1. Попринцип увреждат косата, но напоследък на пазара се появяват все повече продукти с полезно за косата действие
2. Можеш да си направиш прическа като използваш само пяна.Зависи каква прическа искаш и от това каква е пяната.Ако е от тези съсм много силна фиксация е безсмислено да използваш лак.
3. Ами след като има пяна за коса за обем би трябвало да е точно за тази цел.+ това пяната за коса не е тежка
4. Не съм я използвала

Относно лака за коса - На мен лично ми харесват тези на Nivea и Londa

Най-лесният начин да придобиеш малко обем е като си обърнеш главата надолу, разрошиш я в корените и впръскаш малко лак в тях.Стой така докато лака изсъхне и се изправи.

Когато е постригана стъпаловидно косата има повече обем, затова я подстрижи така.И не забравяй че колкото по къс е най-горния пласт толкова пообемна става косата.Но не прекалявай със скъсяването, защото на мен лично не ми харесва отгоре на главата да имаш 3 пръста коса, а и може после да съжаляваш

Аз не използвам кой знае какво за косата си.Попринцип е обемна и бляскава.Понякога прибягвам до пяна за коса за да си оформя чупките(понеже косата ми е чуплива)