- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- от пуса до по пруса
Преди около седмица се изрусих с фолио,но някои ки4ури станаха по оранжеви.Много ме дразнят и искам да ги изсветля но не с моя или платине.Бях използвала маска която изсветляваше мн добре но вече я няма на пазара.Чакам за съветче :P
Kak moje sama da se izrusqva6?! Po-dobre da be6e oti6la na frizior i sega nqma6e da ima6 oranjevi ki4uri. Nai-dobriq variant e da otide6 na frizior.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Ми, не трябва ли първо със супра и после с боя![]()
hodih na frizior!!!I to pri naj dobrata v grada!!!Izrusih se 40lv za ki4ur oba4e sega friziorkata mi e v gurciq i ne iskam da se doverqvam na druga.Trqbva mi 2ri tur izrusqvane no 6te trqbva da po4akam i zatova vi pitam za nqkakuv priemliv na purvo vreme variant pone dokato se vurne.Polojenieto ne e tragi4ko no iskam da si q izsvetlq.Dajte mi suvet
da be 40 lv za ki4ur to i nai-dobriq/dobrata frizior/ka ne zima tolkozПървоначално написано от rali4ka91
![]()
...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...
Po-dobre q iz4akai da se vurne, 6tom kazva6, 4e polojenieto ne e bilo tragi4no. Ina4e sama bi mogla da si susipe6 kosata. :PПървоначално написано от Анонимко
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Qvno nqkoj trqbva da vi obrazova de4ica:35 lv struvat ki4uri s folio+boqdisvane ot korenite.Platineto mi izleze 5lv italiansko(poneje friziorkata mi e fr i vzima v mn golemi koi4estva i mi napravi ostupka)Ne govorete kato ne znaete.Pri vas moje da e po evtino ako ste v nqkoe selce
Иди на друг фризьор който има добра репутация.А супрата изгаря СТРАШНО много косата