- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вчера се натисках с бащата на най - добрата ми приятелка! :(
Той бил мръсен педофил, защото ти си го свалила, бъркала в гащите и каквото още там се е случило?!
Я се осъзнай малко и помисли.
Какво си мисли един мъж, когато въртиопашки като теб го гледат с премрежен поглед, усмихват се, танцуват и се държат предизвикателно? Човекът не е постъпил разумно, разбира се, но не смяташ ли, че си виновна ТИ, защото си го провокирала?!![]()
Това е реакцията на всеки нормален средностатистически мъж. Ти му умилкваш като коте, а той стои и гледа. Как да стане? В неговия случай (женен, има деца) не е трябвало да го прави, но на всеки се случва да му падне пердето, да си каже "майната му" и просто да направи това, което иска, а не това, което трябва.
Ти осъзнаваш ли, че с детинщините си и поради факта, че нямаш представа какво искаш, ще СЪСИПЕШ ЕДНО СЕМЕЙСТВО!
И знаеш ли, даже съм сигурна защо си казала на баща си. Било ти е гузно и чувството за вина те е побърквало. И вместо да понесеш последствията и да си траеш, ти си решила кооооолко по-лесно е да хвърлиш вината на него.
Ми, да - законът е с теб (все пак човекът не може да каже, че си го заплашила и насилила, докато ти можеш), искаш да се оправдаеш и пред приятелката си - да й докажеш, че има не приятелка, а баща боклук (с което не съм съгласна) и основното - да залъжеш себе си, че той е виновен.
Евала! По-голяма подлост и наглост не бях виждала никога! =D>
Отвращаваш ме...
Собственост на Canis_Dirus