.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

ОТНОСНО ТРЕВАТА!?спешно!

Изкам да ви попитам дали от дивата трева щте можеш да се напушиш и да ти е яко и как мога да я различа от питомната???

Guest
    зависи.
    зависи доколко питомната е питомна и доколко диворастящата- дива.
    ако някой са го набутали с кофти семки и много месеци е гледал някакви растения, пък после те не напушват, тогава тази трева е "питомна" но е за боклука, въпреки цялото гледане, а ако някъде край някой път някой е изхвърлил семки от яка трева, докато си е свивал и те вземат 4е порастнат, тази трева ще е "диворастяща", но ще напушва перфектно.

Важно е да се знае, 4е от на4ина на гледане на тревата зависи КОЛИ4ЕСТВОТО, но НЕ И ка4еството на реколтата.
    ка4еството зависи от гените, които са скрити в семките.

харе със здраве!

Guest
    Ми зависи и от място и от всичко
    Примерно ние с братото намерихме на село да расте дива ама с нея така се филмирахме от тогава секи път като ходя насело си зимам от там поне
    10-15 глави и си е перфектна.

Супер фен
    Мен ми разпраяха че едната била с 5 листа а другата със 7 (аз съм виждала само със 7 ) вярно ли е?

Дивата е по добре зашото питомната не напушва както повечето тревомачета които секи ден пушат масурка знаят че като я купуват тя е друсана с хероин кокаин и кви ли още не глупости на пък от дивата може да получиш халюцинации и такива неща

Guest
    А ве вие сте много смешни бе палячовци 12-13 годишни...ходи пуши чаи да е*ба тапаците ви да еба...Знаете ли оригиналната е с 7 листа аре елате да ви продна за един бон знаете ли колко 70000 зелени листа.деба неинформираните ви .................

Дедо Йоцо
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от XFR_RIDER
    тя е друсана с хероин кокаин
    Глупак!

Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    Мен ми разпраяха че едната била с 5 листа а другата със 7 (аз съм виждала само със 7 ) вярно ли е?
    има и с 3 ей туй от миналата година беше такоа
    Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си. Достатъчно цветущо ли се изразих?

Град
    OUT OF SPACE
    Цитирай Първоначално написано от Дедо Йоцо
    Цитирай Първоначално написано от XFR_RIDER
    тя е друсана с хероин кокаин
    Глупак!
    ne prosto glupak a UNIKALNO glupav

Град
    CentraL
    Има 3 вида Канабис ...
    единият е промишлен ( произвежда се хартия , мастило , гориво .... лекарства ) ...

останалите 2 са с по голямо съдържание на THC които нас на интересуват ( в Холандия макс е 30% )

Re: ОТНОСНО ТРЕВАТА!?спешно!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Изкам да ви попитам дали от дивата трева щте можеш да се напушиш и да ти е яко и как мога да я различа от питомната???
    Кой ти продава лайна
    Клик ми (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си