- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Самозадоволяване или женска........намеса?
Момчета, как ви е по-хубаво-да се самозадоволявате или приятелката ви да ви задоволява с ръка и уста?
Moderated by krem4et0
т.7 и т.2 от Правилата на форума!
vapreki 4e ne sam mom4e a momi4e mislq 4e 6te e im e vse taq ako momi4eto e porednata broika za sex!
LoVe is ThE NAME, Sex is ThE GAME, Fuck ThE NAME and Play ThE GAME!!!
Ха естествено, че приятелката ми! То да не съм Нарцис![]()
Миии аз съм момиче, но мисля,че на момчетата им е по-хубаво момичетата да ги задоволяват (било то с ръка или уста)![]()
абе дръго си е да не биеш чикии с твойта ръка![]()
Точно! Всеки може да получи по-голямо удоволствие сам със себе си, но с партньор е по-различно - първо, че е доста по-приятно да има друго същество до теб, особено ако е любимото, и второ - не бива да се подценява удоволствието на другия. Пъшкането и изражението на лицето на любимия от удоволствие е едно от най-приятните неща, поне за мен.Първоначално написано от Анонимко
Възможно ли е да бъде по-красиво?
лично на мене ми харесва да се задоволявам сам...![]()
![]()
![]()
Мисля, че с момиче им е много по-приятно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Е винаги е по-добре друг да ти върши работата
Има хора, кото мислят, че е по-хубаво сам?!Уау, това не го очаквах.
Естествено! Не си ли чувала, че "сексът е за престиж, чекията за удоволствие"? Мисля, че няма момче в този форум, което поне един път не е предпочело да си удари една бърза, отколкото да се тревожи с намирането/уговарянето/срещането с партньор. И аз съм от тяхПървоначално написано от Fallen Leaf
Сексът е по-хубаво нещо, но пък за сметка на това - и изискващо.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Както каза Seizure of Power преди време "Откак съм цар на чекийте,евала на путка не праа" В сми тва само ако момичето ме задоволяа с ръка щото поечето малко балъшко го праат не сички а повечето ама ако отпишеме чекийте ест че момиче...
po dobre e momi4e razbirase no sum suglasen s o nzi koito kaza 4e za momi4etata se iska ugovorki i tem podobni a sam mojesh kogato si poiskash kadeto si si poiskash kakto si posiskash no nqma spor 4e smomi4e e mnogo po hubavo
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Firzen? ^_^Първоначално написано от Fallen Leaf
Не знам, нямам навика да си бия чекии, пък какво остава за свирки. Просто няма на какво. о.О
А и аз знам кога ми е хубаво - той дори да прави същото, аз го усещам най-добре.Първоначално написано от shizzle
Възможно ли е да бъде по-красиво?
OMG I'm busted!Първоначално написано от Morphia
![]()
На мен ми е по-хубаво с двама, главно защото е по-... ами, интересно/вълнуващо да го нарека.![]()
ако друг ти го лъска е много по яко