- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Предложения за по-евтин,но качествен епилатор.
Здравейте!Бихте ли ми казали някой по-евтин,но все пак качествен епилатор до 40-45 лева?
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
на brown са много хубави
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
http://appliances.market.dir.bg/xoff...shop_id=18&c=1 На Браун е и е 50 кинта![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
На Филипс също са добри.Аз имам такъв и съм много доволна.Моя е най-обикновен,нями никви приставки и мисля,че е и най-евтиния от тези на Филипс - 52лв беше миналата година,сега сигурно му е спаднала цената.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Идеялен е!Мерси!Първоначално написано от sexy_anji_
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
^ За тоя епилатор много добри отзиви съм чувала, нищо, че е супер обикновен. Ако ще си взимаш - давай с този.
А до миналата година имаше един жълт, който е абсолютно същия, но дори е малко по-евтин, защото е по-стар модел. Но вече е спрян, макар че в някой друг магазин може да се намери. Разлика между двата няма, освен в цената.
Rowenta също имат добри епилатори, между другото.
Saatana vittu perkele hate crew!
А,ето такъв е мояПървоначално написано от {sweet4e}
![]()
Pokazanoto na snimkata epilator-4e e prosto peerfektno. Cenata mu v Tehnopolis beshe 39 lv predi 3 meseca. Vzemi si go, mn e dobro, nqma da syjalqvash![]()
Rowenta EP 2610 Lovely e моят, но го има и без това Lovely моделът и струва 43 лв в Техномаркет /С Ловлито е 57/, но честно казано като гледам характеристиките няма разлика
-24 ПИНСЕТИ
-24 МАСАЖНИ РОЛКИ
-2 СКОРОСТИ
-МИЕЩА СЕ ГЛАВА
и е с 2 години гаранция.
Моят си го избрах да се захранва от контакта, защото не ми се занимаваше с батерии.
Дае аз си зех някаф браун силк епил с обезболяваши глупости(които ест нищо не обезболяват де),
ама такова нали се сещате ,че някои косъмчета са по-къси ,а други по-дълги......и е супер гадно че ти скубе само дългите тоя грозен епилатор![]()
Че то има ли такива с батерии?Първоначално написано от shadow4e
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
az az imah ot 60 lv epilator i mi se razvali xxaxa i sa si kupih ot 25 lv i oshte e zdrav
Аз изпратих майка ми да ми го купи и са й предлагали различни модели и поне тя така ми каза, че е имало на батерии, но е предпочела да не е, за да не търся постоянно батерии. Но може и да няма, не знам. Честно казано не съм много запозната с епилаторите...Първоначално написано от Boot
А какъв е тоя?И как се почиства?Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Филипс HP 2843/00 е.Почиства се като му се свали главата и със специална четчица,но не се мокри.Първоначално написано от find_m3
Аз пък видях някъде че се мокриПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()