.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от jjjjjj6363
    dobre be kakov ti haresa v edno 9 godishno LAPE nqma cici nqma nishto detska smehsna fiziono iq kakvo te prevle4e
    Именно.Какво намира едно 16 годишно момче в едно малко дете?Та тя е била едва 3ти клас!

baaa
    ta tq kato e bila na 9 si e fanala purvoto gadje...az kato bqh na 9 o6te mi se to4eha ligite ot ustata...
    edva kogato bqh na 12 az si fanah purvoto gadje,a taq pikla 6 mi misli za........
    uma mi ne go pobira prosto
    do kade stignaha mladite

xax
    Guest
    Tazi tema sigurno 99% e ebafka a drugiq 1% e nekaf sigurno pedofil inyche me razbi ot smqh

ЖоКо
    Guest

321

Цитирай Първоначално написано от xax
    Tazi tema sigurno 99% e ebafka a drugiq 1% e nekaf sigurno pedofil inyche me razbi ot smqh
    Едно нещо ще ви кажа, гадове такива - ЗА ЛюБОВТА НЯМЯ ГРАНИЦИ!
    Какво ненормално има в това, че с моето момиче се обичаме?!? ВИЕ ТРЯБВА ДА ОТИДЕТЕ НА ПСИХОЛОГ, ЗАщОТО НЕщО ВИ ХЛОПАТ ДЪСКИТЕ!
    А ЗА ТЕЗИ, КОИТО СЕ ИНТЕРЕСУВАТ щЕ КАЖА, ЧЕ РОДИТЕЛИТЕ Й ЗНАЯТ И ОДОБРЯВАТ ВРЪЗКАТА НИ! ТЕ НИ ПОДКРЕПЯТ МОРАЛНО И ВИНАГИ СА НИ ПОДКРЕПЯЛИ В ТРУДНИ МОМЕНТИ! ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ДОБРЕ НАД ТОВА, КОЕТО ВИ КАЗАХ!

Град
    Sliven
    Mislq 4e ne trqbva da pravite sex,nezavisimo 4e ste zaedno ot tri godini(koeto malko me samnqva de) Vse pak tq e 5ti klas??????????Pomisli malko

ЖоКо
    Guest

321

Цитирай Първоначално написано от mimozkata
    Mislq 4e ne trqbva da pravite sex,nezavisimo 4e ste zaedno ot tri godini(koeto malko me samnqva de) Vse pak tq e 5ti klas??????????Pomisli malko
    Какво има да му мисля?!? ВИЕ СТЕ ГЛУПАЦИ, щОТО МИ СЕ ВЪРЗАХТЕ НА ПРОСТОТИЯТА! ЯВНО ВИ Е ТОЛКОВА АКЪЛА, ЗА ДА МИ ПОВЯРВАТЕ, ЧЕ ХОДЯ С МАЛКО МОМИЧЕНЦЕ! АХАХАХАХАХА!

Мега фен
    Град
    Utopia..

Re: 321

Цитирай Първоначално написано от ЖоКо
    Какво има да му мисля?!? ВИЕ СТЕ ГЛУПАЦИ, щОТО МИ СЕ ВЪРЗАХТЕ НА ПРОСТОТИЯТА! ЯВНО ВИ Е ТОЛКОВА АКЪЛА, ЗА ДА МИ ПОВЯРВАТЕ, ЧЕ ХОДЯ С МАЛКО МОМИЧЕНЦЕ! АХАХАХАХАХА!

хитър си като бременна лисица
    ама нали знаеш приказката за лъжливото овчарче
    някой път ще ти дойде нещо на главата и тогава ?

ВИРУz
    Guest

Re: 321

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Цитирай Първоначално написано от ЖоКо

хитър си като бременна лисица
    ама нали знаеш приказката за лъжливото овчарче
    някой път ще ти дойде нещо на главата и тогава ?
    щЕ ВИДИМ, щЕ ВИДИМ!

Guest
    joko pi4ka ti mai4ina bratle

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си