.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: vlqzoh v edin film

Guest

vlqzoh v edin film

zdraveite na na vsi4ki,kazvam se ivana!iskam da spodelq ne6to s vas!predi 9 meseca se vliubih v edno mom4e koeto e s deset godini po golqmo ot men!az sam na 15 toi e na 25!toi sa6to me haresa no problema be6e tam 4e be6e ot komoaniqta na maika mi i tq ne pozvolqva6e da imame vrazka!nie se vijdahme taino pi6ehme si,4uvahme se vseki den zadaljitelno po nqkolko pati!hodehme na kafe,kato bqh s nego ni6to ne me interesuva6e!no po edno vreme toi mi kaza 4e ne moje da prodljavame da se vijdame,za6toto mnogo darji na maika mi i ne iska da se skara s neq,vapreski 4e me haresva!no ako mu potrqbva ne6to vinagi bi napravil vsi4ko zaradi men!togava bqh razo4arovana ot jivota ne iskah ni6to,no sre6tanah edno mom4e i re6ih da tragna s nego za da zabravq 4oveka koito obi4a6!hodehme 2 meseca no az ne mojah da go zabravq,maika mi vijda6e 4e se sasipvam i edin den mi kaza 4e 6te pozvoli da ima vrazka mejdu men i nego!no toi mi kaza 4e ne iskal seriozna vrazka 4e ne iska da me naranqva i nqkakvi takiva ne6ta i az mu kazah dobre!ne se bqhme 4uvali 2 sedmici sled koeto toi po4na da mi zvani da iska da se vidime i taka natatuk,a v sa6toto vreme zvnai na mnogo drugi momi4eta i az razbiram a toi otri4a!molqvai kajete mi kak da go zabravq tozi 4ovek,prosto ne moga bez nego!kakvo da napravq v slu4aq,MOLQ VI POMOGNETE MI

emi opitai se da go zabravi6,ne si zaslujava da strada6 zaradi nqkakv si koito ne znae kakvo iska!

Как да го забравиш? Ми естествено, че няма да ти е лесно да изтриеш от живота си важна част от него, но от вс, което прочетох,ти определено се съсипваш и не трябва да продължаваш с него... За съжаление обаче, за забравянето точен метод няма. Затова просто ще ти кажа - излизай с приятели, живей си щастливо, чакай да срещнеш др момче, а времето ще излекува старите рани!
    Every moment is another chance...

има хора, които казват - времето не лекува, то само те тормози още повече, а други казват - то наистина помага
    мен ако питаш, зависи как го преживяваш, колкото по малко се сещаш за даден човек, толкова по бързо минава любовната мъка
    другия метод е, като го виждаш, нали случайно или понеже няма как се замисляш изобщо за какво ти е той, като сега се държи така с тебе
    значи не тряббва да се затваряш в себе си, излизай и така може и да срещнеш някой който ще те накара да се качиш на седмото небе
    kъDe e LюБoBTa? kъDe ce uzGuБu Tq? uLu Moje Бu ce kPue!? cuGypHo ce kpue zaD Hqkoй ъGъL, Ho kak Da q HaMepq, uckaM Tu Da Mu пoMoGHe6, za Da cMe zaeDHo oTHoBo

Или се изяснете - какво искате всъщност, или се насочи към някой друг и се опитай да го забравиш някак. Но не му позволявай да си играе с теб и да те държи в постоянно напрежение!
    http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=20472
    Преувеличаването е хиляда пъти по-лошо от подценяването!

Най-добре не се занимавай с него.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Nai-dobre izlezni ot filma vreme ti e da napishesh i The End za tozi film
    Fuck The Religion

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от Need_A_Girl
    Как да го забравиш? Ми естествено, че няма да ти е лесно да изтриеш от живота си важна част от него, но от вс, което прочетох,ти определено се съсипваш и не трябва да продължаваш с него... За съжаление обаче, за забравянето точен метод няма. Затова просто ще ти кажа - излизай с приятели, живей си щастливо, чакай да срещнеш др момче, а времето ще излекува старите рани!
    Съгласна съм
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си