.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Мнението на родителите ви!

Какво е мнението на родителите ви специално за аналния секс и свирките?Споделялили сте с тях или просто сте говорили на тази тема или Ви е страх да поговорите с тях на тази тема?Аз специално се притеснявам да говоря с майка ми за секс, а за анален и сжирки абсурд.Нека пишат момичета и момчета ,защото ми е лубопитно дали момчетата споделят с родителите си.Видях че има такива теми ,но за анален и свирки конкретно не открих.Благодаря на всички предварително,които ще изразят адекватно мнение.

Spored men netrqbva da te e sram ot maikati,za vsichko otnosno sexa(analen , oralen i vaginalen) moje da govorish s neq.Vse pak shte ti obesni kakto trqbva.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    че правя секс съм й казала. че правя орален секс няма и да й кажа!

krem4et0 ,zashto ? Pritesnqvash l ie ,strah te e ot izrajenieto i ili kakvo ?

Град
    Свищов
    майка ми е ужасно консервативна. Тя едва приема, че правя секс, а съм на 22 години. абе не е нужно да знае. Стига й това, че се притеснява всеки път, когато излизам с приятеля си да не направим бебе!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Момиче съм и най-вече споделям с майка ми.
    Относно свирките тя какво мисли - твърди, че е страшно гнусно нещо, че много я отвращава, и че е правила на баща ми 2-3 пъти и не й харесва и не иска никога повече да го повтаря.
    (Според мен това се дължи на баща ми - че не го харесва толкова много колкото в началото и все си мисля, че ако се намери някой мъж, който да й завърти главата - тя ще склони и ще му направи).. както и да е.

Мама има какво да ми каже относно секса и за сега единственото, което правя, е само да ГОВОРЯ с нея за НЕГО, и малко ме е страх да й споделя, че го практикувам, защото все пак за нея аз винаги ще си остана малкото й момиченце (ако ще и на 30 да съм) и някак си имам чувството, че ще се отврати при мисълта, че някой друг ме докосва, целува, гали.. и .. *цензура* .. и за това все още не смея да й кажа.

Тати.. абе.. той е много странен .. с него и дума не може да се обели..
    е, оня ден го помолих за съвет какво да правя с едно момче (защото по характер са еднакви и т.н) и той почна да ме напада как не съм чистила в нас, къв мързел съм била, пък съм тръгнала с момчета да се занимавам.... представям си ако му кажа нещо за секса.. иии тотално ще изперколяса.

Родителите.. малко са тези, които възприемат децата си като големи. То даже те НЕ ги възприемат, а се ОПИТВАТ да го покажат като такова.

А тате.. предполагам, че обича оралната любов, но не и мама.
    ...

Обаче.. интересното е, че знам толкова много за тях, а те - нищо...

EMi spored men v sqko edno otnoshenie trqbva da se razgovarq s roditelq vse pka imat mnogo poveche opit i nie kadeto otivame te ot tam se vrashtat.

krem4et0 : Mace spored mene si porasnala i moje da mislish sama za sebesi ,sigurno i samea se opravqsh v jivota.Togava maikati zashto se barka v tvoite raboti ?

Супер фен Аватара на Barbie
    Наще определено знаят, че правя секс и главно се бъзикаме на тая тема. Не го обсъждаме в подробности (предусещам, че на приятеля ми хич няма да му е приятно да обсъждам сексуалния ни живот с наще). Не съм започвала разговор за орален и анален секс, главно защото не виждам какво толкова имаме да си приказваме по въпроса.

Град
    Пловдив
    Той и дедко лупка бабка ама ...... то бивало и да не знаят!!!
    Не е важно какво говорят зад гърба ти , важното е като се обърнеш всички да млъкнат!!!

Aha znachi ne e tolkova trudno edno momiche da priznae che pravi analen ili oralen sex(spored men nqma nishto sramno) No ako imam dashterq i mi kaje taka nz kak shte go vazpriema xXaxX )

Ами аз не говоря с наще за секс и т.н., но знам, че имат доста лошо мнение за оралната любов....
    На който му се убива време...

kak moje da si siguren kato dori ne si popital?

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от MOODS
    EMi spored men v sqko edno otnoshenie trqbva da se razgovarq s roditelq vse pka imat mnogo poveche opit i nie kadeto otivame te ot tam se vrashtat.

krem4et0 : Mace spored mene si porasnala i moje da mislish sama za sebesi ,sigurno i samea se opravqsh v jivota.Togava maikati zashto se barka v tvoite raboti ?
    Аз живея при тях, те ме издържат и ми плащат образованието. докато не завърша няма мърдане!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: Мнението на родителите ви!

