.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Guest

spah s nai-dobria mi priatel....

Hei daite mi savet pls!Znachi spah s nai-dobria mi priatel i tva se povtarq poveche ot vednuj,no nikoi ot nas ne govori za tova koeto se sluchva.....Smiatate li che e redno da go popitam kakvo tochno iska da budem ili taka riskuvam da go izgubq i kato priqtel?mnogo sam obarkana

Град
    plovdiv-MaInA tOwN
    miii suveta mi e provedi edin seriozen razgovor s nego!!!predi polovin godina i az e..h nai-dobrata si priqtelka!posle trugnahme,hodih s neq tri meseca posle vsi4ko otide po dqvolite i dnes ve4e ne se i 4uvame daje!ma zatva sum vinoven i az i tq!are 4ao
    Така ме е ударил хормона, че ме е страх да спя сам.

Ти можеш ли да правиш свирки?
    - Не, не мога!
    - Нищо, ти го лапни пък колкото можеш

Guest

Re: spah s nai-dobria mi priatel....

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Hei daite mi savet pls!Znachi spah s nai-dobria mi priatel i tva se povtarq poveche ot vednuj,no nikoi ot nas ne govori za tova koeto se sluchva.....Smiatate li che e redno da go popitam kakvo tochno iska da budem ili taka riskuvam da go izgubq i kato priqtel?mnogo sam obarkana
    mi 4e vii ve4e si hodite ve
    ti kvo mislish 4e e edna vruzka
    priqtelstvo i sex... tova e edna vruzka

Guest

Hmmm

A az v momenta se 4udq dali da 4ukam nai-dobrata mi priqtelka...i neznam kakvo re6enie da vzema...

Guest

Re: Hmmm

A az v momenta se 4udq dali da 4ukam nai-dobrata mi priqtelka...i neznam kakvo re6enie da vzema...
    4ukai q
    nqa sa pritesnqvash
    sex da ima!

Guest

.
    4ukai zdravo bes da sa zamislq6

Triabva da pogovorite no budi takti4na za da ne si razvalite priatelstvoto.ai uspeh
    JUST BE YOU!

Повече от фен
    Град
    Димитровград
    Поговорете, определено нищо няма да загубиш. Нали все пак сте най-добри приятели.
    ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!

Guest
    govorete zadaljitelno za tova koeto e stanalo!

mili4ka za tova si re6ava6 sami4ka , za6toto ima i takiva priqtelstva ... smisyl .... koito prosto praavqt sex , a sa si prosto obiknoveni priqteli i ni6to pove4e....!ima i takiva hora i kontakti , no da govori6 s nego...mila neznam ko da ti kaja ,no .. a we opredeleno da govori6 s nego - neznam spoko mila , si4ko si e OK aide macko

Цитирай Първоначално написано от s_ma6inata
    miii suveta mi e provedi edin seriozen razgovor s nego!!!predi polovin godina i az e..h nai-dobrata si priqtelka!posle trugnahme,hodih s neq tri meseca posle vsi4ko otide po dqvolite i dnes ve4e ne se i 4uvame daje!ma zatva sum vinoven i az i tq!are 4ao
    az zatva neshta da pravq nishto s nai dobrata mi priqtelka shtoto tva oznachava che poslee nai veroqtno tva shte e kraqt :>
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Цитирай Първоначално написано от shtraker
    Цитирай Първоначално написано от s_ma6inata
    az zatva neshta da pravq nishto s nai dobrata mi priqtelka shtoto tva oznachava che poslee nai veroqtno tva shte e kraqt :>
    Именно!И аз съм така.Ама найп-добрата ми приятелка е супер яка!Ама брат ми пък я харесфа и иска да намаже (ама колко яко се лъжеее...тя нали ми споделя сичко... )
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

po-dobre e da pogovorite 6toto sigurno i toi e obarkan ne po-malko ot teb!
    SEX IS GAME
    LOVE IS NAME
    FORGET THE NAME
    AND PLAY THE GAME!!!

Повече от фен
    Град
    На Гъзъ На Курабията
    ...ti kakvo iska6???

Фен
    Град
    In The MiDdLe Of NoWhEre
    qko tupo e 4e mu puska6 vuobshe shom ti e nai dobriq priqtel. ili moje bi ima6 nqkakvi 4uvstva kum nego ? dobre e tova da si go izqsni6 shoto kak izglejda toi ne izpitva nishty a samo te izpolzva za sex igra4ka
    siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??

Супер фен
    Град
    sofia
    qvno se karesvate taka 4e pogovorete i moje priqtelstvoto da se prevurne v po-seriozna vruska

ami kakav priqtel ti e 6tom te izpolzva za sex za6toto tva si e 4isto izpolzvane 6tom se e slu4ilo pove4 ot vednaj i na4i pogovo ri s nego kakvo to4no iska ot teb i se razberete...ne e qko da te polzva samo za sex i posle daje da ne govori za tva to taka e mnoo lesno ebasi

Sled kato ste spali zaedno spored men ste neshto powe4e ot priqteli taka 4e ne e losho da si pogoworite
    "Freedom is the right of all sentient beings."
    "Experience is the benchmark of maturity."
    "If you look first, you may not leap."
    "Among the winners, there is no room for the weak."
    "Consistency is victory."

Re: spah s nai-dobria mi priatel....

mi 4e vii ve4e si hodite ve
    ti kvo mislish 4e e edna vruzka
    priqtelstvo i sex... tova e edna vruzka
    Слушайте внимателно!!! Няма да повтарям!!!
    1-во ти Гост..замисли се какво пишеш преди да го напишеш...
    2-ро .. ти заедно с NaSty GiRl..за ръчичка и през съответния етаж с ваще постове... (това 1-во се отнася и за NaSty GiRl)

С този пост не искам да обидя никой и да има засегнати!
    everybody's singin'

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    ti ve4e si go izgubila kato priqtel..pone spored men!!!Pogovori si s nego i si4ko sha e ok`

спорет мен няма лошо че си спала със него,но сега трябва да поговорите доста сериозно за това мисля че няма да го загубиш ако просто проведете един нормален разговор

Град
    Sliven
    Pogovorete si i se izqsnete

Фен
    Град
    stara zagora
    Цитирай Първоначално написано от Allicia
    Поговорете, определено нищо няма да загубиш. Нали все пак сте най-добри приятели.
    да поговотете. Освен ако най-добри приятели не го разбираш както го разбира едно др момиче от форума
    Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...

Guest
    Mi gadno e tva polojenie i sum bila v podobno. mnogo haresvah best fr si no ni6to ne praveh po vuprosa dokato edin den prosto se slu4i ( po negova iniciativa) i i dvamata taka si mul4ahme vse edno ni6to ne e stavalo. vsi4ko si e ok izlizame si hilim si se v edin moment se nagrabvame i sled tva tak vse edno ni6to nqma. men mi be6e typo za6toto go haresvah mnogo toi e nai vajniq 4ovek za men. vednuj go pitah kvo pravim ama ei taka prosto go vmetnah v razgovora i otgovora be6e " ami kakvo za6to puk ne men mi haresva i na teb ti haresva ".... i taka ve4e 2 godini sme zaedno taka 4e prosto zavisi ot tvoq fr... kaji mu 4e ako mu e samo za ebaneto to po dobre da go nameri drugade a ne da precakva priqtelstvoto vi, no ako ti go haresva6 istinski...dosta gadno

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

AKO I TQ ISKA Q SKYSAI
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си