- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо с фешъните се запознават?
Как така всички момичета харесват "фешъни".... Пак общ знаменател. Аз не ги харесва.
По темата: Шанс. Мацката го е харесала повече. Може би не заради това, че е фешън.
Смях.....Долавям,злоба и завист в това,което си написал,което мен лично ме отвращава....
![]()
И какъв ти е проблема нз..?Да,запознала се е него,защото е готин това е...Ае сега и ти ходи да си правиш прическа и си купи скъпи дрешки...пффф
Какво ти става бе човек?...
Няма как да я принудиш да се запознае с теб...И едно ми е интересно кога ще спрете хора(такива като автора) да завиждате на фешаните и да падате толкова ниско и с такива теми?????Отговор не чакам,защото го знам....
А към автора,темата ти е много тъпа и безсмислена.Лек ден!
![]()
ми пич просто на момичето това и е стила и се кефи на такива момчета всичко зависи от стила
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
аз каквото имам да кажа по темата вече е казано..
обаче имам едно друго предложение - защо всички, които са толкова ядосани на целия свят заради своите си грешки, недостатъци, простотии и т.н. не си направят една темичка и там да обиждат всички които не са им обърнали внимание понеже са "ТЪПИ" !!!
мн дразни сериозно.... всяка трета тема е от сорта на тая. "тя предпочете фешъна пред мене". ем явно него е харесала бахти..... ооо кво ли се разправям
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Завист, завист...
Темата е стара![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Живота е твърде кратък,за да си горд или коплексиран всичко е поза включи се в състезанието спечели момичето и после си бъди нормален след като вече сте in love Веднъж едно момиче ми изправи косата врътнах перчема чувстах се кат педал обаче ефекта беше поразителен за 1 вечер 4 момичета и то доста яки сами ме заговорихае на 2 ден не можех да се гледам и приключих с фешънството
![]()
Always somewhere miss u where i've been I'll be back to Love U again
Въпрос на личен вкус.Пък и фешън момченцатаса сладки,разбира се,ако не е прекалено .. Може би причината е в теб , а не в другите ..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
moje da go e har po 100 hilqdi pri4ini,ne mojem da gadaeme,samo 1 mi e interesno,dobre ti vijda6,4e tq se zapoznava,za6o i ti ne se zapozna s neq,trqbva6e,no sega nqma smisal da mu misli6 tolkova,ima i drygi![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ми може просто да не те е харесала бе....Де да знам....
![]()
![]()
+1 ако и държанието ти е такова като начина ти на изказване,съвсем нормално да се запознае с другото момче....не знам дали момчето е гледало злобно,но от изказванията ти си проличава злобата и завистта,а никой не харесва злобариПървоначално написано от cherinka
Ето какво реших да ти кажа в крайна сметка 1-во за тези фешън момчета опитват се да копират италянската мода но са претрупали ! Аз си имам собствен вкус как да го нарека за мен е ЕСТЕТИЧЕН със къса коса съм стил Марлон БРАНДОникога не съм си правил кичъри защото това съм аз и съм си изградил мнение и вкус по въпрос със дрехите 2-ро щом си бил по близо до нея а тя е симпатизирала на по далечният това означава колко гипсиран тип си не е лошо да се отпуснеш затова вече като ходиш на кафе си пийни биричка и си вземи дъвки! Направи някакво приятно впечатление не твърде дръзко все едно си плейбой но не и твърде боязливо 3-то Не знам какви са предпочитанията за външният ти вид но вдъхнови се от въображението ти НЕ СЛУШАЙ ЖЕНИ ОТНОСНО ОБЛЕКЛОТО ТИ !!!УСПЕХ но ако си дървеняк на какъвто те опреличавам няма всъщност какво да спомогне за твоята външност и харизма!!!
ми то зависи и ти какви момичета търсиш.
Ама заеби гит ея фешанки и тн. намери некоя сериозна и тн.
Войни на Тангра