- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- spah s nai-dobria mi priatel....
Hei daite mi savet pls!Znachi spah s nai-dobria mi priatel i tva se povtarq poveche ot vednuj,no nikoi ot nas ne govori za tova koeto se sluchva.....Smiatate li che e redno da go popitam kakvo tochno iska da budem ili taka riskuvam da go izgubq i kato priqtel?mnogo sam obarkana![]()
miii suveta mi e provedi edin seriozen razgovor s nego!!!predi polovin godina i az e..h nai-dobrata si priqtelka!posle trugnahme,hodih s neq tri meseca posle vsi4ko otide po dqvolite i dnes ve4e ne se i 4uvame daje!ma zatva sum vinoven i az i tq!are 4ao![]()
Така ме е ударил хормона, че ме е страх да спя сам.
Ти можеш ли да правиш свирки?
- Не, не мога!
- Нищо, ти го лапни пък колкото можеш
mi 4e vii ve4e si hodite veПървоначално написано от Анонимко
ti kvo mislish 4e e edna vruzka
priqtelstvo i sex... tova e edna vruzka
A az v momenta se 4udq dali da 4ukam nai-dobrata mi priqtelka...i neznam kakvo re6enie da vzema...![]()
4ukai qПървоначално написано от Анонимко
nqa sa pritesnqvash
sex da ima!
.Първоначално написано от Анонимко
4ukai zdravo bes da sa zamislq6![]()
![]()
Triabva da pogovorite no budi takti4na za da ne si razvalite priatelstvoto.ai uspeh![]()
JUST BE YOU!
Поговорете, определено нищо няма да загубиш. Нали все пак сте най-добри приятели.
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
govorete zadaljitelno za tova koeto e stanalo!
mili4ka za tova si re6ava6 sami4ka , za6toto ima i takiva priqtelstva ... smisyl .... koito prosto praavqt sex , a sa si prosto obiknoveni priqteli i ni6to pove4e....!ima i takiva hora i kontakti , no da govori6 s nego...mila neznam ko da ti kaja ,no .. a we opredeleno da govori6 s nego - neznam
spoko mila , si4ko si e OK
aide macko
![]()
az zatva neshta da pravq nishto s nai dobrata mi priqtelka shtoto tva oznachava che poslee nai veroqtno tva shte e kraqt :>Първоначално написано от s_ma6inata
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
Именно!И аз съм така.Ама найп-добрата ми приятелка е супер яка!Ама брат ми пък я харесфа и иска да намаже (ама колко яко се лъжеее...тя нали ми споделя сичко...Първоначално написано от shtraker
)
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
po-dobre e da pogovorite 6toto sigurno i toi e obarkan ne po-malko ot teb!
SEX IS GAME
LOVE IS NAME
FORGET THE NAME
AND PLAY THE GAME!!!
...ti kakvo iska6???
qko tupo e 4e mu puska6 vuobshe shom ti e nai dobriq priqtel. ili moje bi ima6 nqkakvi 4uvstva kum nego ? dobre e tova da si go izqsni6 shoto kak izglejda toi ne izpitva nishty a samo te izpolzva za sex igra4ka
siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??
qvno se karesvate taka 4e pogovorete i moje priqtelstvoto da se prevurne v po-seriozna vruska![]()
ami kakav priqtel ti e 6tom te izpolzva za sex za6toto tva si e 4isto izpolzvane 6tom se e slu4ilo pove4 ot vednaj i na4i pogovo ri s nego kakvo to4no iska ot teb i se razberete...ne e qko da te polzva samo za sex i posle daje da ne govori za tva to taka e mnoo lesno ebasi
Sled kato ste spali zaedno spored men ste neshto powe4e ot priqteli taka 4e ne e losho da si pogoworite
"Freedom is the right of all sentient beings."
"Experience is the benchmark of maturity."
"If you look first, you may not leap."
"Among the winners, there is no room for the weak."
"Consistency is victory."
Слушайте внимателно!!! Няма да повтарям!!!Първоначално написано от Анонимко
1-во ти Гост..замисли се какво пишеш преди да го напишеш...
2-ро .. ти заедно с NaSty GiRl..за ръчичка и през съответния етаж с ваще постове... (това 1-во се отнася и за NaSty GiRl)
С този пост не искам да обидя никой и да има засегнати!![]()
everybody's singin'
ti ve4e si go izgubila kato priqtel..pone spored men!!!Pogovori si s nego i si4ko sha e ok`
спорет мен няма лошо че си спала със него,но сега трябва да поговорите доста сериозно за това мисля че няма да го загубиш ако просто проведете един нормален разговор
Pogovorete si i se izqsnete
да поговотете. Освен ако най-добри приятели не го разбираш както го разбира едно др момиче от форумаПървоначално написано от Allicia
![]()
![]()
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
Mi gadno e tva polojenie i sum bila v podobno. mnogo haresvah best fr si no ni6to ne praveh po vuprosa dokato edin den prosto se slu4i ( po negova iniciativa) i i dvamata taka si mul4ahme vse edno ni6to ne e stavalo. vsi4ko si e ok izlizame si hilim si se v edin moment se nagrabvame i sled tva tak vse edno ni6to nqma. men mi be6e typo za6toto go haresvah mnogo toi e nai vajniq 4ovek za men. vednuj go pitah kvo pravim ama ei taka prosto go vmetnah v razgovora i otgovora be6e " ami kakvo za6to puk ne men mi haresva i na teb ti haresva ".... i taka ve4e 2 godini sme zaednotaka 4e prosto zavisi ot tvoq fr... kaji mu 4e ako mu e samo za ebaneto to po dobre da go nameri drugade a ne da precakva priqtelstvoto vi, no ako ti go haresva6 istinski...dosta gadno
![]()
AKO I TQ ISKA Q SKYSAIПървоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii