- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На къде е тръгнал тоя свят?!?
Рядко пускам теми тук,но трябва и аз да си излея душата,защото когато споделих с "приятелката ми" тя почна да се смее'.Аз също и не получих никакво мнение,а това,което ми се случи не е никак смешно.
Значи оня ден ходих до МГ (Варна) с майка ми и на връщане тя отиде на РД,а аз трябаше да се върна с градския транспорт от там до Лятно Тракия.И нали качвам си се аз,няква доволна,че съм се записала и сядам на двойна седалка до прозореца,защото мн обичам да зяпам.Автобуса е почти празен.По едно време се качва някъв дебел,възрастен мъж и от толкова много празни места къде мислите седна?!?Да,до мен.Обаче аз съм заплес и си блея през прозореца и въобще ама въобще не поглеждам към него.По едно време започна да прави някви движения и 2 пъти ме ръгна с лакътя си.Аз поглеждам към него и ако щете ми вярвайте виждам как си е изкарал пишката и си я държи и си играе с нея.В първия момент помислих,че това е пръста му,но след това се осъзнах.Цялата се разтреперах,станах и казах "Може ли да мина?" защото той беше доста дебел,а той моля ви се,не стана ами само си мръдна краката.Отново видях достойнството му и се наложи да мина в непосредствена близост за да изляза.Страшно мн се оплаших и реших да сляза,а бях стигнала до центъра.Като стъпих на твърда земя още повече се разтреперах и оплаших и тъй пешачката карах до Лятното кино.
Още не ми излиза от главата това.Мисля,че направо се отвратих от мъжете!![]()
Знам,че може да ви струва нереално и не ви задължавам да вярвате,но се замислих.И преди знаех,че света е голям и има всякакви хора,но никога не съм помисляла,че може това да ми се случи.На къде отива това общество, по дяволите?!?!Защо трябва да има и такива откачалки?!?!Що за човек трябва да си,да си го изкараш до 14 годишна лапетия (така се възприемам все още и съм далеч от мисълта за секс и т.н.) и да си го връткаш.Ако не бях слязла сигурно и чекии щеше да си бие.![]()
П.П:Сори ако има грешки или не е в правилния раздел.
![]()
Ахха.
Успокой се.
Аз като бях на 13 и ПОСРЕД БЯЛ ДЕН се прибирах и на една ограда някакъв дъртюга застанал до нея, извадил си пениса и си го върти и ме дзяпа с усмивка...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Или пък веднъж просках си пранета на вънкашните важета и гледаш.. някъв пак дъртюга под терасата ми , гледа ме, усмихва се и си върти члена,.......![]()
![]()
![]()
... и мама го подгони с един голям нож..![]()
![]()
![]()
![]()
аххаха, ама кофтито от тия случки е, че понякога могат да оставят огромна психологическа следа (боже, ква глупост написах).
Нененен, важното е всичко да приемаш с усмивка на лицето и ще видиш, че ще ти е по-леко...
Ама.. ся.. тоя твоя пич са е улял - баш в рейс..![]()
![]()
Секви ги има бее :P
Няма да се стряскаш![]()
важното е, че си добре, нали така?(Или не си
?)
cherinka мерси мн за мнението.Добре съм,само дето се опитвам още да забравя гледката, а и аз бая се оплаших щото нямаше и как да стана.И все пак се радвам щот можеше и по-лошо да е.
Ейй във Варна много откачалки има по рейсовете, в тва се убеждавам за пореден път..![]()
Кхъм, иначе сори, разбирам кво ти е, обаче.. не знам.. кво да ти кажа - сядай на единични седалки поне,пхах![]()
Секви откачалки има ии няма как да се предпазиш от тях.. важното е да не губиш самообладание и да не се шашкаш![]()
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
а мен пък миналата година един ,ама в пълен автобус ме опипа .беше доста възрастен и такъв дето си мислиш бе нищо няма да ти стори.беше застанал много близо до мен и на моменти исках да стана ,но от срам не казах може ли да ми направите място.беше страшен,със зелени очи и дълъг остър нос.бях се свила и си държах чантата и си гледах пътя.при това бях на първата седалка при шофьора,ала не...прокара си гнусната ръка през бута ми ,а аз като съм такава тъпачка взех ,че извиках,при това много тихичко цитирам себе си : "Господинеее!" и той стана и седна на седалката зад мен . след като взех ,че се обадих на майка ми да ме посрещне {бях умряла от страх,така никога не бях плакала} той слезна на следващата спирка.тъй като ми бяха подарили нов телефон реших да го снимам ,ама не и не...доста бързо се изплъзна.
