- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Ще залезе ли чалгата?
Чалгата ще залезе и ще се превърне в поп. Ще останат, обаче хора, които все още ще правят олд скуул/хардкор чалга и ще се появи нов стил в чалгата.
NWOBHC - New Wave of Bulgarian Hardcore Chalga
NWOBHM - New Wave of British Heavy Metal
hah kato se zamislq skoro mi pysnaha pesen na Preslava - lyja e ..4estno kazano otna4alo i predstava si nqmah 4e e 4alga ..ebati rifovete ebati kasata ...xax daje edin priqtel opredeli pesenta kato metal + chalga vocal![]()
![]()
You motherfuckas just leave me be
Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
I'm embodyment of antichrist
I'm living for my own demise
Тази песен още дълго ще се споменава...Първоначално написано от The-WishmasteR
![]()
![]()
![]()
Shadow_Walker за пореден път уби всичко детско в мен..![]()
![]()
![]()
Ами как ше залезе бе..Винаги ще ги има хората от село да я праят тая музика...
А и сега като се е засили с тия нови мотиви..
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
ДАААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААА х0х0а0йх0ахПървоначално написано от [Lucifer
Da,no nqma da e skoro.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Наистина скоро никой няма да слуша такава музика но няма да е много скоро но не мисля че хората я харесват много много повечето хора почват да я забравят тя беше много модерна преди около 1-2 години но 100% след време ще разберат че това не е стилНо това е само мое мнение и не искам да обиждам никого особенно тези които слушат такава музика
![]()
Да, ще залезе ... като спрат да се раждат блондинки и да слагат силикон ахахахаха![]()
![]()
![]()
... k33p w@lkinG ...
САМО 4алгаааааа!!!!!
4алгата 6те се развива все пове4е и пове4е, ще се раздели на две- поп-4алга и етно -4алга, това ще стане след 2010-та година
така 4е ще има две 4алги етно 4алгата 6те е всьщност 4алгата на 90-те
2010-2020 този период 6те го запомните с 4алгата и нас 4алгажиите
И щЕ ТРЯБЖА ДА СВИКНЕТЕ С ТОВА!!
ДА ЖИВЕЕ 4АЛГАТАААААААААААА!
po gnusna muzika ot taq nqma , tolkova e tupa 4e nqma na kude , ama nali sme si tupo naselenie v taq tupa durjava....![]()
Със сигурност ще залезе, както всяка мода. Но кога ще е, не може да се каже. Най-малкото, защото има градове, в които не се слуша толкова, както и такива в които доминира.
Как да не си личи, че е чалга, тя чалгата не може да се сбърка - издава една характерна смрад.hah kato se zamislq skoro mi pysnaha pesen na Preslava - lyja e ..4estno kazano otna4alo i predstava si nqmah 4e e 4alga ..ebati rifovete ebati kasata ...xax daje edin priqtel opredeli pesenta kato metal + chalga vocal![]()
Полека.po gnusna muzika ot taq nqma , tolkova e tupa 4e nqma na kude , ama nali sme si tupo naselenie v taq tupa durjava....
...и ще се оплакват, че новата чалга е обсебена от мейнстрийма.Ноо ще се появят трута, които харесват чалгата от the first и the second wave и мразят новите тенденции.![]()
Искрено се надявам...
Don’t you wish you were unborn again
Just for a minute
Just for a minute more
Публиката на чалгата е 12-15 годишни и мутри. Когато едните умрат, а другите порастнат - тогава ще умре.
и като дойдат другите на мястото на сегашните 12-15 годишни?![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
тогава ще си имаме друга чалга...Първоначално написано от _SL_
тва става и в момента, де... куцо и сакато разбира, че чалгата е ритардед, без да се сети, щот е ритардед, че то самото е ритардед и чалгата перфектно му отива, и ходи да цапа с присъствие по другите музики...
ето например местният случай, който се съмнявам, че си пропуснал да забележиш - сульо и пульо с тениски на найтуиш и менолар...
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
хохоо...края на тая седмица или другата, не знам, ще разчистим тея УтрепкиПървоначално написано от Бунтар
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
те вече ще са с новата модаПървоначално написано от _SL_
![]()
Lake_bodom, така е в мнозинството![]()
която ще е не по-малко идиотскаПървоначално написано от LunaTriCk
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
[quote="Бунтар"]Ши мъ извиняаш ма те и тея споменатите не са кой знае колко далече от чалгиятаПървоначално написано от _SL_
(това си е лично мнение разбира се не целя да обиждам феновете не 2те формациики)
Колкото до залязването... ами забелязвам нещо таквози напоследък. Довчерашни диви чалгофончета днес разпитват за някакъв хаус или пък "някво техно" (незнайно защо накрая винаги се спират на Тиесто). Та струва ми се че простотията вече мени своя дом бавно но сигурно пренасяйки се от кръчми и чалготеки към разнообразните клубове предлагащи по-раздвижен ритъм и по-прилежно разнообразие от опойващи вещества(мтъй де! то само на ракия не се живее де'йш)
Скандали, въргали, надути кавали,
Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
Без тях да живеем ще можем, едва ли.
Към всичко това ще изпитваме глад...
има добър PRПървоначално написано от wRinKleS
![]()
сори, начи, ама, харесват ли ти или не, тва не са групи за такива хора...Първоначално написано от wRinKleS
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
Едва ли ще залезе скоро ... тя е на приливи и отливи. Нещо като бг рапа - 1995та 2001-2002ра ... сега в момента ми се струва че чалгата е в застой но ще се почне отново с лиготиите - обичам те обичай ме ... и аЗ слушам ретро чалга но само на маса за настроение. Честно казано предпочитам същите тези ритми но с гръцко или сръбско текстчеПросто оригинала е по-сладък .
Селяни Селяни ... моят град е ваша столица ...
http://www.flirt4e.com/justemohateyou
Надявам се скоро да залезе,но мисля,че ще си остана само с надеждите ( за съжаление)