- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да го направим?
Именно.Какво намира едно 16 годишно момче в едно малко дете?Та тя е била едва 3ти клас!Първоначално написано от jjjjjj6363
baaa
ta tq kato e bila na 9 si e fanala purvoto gadje...az kato bqh na 9 o6te mi se to4eha ligite ot ustata...![]()
edva kogato bqh na 12 az si fanah purvoto gadje,a taq pikla 6 mi misli za........![]()
![]()
uma mi ne go pobira prosto![]()
do kade stignaha mladite![]()
![]()
Tazi tema sigurno 99% e ebafka a drugiq 1% e nekaf sigurno pedofilinyche me razbi ot smqh
![]()
Едно нещо ще ви кажа, гадове такива - ЗА ЛюБОВТА НЯМЯ ГРАНИЦИ!Първоначално написано от xax
Какво ненормално има в това, че с моето момиче се обичаме?!? ВИЕ ТРЯБВА ДА ОТИДЕТЕ НА ПСИХОЛОГ, ЗАщОТО НЕщО ВИ ХЛОПАТ ДЪСКИТЕ!
А ЗА ТЕЗИ, КОИТО СЕ ИНТЕРЕСУВАТ щЕ КАЖА, ЧЕ РОДИТЕЛИТЕ Й ЗНАЯТ И ОДОБРЯВАТ ВРЪЗКАТА НИ! ТЕ НИ ПОДКРЕПЯТ МОРАЛНО И ВИНАГИ СА НИ ПОДКРЕПЯЛИ В ТРУДНИ МОМЕНТИ! ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ДОБРЕ НАД ТОВА, КОЕТО ВИ КАЗАХ!
Mislq 4e ne trqbva da pravite sex,nezavisimo 4e ste zaedno ot tri godini(koeto malko me samnqva de) Vse pak tq e 5ti klas??????????Pomisli malko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Какво има да му мисля?!? ВИЕ СТЕ ГЛУПАЦИ, щОТО МИ СЕ ВЪРЗАХТЕ НА ПРОСТОТИЯТА! ЯВНО ВИ Е ТОЛКОВА АКЪЛА, ЗА ДА МИ ПОВЯРВАТЕ, ЧЕ ХОДЯ С МАЛКО МОМИЧЕНЦЕ! АХАХАХАХАХА!Първоначално написано от mimozkata
Първоначално написано от ЖоКо
хитър си като бременна лисица
ама нали знаеш приказката за лъжливото овчарче
някой път ще ти дойде нещо на главата и тогава ?
щЕ ВИДИМ, щЕ ВИДИМ!Първоначално написано от OtherDimension
joko pi4ka ti mai4ina bratle![]()