.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    sladuran4e
    Guest

ЦвЕтНиТе ЛеЩи :)

Здравейте! Искам да си сложа цветни лещи, но нз колко струват Ако някой знае, моля да сподели

има търсачка, има такава тема вече. там всичко е описано. Потърси и ще намериш т'ва което ти трябва

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Ами не са много евтини-около 70 лв е чифта.

Okolo 50 lv. ednata. Vse pak zavisi ot ka4estvoto.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Guest
    Ами незнам сега колко са ,но миналата година бяха по 48 лева - едната..аз много искам да си купя нещо смесено между зелено и кафяво - един вид пъстри ,но да клони повече към зеленото

Guest
    имам зелени, излязоха ми общо 87 кинта. издържат около 2 години с подходущи грижи - разтвори и тн. Т.е. брой още 10-15 лева за консумативи, без тях не може.

Мега фен
    Град
    София
    Еми има по-евтини ,има и по-скъпи!Моите например струват 80 лева двете.Обикаляш оптиките и се интересуваш,това е.
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Еми има по-евтини ,има и по-скъпи!Моите например струват 80 лева двете.Обикаляш оптиките и се интересуваш,това е.
    Я дай малко инфо ,че много съм се навила да си купя.Твойте нали не са с диоптър?Какъв цвят са и стоят ли естествено на окото,дразнят ли ти

еми вече ти избираш цвета...Примерно аз не съм видял сини лещи,които да не изглеждат изкуствени...някак не правят цвета как трябва или не знам...Има и с диоптър има и без...Както се вика "който плаща поръчва музиката "
    Няма нито земя,нито стръкче трева да не познават нашата воля!Има само синьо море,синьо небе и синя лавина...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си