- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Ще залезе ли чалгата?
Nikyde ne sym twyrdql 4e tova e estestvenoПървоначално написано от Fuckin'Hostile
'Sven tva az skandinavsko ne slu6am... Teq drugo osven za black i izkriveni proizvodni i predhodni na Nightwish ne pravqt![]()
Скандали, въргали, надути кавали,
Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
Без тях да живеем ще можем, едва ли.
Към всичко това ще изпитваме глад...
хахахахахах така еПървоначално написано от nicoleto
чалгата е за селяците (по манталитет аз съм си от село тъй че... не убиждам на родно място) а в Бг такива много така че докато не ги направят на сапун няма да залезе
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е че не са ли? :>Първоначално написано от _SL_
ти коя би предпочел - с черна рокля и кръв по устата, или с избеляла тениска, камуфлаж, кубинки и бирена пяна по устата? :>
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
бих избрал Преслава![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Нещо по средата - хем да изглежда все още живо, хем да не е "тврде живо"Първоначално написано от Бунтар
![]()
Много ги мразиш тези Найтуиш, а?Първоначално написано от wRinKleS
![]()
Дразня женатаПървоначално написано от Lake_bodom
Ама и по принцип не съм им кой знае какъв фен... Не е толкова заради музиката - понякога са слушаеми. Проблема е като при Голф 2-ката - фен-базата всички смешници и позьори слушат Найтуиш и Як Норвежки Блек Метъл (КОПЕЛЕЕЕЕЕ!!!!)(ама и двете де... да не решите че говоря за 2 различни прослойки на съвременното "метъл общество") И грам не вдяват от друго щот разбиишли е някво тъпо и мизерно (макар че нивгаш не са чували за кво иде реч)
Казах че е като с Голф-а... Не всички които карат голфче са перничаниПървоначално написано от exploitedteen
Както и не всички перничани са малоумници... Това че има 1-2 дето да дават лош имидж пред света обаче не е мой проблем. Проблема е че главно те се показват![]()
Искаш да кажеш, че дали групата е качествена се определя от това какви индивиди я слушат?Първоначално написано от wRinKleS
нямаш си на представаПървоначално написано от Sam90
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
На "як норвежки блекметъл" и аз не се кефя, макар че wRinKleS твърди обратното...много му разбира главицата!
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Аз по-скоро виждам Азис в тази роля. Все пак Туомас показа, че си пада по травестити.Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
То не беше метъл.. То не беше имо...
Няма ли да престанете!
Темата е Дали ще залезе поп-фолка... А не дали Азис ще бъде новият вокал наНайтуиш... Или дали ще има нова мода между Имокор и чалга...![]()
Стига с тоя флууд...
Чалгата скоро няма да залезе... Прекалено много хора я слушат... А и как да се напиеш качествено на Метъл.. Като повечето хора предпочитат да гледат как Преслава или Ивеана си развяват прелестите...
Айде моля ви се... Как чалгата ще залезе.. И сега с тия нови мотиви... Само повече последователи може д анамери...![]()
Това любов ли е?!?
значи Найтуиш са гей![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
За теб всички са или педали или гейове..Първоначално написано от _SL_
![]()
П.П. Извинете за флууда, не се сдържах..
Това любов ли е?!?
да но няма да е скоро ,пък знае ли човек вече се слуша като че ли хаус и чалга наравно поне в моя град е така .... \/
Искам да кажа че след като не мога да си харесам повече от 2 парчета на дадената група и индивидите представящи се за нейни фенове не ме кефят значи групата не представлява нищо което да заслужава внимание.Първоначално написано от Lake_bodom
Но ако трябва да съм съвсем честен не желая да бъда поставян наравно с идиоти
П.П.Повярвай ми много по сладко е отколкото на тлъста чалгия.А и как да се напиеш качествено на Метъл..
На чалга най-много да се издрайфам предварително.
Ох ей за тва най-мразя да говоря с хора, които НЕ слушат... Казах "някои хора" .. Ако искате ще направим проучване * не в средите на този форум, защото просто няма да има смисъл* на тема .. "На коя музика се пие най-добре".. И сигурно ще кажете "Manowar" с биричка в ръка.. =D> Не разбирате ли че един от приоритетите на младите хора * та дори и по-малките от мен
* стана пиенето.. И ако това не е достатъчно после в автобусите бабичките да псуват всеки, който вдига "малко" шум.. И всички ги слагат под общ знаменател..
Или ще си "метъл" и ще си агресивен..
Или ще си "чалгар" ще си тъп...
Или имо - позьор...
И т.н. ....
Еми добре .. и после казвайте че музиката не подсилва агресията..
И всичко тва заради хора като вас.. "Който слуша различна музика... НЕ СТАВА..."![]()
Това любов ли е?!?
Аз съм агресивна, ако няма храна или секс...музиката не ме прави агресивна.
О не.. Даже хич...![]()
П.П. Спирам с флууда..
Това любов ли е?!?
Човек, който изказва мнение е идиот... =D>
Браво браво.. От няколко месеца в този форум не съм видяла нищо освен твойте постоянни обиди към другите съфорумци... А ти си просто една комплексирана жена, която няма къде да си изкарва агресията ( насъбрана явно не САМО от музиката) ..Но това си е за теб.. Не обиждам никого.. Просто ми правят впечатление неуместните ти забележки..
Това любов ли е?!?
В момента ми е толкова мързеливо и спокойно...каква агресия. Казах, че си идиотка, защото ме контрира за нещо, което няма как да знаеш. Правиш си доста...нелогични заключения. Очевидно не си наясно с думата "агресия".