Цитирай Първоначално написано от Desi_90
    Какво е мнението на родителите ви специално за аналния секс и свирките?Споделялили сте с тях или просто сте говорили на тази тема или Ви е страх да поговорите с тях на тази тема?Аз специално се притеснявам да говоря с майка ми за секс, а за анален и сжирки абсурд.Нека пишат момичета и момчета ,защото ми е лубопитно дали момчетата споделят с родителите си.Видях че има такива теми ,но за анален и свирки конкретно не открих.Благодаря на всички предварително,които ще изразят адекватно мнение.
    Каква ще е ползата от тяхното мнение по въпроса!?
    Не виждам логика...
    - Всички авто-части на едно място!

div fen
    Guest

btw

Spodelqm s maika mi za vsi4ko v sexa.S ba6ta mi ne no 100% maika mu e kazala.Dvoumqx se samo za analniq sex ama tq sama razbra kogato edna ve4er se pribrah ,moq me be6e opravil otzad i a zne mojex da sedna kato horata i to4nite i dumi bqxa: "Ne sam mnogo o4arovana ot tova 4e da6terq mi se....v zadnika"I az napravo se okokorih i i priznah 4e pravq analen sex.Kolkoto do svirkite kazva 4e nqma ni6to lo6o,no e protiv analniq sex opredeleno

Dam ne e trudno da kaje specialno za Milena pak hi4.Kato q znam kolko e capnata v ustata.Shtom iztarsi pred si4kite mi prijateli 4e q 4ukam redovno otzad...A na maika ti kazali 4e se nasira6 kato si go vadi mom4eto ot zadnika ti.Sorry za kurvenskiq nomer 4e kazah 4e se nasira6 ponqkoga sled analen pred si4ki tuk ama i ti mi napravi o6te po-gaden...Ve4e znae6 koi sam nali...

Цитирай Първоначално написано от MOODS
    kak moje da si siguren kato dori ne si popital?
    Живея 17 години с тях... мисля, че ги познавам достатъчно добре

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Ами аз съм твърде малка да говоря за подобни неща.За секс съм говорила с тях,но общи работи.Когато реша,че му е дошло времето,ще споделя с тях.И ще ги попитам за мнението им относно различните видове секс.Сега съм още малка На 14 съм
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Мога да говоря с тях на всякаяква тема и това не е никакъв проблем.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Да, бе! Честно да си кажа, идеята никога не ми е хрумвала! То затова се нарича "интимен живот" по принцип.

А и никога нищо не съм споделял с родителите си. Откакто съм се самоосъзнал, сам си блъскам главата и това досега не ми е пречело особено. Предполагам, за момчетата е нормално да са по-самостоятелни. Архетип.

С приятелите ми - по-може. Но не да развиваме теория на общия лаф, а обмен на опит и съвети. Обаче, когато имаш постоянна партньорка, която всички познават, си мълчиш и само се усмихваш. Все пак, джентълмени трябва да сме.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Да, бе! Честно да си кажа, идеята никога не ми е хрумвала! То затова се нарича "интимен живот" по принцип.

А и никога нищо не съм споделял с родителите си. Откакто съм се самоосъзнал, сам си блъскам главата и това досега не ми е пречело особено. Предполагам, за момчетата е нормално да са по-самостоятелни. Архетип.

С приятелите ми - по-може. Но не да развиваме теория на общия лаф, а обмен на опит и съвети. Обаче, когато имаш постоянна партньорка, която всички познават, си мълчиш и само се усмихваш. Все пак, джентълмени трябва да сме.

nikoga ne sum govoril s tqh daje te si mislqt 4e oshte sum devstven (na 21 sum i ne sum) i tova me kefi 4e neznaqt ne se pritesnqvam da govorq s tqh na tazi tema no nikoga nqma da go napravq iskam da sa v nevedenie
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Guest
    Само при мисълта майка ми да ми каже,че е духала на баща ми ме кара да си изповръщам червата...Не коментирам каквото и да е било от интимният ми живот,защото знам,че и те ще споделят нещо,а аз дори и не искам да го чувам!

Guest
    абе споделям
    ърррр майгада и кинем како прасе блажен весник

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Ми аз им казвам само драсти,ко стаа и дай ми малко пари да си купя нешу за ядене че ми се изчерпа заплатата

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Майка ми и баща ми знаят, че правя секс и нищо повече. Не ми е приятно да споделям каквото и да било с тях по тази тема...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си