- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ко*елее.. аз ли съм луда не знам
omg , gmo , mog и така нататък мисля че съм параноичкаприятелят ми каза, че имам стрии . . .. а мога да кажа , че не съм дебела , тежа нищо и никакви си 48-49 кила, 1 и 60 и нещо съм , не съм отпусната, нямам никви паласки, нямам коремче... и той е така изтърси ИМАШ СТРИИ
дагое*ем ! или той се е побъркал или аз ама просто . . .. .. .
без думички съм
![]()
Можеш да си слаб и пак да имаш стрии.
Така че в случая няма значение колко кила тежиш. Може и да си ги имаш.
Saatana vittu perkele hate crew!
huhuh.. да бе и аз яко се обясних . хаха . ми нямам стрии а ми е чудно що ги вижда ебати?той не може да вижда нещо , което го няма
![]()
"mani" go toq! kat ne go kefi6, da se opravq bez teb![]()
:P :P :P :P :P
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
хах съжалявам, че пускам съобщение толкова скоро след предното , ама според мен той се е побъркалПървоначално написано от Boot
![]()
ето ся изрових една снимка.. къде ги тия стрии бе![]()
Е значи нещо те е гаврил. Или не знае кфо са стрии![]()
to4noПървоначално написано от Boot
...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...
мухахх . .. . . ся той ше види кво е гавра начи !Първоначално написано от 1N_l0v3_Pr1nCeSsS
![]()
heheh :P ama moje i da neznae kfo sa strii pyrvo go popitai i ako ti kaje ne6tu syvsem razli4no na4i se izkazva nepodgotven pyk ako znae mu napravi gadnuuuПървоначално написано от oTPoBHa
![]()
...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...
хахахахахахххх.... вижте понагоре си едитнах един пост, според мен той просто е тотално откачил
Не разбира.
Остави го да си живее.
Ти нали си знаеш, че стрии нямаш![]()
az sym inlove princes i sym napylnoo syglsna s tvoeto mnenieПървоначално написано от oTPoBHa
![]()
Къде ти е казал, че имаш стрии? Познавам едно момче, което няма 55 кила и има стрии на гърба от много стоене на компа и от прегърбване. Познавам и едно момче, което също е супер слабо, а има стрии по краката. Стриите не се получават на дебели хора, а когато кожата няма възможност да се разтегне толкова, колкото мускула или самото тяло го налага. Познавам едно момиче, което има стрии по гърдите, защото за едно лято беше отслабнала с над 10 кг. И тя е 50 кила, но си има стрии.
Syglasna sym ako si otslbnala izvednyj....Първоначално написано от CooL^GirL^^^
To i az sym 53 kg i sym 1.71 visoka ama imam mani4ko strii na dupeto.Za tova 4e ne e garanciq 4e kato si slab nqma6 6tom ti e kazal zna4i ima6
Syglasna sym ako si otslbnala izvednyj....Първоначално написано от CooL^GirL^^^
To i az sym 53 kg i sym 1.71 visoka ama imam mani4ko strii na dupeto.Za tova 4e ne e garanciq 4e kato si slab nqma6 6tom ti e kazal zna4i ima6
Като че ли да кажеш, че не си дебела и затова не е възможно да имаш лунички.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Кво те интересува,не му се нерви.Щом ти се чудиш дали имаш значи сичко си е ОК![]()
То не е до тфа дали си дебела или не,може наистина да имаш.........ама кво ти пука,нормално е.
Иначе съществуват някфи кремове против стрии ама не помагат![]()
може да имаш стрии на други места защо точно на гърба реши да показваш снимка може да имашшшш там около дупето или деа знам и аз
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
кфо му се връзваш на простотиите?![]()
![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
E ти пък какво му се връзваш?Попринцип ако бързо промениш теглото си (отслабнеш или надебелееш) се получават стрии...А на приятеля ти само можеш да му се посмееш![]()
![]()
ТфОйТо*ПлЮшЕнУ*МеЧе
абе пуснах снимка , четете цялата тема наред бе..Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
относно тва, не съм отслабнала изведнъж, по-скоро си увеличавам теглото със всяка изминала година , демек като пораствам . .. . se6 se?Syglasna sym ako si otslbnala izvednyj....
To i az sym 53 kg i sym 1.71 visoka ama imam mani4ko strii na dupeto.Za tova 4e ne e garanciq 4e kato si slab nqma6 6tom ti e kazal zna4i ima6![]()
не бе, той вика, че на кръста съм имала стрии , затова си показвам снимка на кръста.. а на гъза нямам, не .. а тренирам брейк да уточняможе да имаш стрии на други места защо точно на гърба реши да показваш снимка може да имашшшш там около дупето или деа знам и аз![]()
тфа е .. момчетата са ЕБААААТИ ЗЛЕТАТА!