.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от Schwarz_Blume_B
    Аз ползвам рядко ,защото при мен няма никакъв ефект
    Или пресата ти не е хубава,или те мързи
    Или ти не си наясно с видовете коса (или по-точно със структурата на косъма...)

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от didivid
    Тая тема е отпреди една година. Що пипете в такиа стари теми, не ми е ясно...
    Еми на някой новак пак му е хрумнало да пише в стари теми...

Пресата много ясно, че гори косата ... но нали затова има кристали за подхранване

Мега фен
    нз за веднъж седмично, но на мен не ми се вижда вредно, защото аз си изправям моята всеки ден ползвай там кристали или нещо такова и не мисля 4е ще има6 проблеми

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States
    ем вредно е ама не чак толкова
    кът се има предвид че си изпраям косата ежедневно. Ама скоро ше се подсрига късо и ще и дам малко почивка
    I Love
    Vania
    Kabakova

Не е много вредно и въобще не е полезно
    Според мен оставяй косата си малко да почине от това горене и подхранващи маски ще ти трябват
    Голям размер на картинката! /machoka/

Разбира се,че е вредно.Тва е като на я слагаш между два силно нагорещени котлона всяка седмица,дали ще й е добре?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от paola_Rey
    emi za 1 pat sedmi4no mislq 4e sled okolo dva tri meseca 6te izgori i to mnogo,vazmojno e da ti kape pove4e ot normalnoto(edna moq fr se ispravq6e vedja6 na dve sedmici i sled okolo 6 meseca kosata i ne prili4a6e na ni6to)
    Разбира се, зависи дали пресата е керамична, но със сигурност вреди Просто повечето момичета когато започнат да се изправят решават, че това не им вреди на косата, просто защото ефекът идва по-късно.. Не те съветвам.

Град
    Перник
    Ами , аз си изправям косата 2 пъти месечно 1 в седмицата не е много но не е и малко както ве4е казаха-зависи от самата коса.
    ГолЯма РабОта , Че моЖеШ вСяКа Да сваЛиШ
    СлеД КатО нЕ МожеШ дА я ЗаДъРжИш!!!

аз мойта си я Къдра по 2 пъти в седмицата ( от около 8-9 месеца ) ии за сега нищо и няма ... какво да използвам за да не ми изгаря чак толкова , да я мажа с нещо ?? помогнете

Град
    Перник
    Цитирай Първоначално написано от ffff12
    аз мойта си я Къдра по 2 пъти в седмицата ( от около 8-9 месеца ) ии за сега нищо и няма ... какво да използвам за да не ми изгаря чак толкова , да я мажа с нещо ?? помогнете
    Слагай и маска за коса , тези на GLISS са добри-поне според мен има и различни домашни маски за коса които също помагат , но нямам под ръка ... и не я мии всеки ден или твърде често , защото започва бързо да се омазнява и все пак -също се изтощава
    ГолЯма РабОта , Че моЖеШ вСяКа Да сваЛиШ
    СлеД КатО нЕ МожеШ дА я ЗаДъРжИш!!!

предполагам маската трябва да е за изтощена коса или

Abe da ne q gori s iutiq we ?? ni6to nqma da ti stane vednuj sedmi4o ! ako si mie6 kosata s podxodq6tiq 6ampoan i sloji6 evetualno podxranva6ta maska ni6to nqma da ti stane ! AZ moita su6to q izpravqm 1-2 puti sedmi4no i mi e okey kosata
    PREDI DA SI IZPRAVQ6 KOSATA SLAGAI KRISTALI ZA KOSA ! AMA SAMO KATO SI SE IZKUPALA DOKATO E MOKRA OSATA SLOJI I POSLE IZPRAVQi garanciq 4e nqma da ti izgori

Нищо няма да й стане от веднъж седмично ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Re: Вредно ли е изправянето на коса 1 път седмично?

Цитирай Първоначално написано от borsiiiiii
    mn li e vredno da si izpravqm cqlata kosa vedn1j v sedmicata pls kajete

т.7
    krem4et0

Б**и тъпия въпрос

Ami vsqko tretirane na kosata e vredno,vsqko ne6to koeto e neestestveno vredi po edin ili drug na4in,no vapreki tova vseki den se izpravqm, no si pravq maski vsqka sedmica i kosata mi ne e mradnala S kerami4na presa e po-dobre

предполагам маската трябва да е за изтощена коса или

Ем да,
    за изтощена или за боядисана

Ot opit znam 4e maskite i kanata podhranvat stra6no mnogo kosama Doma6nite maski sa nai-dobri mi kaza moqta friziorka,pone 6te znae6 kakvo sas sigurnost ima vatre A inache nai-dobre e maska s qice i kiselo mlqko i malko med s kanela zvu4i mn gadno,no sam q pravila i mnogo podhranva kosama i stava po-meka,a ot kanata kosata stava po-plutna,nadqvam se bqh polezna

Еми чак 1 път седмично,не мисля,че е опасно и вредно.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Зависи с какво я исправяш.Аз например след като се искъпя със сошуара и четка.Иначе мосля,че пресата на пара не е толкова вредна

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    hah... аз всеки ден я изправям....не по 1 път... нищо и няма..
    то зависи и от пресата де...моята е перфектна ...за товаа и нямам проблеми

Цитирай Първоначално написано от c0smopolitan

Ot opit znam 4e maskite i kanata podhranvat stra6no mnogo kosama Doma6nite maski sa nai-dobri mi kaza moqta friziorka,pone 6te znae6 kakvo sas sigurnost ima vatre A inache nai-dobre e maska s qice i kiselo mlqko i malko med s kanela zvu4i mn gadno,no sam q pravila i mnogo podhranva kosama i stava po-meka,a ot kanata kosata stava po-plutna,nadqvam se bqh polezna
    може ли да ми напишеш на лично по точно как се приготвя , през колко време да права това , как се нанася ,и колко време да седи на косата ми :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си