- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Николай Бареков и Ани Салич (?) - Радка Пиратка
Случайно да знаете коя е певицата в бялата рокля, която пее с николай Бареков - Радка Пиратка?
Вулева вика, че е Ани Салич, но май не е.
WTF? LINK!![]()
Аааааа...Първоначално написано от Shadow_Walker
на тая сватба по едно време се появява и Мишо Шамара.
Клипчето май беше от 1996-1997
http://youtube.com/watch?v=arQyYem8xLw
http://youtube.com/watch?v=liKF2cQrPeM
Вулева може и да не е стока, но го разобличи. А жената с бялата рокля е супер!
Ужас!!Първоначално написано от Забавно ми е
И все пак е смешно
Ама аз Ани Салич не видях...
хъхъ..
ахахахаха снощи с глас съм се хилила на Вулева...доста жалко същество.а и репортерите й не мязат на нищо.
![]()
снощи как си щракам на каналите хванах как се опитваха да интервюират Бареков.не знаех,че съществува такова клипче,но явно наистина има след като пуснаха откъс от него.а Бареков...малко ме стресна.доста вулгарен речник има.
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Всъщност, човека си е вършел работата. Работата му е била жалка, но лоша работа няма. Аз пък гледам на нещата по друг начин от масата хора. Възхищавам се как един човек като Бареков от тази дупка и тези простотии е успял да стигне едно друго ниво и да стане водещ по 2-3 часа всяка сутрин по националната телевизия.
Не че на телевизиите им е кой знае колко високо нивото, но това ниво, което покзва сега е светлинни години напред в сравнение с това преди 11 години и аз го уважавам заради това.
Аз пък харесвам стария Бареков - сегашния е скучен, дървен философ с вид на зубър.Първоначално написано от Забавно ми е
А коя е песнента, която жената с бялата рокля пее на второто видео? Онази, сръбската?
На мен сръбската ми звучи като "Пика ми се, пика ми се бе."
Първоначално написано от Анонимко
Бареков е бил готин купонджия, а сега е жалък въздухар-дървен философ, зубър и всезнайко. А коя е красивата жена с бялата рокля?
Албена Вулева е луда, тази изобщо не прилича на Ани Салич!
![]()
Това не е Ани Салич.
Цирккккк![]()
![]()
![]()
Some things are better left unsaid!
И аз искам да знам коя е жената с бялата рокля.