но наскоро го видях в нашият квартал и се оказа ,че има внучка ли ,или пък дъщеря по-малка от мен.при това го видях на басейна.мономентално се разкарах от там и се прибрах. много съжалявам ,че има и други хора като този човек.не го пожелавам на никого.но споко
а леля ми и тя по същият начин като при теб ,само че била на около 7 годинки.но го срещнала като студентка и го набила хубаво. {нямам на представа до колко е истина ,защото майка ми го разказа след като й казах ,че онзи ме е опипал!тъй ,че може и да не е истина.} не се тревожи.такива хора ще измрът някоя канавка на нечие село. не се бой-аз съм с теб,колкото и тъпо да звучи!
Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through
оо такива колко щеш...
само като чуя за такъв и ми се драйфа
Като бях по-малка с една приятелка бяхме в един парк и качили сме се ние на някво от тия каменните животни и си праим там квото си праим и след малко се обръщам и в храстите се пльоснал някъв ,който приличаше на пещерняк..
седи си там и си врътка пацата нещастника и зяпа децата на площадката... по едно време ни мерна и нас и почна да маха с ръка да дойдем при него.. Странно,че не изтърчахме при майките ни,които бяха на 10 метра,ами си слязохме от катерушката и най-спокойно казах ///хайде да си тръгвамеколко тактично
![]()
тряяше да надам един вой МААаамооооо..atack the mother fucker.... и после цялата фамилия скачаме и го трошим(нещо се замечтах...)
Приемето го с усмивка ))
Повечето от тия олигофрени са безобидни![]()
Същото ми се е случвало поне 10 пъти.Още от 3 клас се почна.. а последния път беше преди 2 седмици
Ужасно е, да.. обаче няма начин.. има ги и такива. И аз мислех да пускам такава тема по същата причина.. да изразя негативното си мнение към тези хора..
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
защо женската ексхибиционизъм е толкова рядко срещана...![]()
И на мен ми се е случвало и не един път съм го споменавала. Само чеее при мене имаше и физически контакт обарване и прочие + изречението "ей сега ей сега слизаме ще ти бъде много приятно". Тогава бях 7 клас и бтв също като момичето пуснало темата учех в МГ. И бтв честито че са те приели, много успехи - не си сбъркала в избора си иии пробвай някак си да не отдаваш много голямо значение на случилото се, защото, вярвай ми - ще ти съсипе живота.
Уф.. Не мога да кажа нищо повече, освен че е отвратително.
Първоначално написано от Th3WildAng3l
![]()
спирай сериалчетата..!
ужас.баси отврата.
колкото по-бързо забравиш тази случка,толкова по-добре.
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Какво "сериалско" намери в твърдението ми.Първоначално написано от OtherDimension
как виждането на пишка ще й съсипе живота ?![]()
хората минават през какви ли неща - катастрофи, бедствия и се държат
бахти лигостите
Тая случка е супер забавната история за компания и нищо повече, к'во толкова фрапиращо? 14 годишна видяла пишкада не се случва за първи път
![]()
не бе, всеки път, когато вижда салама на някой мъж, ще се сеща за посинелия мазен червей, който оня е държал в ръка - и ще й пада![]()
аз ако бях такъв скандал щях да му 'дигна на тоя гнусен дъртак,че да се чуди има ли смисъл да живее повече..деба извратеняците..
И на мен ми се е случвало в претъпкан трамвай с още 2 класааз съм застанала до вратата и тоя нещастник незабелязано ме хвана за гъза мамицата му и веднага слезе.Аз отначало си викам че може да е станало случайно и се обръщам към тоя а той ми се хили нагло
ама аз нищо не казах то и смисъл нямаше щото оня слезе
.Пълно е с такива да не говорим ,че по НДК почнаха да ходят голи и да серат дори на средата на центъра
![]()
![]()
(виждала съм го не си измислям)
![]()
Еми .. на наплашена ми се струва. Щом се е разтреперила и цитирам "Отвратих се от мъжете".. Не очаквам да разбереш така или иначе по няколко причини, които мисля да не споделям.
В случая не "виждането на пишка" е проблемът, а че не го е очаквала, че се е стреснала, че това е човек, който не я привлича сексуално, че е по-голям от нея, че тя е малка. И не - не се случва за първи път, обаче не се е случило на вас нали .. а и на момчетата пука им че им дреме, че някой си вади члена пред тях - ко толкова еееее .. то нищо не е станало.. ама как.
ДДДДДДДХАХАХАХАХАХАХАХХАХ АХАХАХХАХАХААХАХХАХАХАХХА ХАХАХА
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Темата не тряблва да е "накъде е тръгнал света", а "накъде е тръгнала Варна". Останал съм с впечатлението, че тея типове във Варна са далеч, далеч повече от колкото в София, която е 3 пъти по-голяма от Варна.
Ние даже си ги кръщаваме в Софияимаме си Дон Кихот, Баба Цуцулана, имаше един пич дето се правеше на Нострадамус, имаше един циганин с расти(2-3 завързани с конци за истинската му коса), облечен като дядо коледа в средата на лятото и искаше да ми яде от сладоледа
, някви най - различни клошари изкуфяли... FREAK SHOW, абе като концерт на Мерилин Менсън си е и в София
![]()