- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вредно ли е изправянето на коса 1 път седмично?
Или ти не си наясно с видовете коса (или по-точно със структурата на косъма...)Първоначално написано от Taste the rainbow
![]()
Еми на някой новак пак му е хрумнало да пише в стари теми...Първоначално написано от didivid
![]()
Пресата много ясно, че гори косата ... но нали затова има кристали за подхранване![]()
нз за веднъж седмично, но на мен не ми се вижда вредно, защото аз си изправям моята всеки денползвай там кристали или нещо такова и не мисля 4е ще има6 проблеми
ем вредно е ама не чак толкова
кът се има предвид че си изпраям косата ежедневно. Ама скоро ше се подсрига късо и ще и дам малко почивка![]()
I Love
Vania
Kabakova
Не е много вредно и въобще не е полезно
Според мен оставяй косата си малко да почине от това горене и подхранващи маски ще ти трябват
Голям размер на картинката! /machoka/
Разбира се,че е вредно.Тва е като на я слагаш между два силно нагорещени котлона всяка седмица,дали ще й е добре?![]()
Разбира се, зависи дали пресата е керамична, но със сигурност вредиПървоначално написано от paola_Rey
Просто повечето момичета когато започнат да се изправят решават, че това не им вреди на косата, просто защото ефекът идва по-късно.. Не те съветвам.
Ами , аз си изправям косата 2 пъти месечно1 в седмицата не е много но не е и малко както ве4е казаха-зависи от самата коса.
![]()
ГолЯма РабОта , Че моЖеШ вСяКа Да сваЛиШ
СлеД КатО нЕ МожеШ дА я ЗаДъРжИш!!!
аз мойта си я Къдра по 2 пъти в седмицата ( от около 8-9 месеца ) ии за сега нищо и няма... какво да използвам за да не ми изгаря чак толкова , да я мажа с нещо ?? помогнете
![]()
![]()
Слагай и маска за коса , тези на GLISS са добри-поне според менПървоначално написано от ffff12
има и различни домашни маски за коса които също помагат , но нямам под ръка ... и не я мии всеки ден или твърде често , защото започва бързо да се омазнява и все пак -също се изтощава
![]()
ГолЯма РабОта , Че моЖеШ вСяКа Да сваЛиШ
СлеД КатО нЕ МожеШ дА я ЗаДъРжИш!!!
Abe da ne q gori s iutiq we ??ni6to nqma da ti stane vednuj sedmi4o ! ako si mie6 kosata s podxodq6tiq 6ampoan i sloji6 evetualno podxranva6ta maska ni6to nqma da ti stane ! AZ moita su6to q izpravqm 1-2 puti sedmi4no i mi e okey kosata
PREDI DA SI IZPRAVQ6 KOSATA SLAGAI KRISTALI ZA KOSA ! AMA SAMO KATO SI SE IZKUPALA DOKATO E MOKRA OSATA SLOJI I POSLE IZPRAVQi garanciq 4e nqma da ti izgori![]()
![]()
Нищо няма да й стане от веднъж седмично ..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Първоначално написано от borsiiiiii
Б**и тъпия въпрос![]()
Ami vsqko tretirane na kosata e vredno,vsqko ne6to koeto e neestestveno vredi po edin ili drug na4in,no vapreki tova vseki den se izpravqm, no si pravq maski vsqka sedmica i kosata mi ne e mradnalaS kerami4na presa e po-dobre
![]()
Първоначално написано от ffff12
Ем да,
за изтощена или за боядисана![]()
Първоначално написано от ffff12
Ot opit znam 4e maskite i kanata podhranvat stra6no mnogo kosamaDoma6nite maski sa nai-dobri mi kaza moqta friziorka,pone 6te znae6 kakvo sas sigurnost ima vatre
![]()
A inache nai-dobre e maska s qice i kiselo mlqko i malko med s kanela
zvu4i mn gadno,no sam q pravila i mnogo podhranva kosama i stava po-meka,a ot kanata kosata stava po-plutna,nadqvam se bqh polezna
![]()
Еми чак 1 път седмично,не мисля,че е опасно и вредно.![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Зависи с какво я исправяш.Аз например след като се искъпя със сошуара и четка.Иначе мосля,че пресата на пара не е толкова вредна![]()
hah... аз всеки ден я изправям....не по 1 път...нищо и няма..
то зависи и от пресата де...моята е перфектна ...за товаа и нямам проблеми![]()
може ли да ми напишеш на лично по точно как се приготвя , през колко време да права това , как се нанася ,и колко време да седи на косата ми :PПървоначално написано от c0smopolitan
![]()