- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ПоМоЩ За пРиЯтЕлКаТа мИ
здр,аз си имам една fr а нейната др fr само ми я взима ! ~Века я при нея~ и аз немога да си говоря с нея това е много гадно!
Помогнете ми как да си я варна![]()
![]()
![]()
![]()
He caМ BEBE
![]()
ами просто поговори с нея и просто и кажи как седът нещата и как се чустваш,ако тя ти е истинска приятелка ще обръща и на тебе внимание (не е задължително да е изцяло на тебе,няма лошо и с другото момиче да си излиза,освен ако отношенията ви неса повече от приятелски което извежда проблема на 1 ново ниво)
И все пак това си е доста децки проблем![]()
ще пробвам
![]()
Добре,това е правилния избор!Искам да разбера какво е станало след разговора!Надявам се че ще пуснеш един пост!Почти 100% сигурен съм че това което ти препоръчах ше свърши работа!Ако не... не ти е истинска приятелка.
6to taka misli6![]()
![]()
![]()
![]()
Хахаха преди имах "мн добра приятелка" втория срок имахме нова ученичка и тя много искала "трите да сме приятелки" ,а аз знаех ква и е целта и в началото ме беше яд ,но вече не ми пука...вече те са си най-добри приятелки!Първоначално написано от nadetoOoO
ПС-тя не ми е била The best френдка ,но от класа ми беше най-добрата всмисъл навсякъде бях с нея,с нея сядах...абе бебешки историй малкуОстави я - ако ти е истинска приятелка ще си стои при тебе ако ли не - Sorry baby ,но тя си отива
![]()
Обаче така и неми отговори какво стана??
Ами незнам от колко време ви е приятелството,но ако е от доста,предполагам,че се е отегчила от вашето приятелство и търси друг човек за забавления.Малко гадно,ама и тва е възможно.
Е тя тогава не ти е приятелка,щом не иска да излиза с теб.Ти насила не можеш да я накараш...
![]()
mamka mu kakvo kato ti e nai-dobra priatelka...dai togava da ne izlizate s drugi hora i da ste samo dvamata.az sushto imam nai-dobra priatelka obicham q mnogo znam che kakvoto i da i kaja shte go zapazi samo za sebesi i shte mi pomogne vav vseki edin moment noo ebasi mladi sme trqbva da se zabavlqvame za izlizame s drugi hora...ne se opitvai samo da i slagash nqkakvi ramki.normalno e kato ste s drugi hora da obrushtate vnimanie i na tqh tova ne znachi che ne darji na tebhave fun
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Ами всъщност да!!Много правилно казано!!Но все пак я дръж под око и нея изпускайПървоначално написано от Blue_Mushroom
![]()