някога ще трябва да признаеш на родителите си... няма как. Пробвал ли си и с момиче? Може пък да ти хареса... Възможно е да си ...мм .. временно увлечен по това момче... не знам. Моят съвет е да се увериш със сигурност,че си гей и тогава евентуално да разговаряш с родителите си. Може би ще им бъде трудно да го приемат, но ти си им дете и все някога ще свикнат с мисълта. Успех!
LElellel Man Ti NE sI UrED da ZaeBesh Tiq Hubavi NejNi Syzdaniq narecheni JENI za edin MYJKI GYZ NEnEN![]()
![]()
prosto nemom da si go predstavim
![]()
![]()
![]()
[-o<
![]()
![]()
QdeniE, PieNIe I NEkoQ SgoDna JEniCa Pa DrugOtO Go Man1.
Рано или късно трябва да кажеш на родителите си, не можеш да ги лъжеш цял живот. Кажи им обаче, само ако си напълно убеден, че това не е нещо временно. Най-вероятно ще им стане много гадно, но
ще го приемат.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ami moeto mnenie e 4e tr da kajesh na roditelite si.Ne tr da se sramuvash ot tova a i te shte te razberat...spoko![]()
Това, че ще го приемат хич не е толкова сигурно. Според мен трябва да е убеден в ориентацията си и ако родителите са от типа "разбрани хора" да им сподели. Ще е шок, но това е варианта да е легитимно всичко. Има и друг вариант, да пазиш това в тайна, както досега. Това не винаги е лошия вариант, поне докато станеш на 18, защото на родителите може да им хрумнат безумни идеи.
OMFG !NEW GAY IN THE FORUM ........ pfffff seki put kato vidq takiva samopriznaniq mi ide da povurna
! OTVRAAT !
I never eat a pig cuz a pig is a cop
moito mnenie e DA NE IM kazvash NIKOGA te nikoga nqma da razberat ne e tolkova trudno ne se iziskvat nikakvi usiliq ti shte si tqhanat gordost i taka edin priqtel prizna na tehnite 4e e gei i go izgoniha ot tqh , kak moja da pozvolish takov neshto tova e tvoq jivot no ima hora koito sa svurzani s nego i gi e grija za tqh sigorno koi znai kolko s ase hvaleli s tebe nashto mom4e po cqla nosht na vunka mai zabiva mackite a oppp naprvo shte im razbiesh fantaiite ne im kazvai nikoga tova e nai dobroto reshjenie za mene tova ti e li4niq jivot ako te pitat neshto kazvash 4e neudobno mi e da govorq s vas po taq tema i taka otbqgvash vaprsotie roditilite gledat s nadsmehska za nashitq li4en i sexyalen jivot pone takiva sa moite
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
стани и ти би... \/
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
trqbva da kaje6 na va6ite vse pak takav si taka ti haresva nqma ni6to lo6o i neredno,vse pak si sin na roditetlite si trqbva da znaqt ako ne e ot tebe 6te e mn po-gadno ne misli6 li ?za tova im kaji trqbva da go priemat
Тъкмо се чудех наще славни съфорумци-педали кога ще се открият.![]()
Абе печен що не идеш на лекар...това на тея години гей да ставаш не е добре....ходи на малко консултации, че не си добре да знаеш........
Какво да правиш?Първоначално написано от Убъркан 16
Предлагаме Ви 9 калибър със заглушител и ако бъдете от първите 1 обадили се, получавате безплтна мина Обадете се сега!
222