- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Ще залезе ли чалгата?
Ленинград също са за маса...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Аз мога да гарантирам с ръка върху библията че е такаПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Cowboys?Първоначално написано от _SL_
Скандали, въргали, надути кавали,
Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
Без тях да живеем ще можем, едва ли.
Към всичко това ще изпитваме глад...
хахахахахахахахаха
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yellow Submarine рулз![]()
аз говорих за Ленинград, не за каубоите![]()
Ленинград - Хуямба :р
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Тоя в средата ленин ли е?Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Скандали, въргали, надути кавали,
Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
Без тях да живеем ще можем, едва ли.
Към всичко това ще изпитваме глад...
то самата музика може да те напие![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Аз си мислех, че ти сядаш на стол, мислех си че това е една от главните разлики с чалгатаПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Колкото по-рано умре толкова по-добре..
=D> =D> =D>Първоначално написано от ОneWingedAngel
Идея си нямам,но едва ли ..или поне не скоро![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Те т`ва е. Олдскуул/хадкор чалга рулзз. Симсона кючек рулззз.
Сиике, комшийке моя
Сиике, седни на моя![]()
Чалгата е далеч от залязване,мили мои неуки тийнове.Ама вие със сигурност не намирате разлика м/у попфолка и чалгата...няма значение.Амет и орк кристали = чалга.Те няма да залезнат,дори да ги мразим много хора.!!!!!!
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Пф.... Нека да се намеся и аз. Хм.... Откога не съм се занимавала с това да пиша дълги и безсмислени постове. Айде сега отново.
Чалгата нема умре! Докато българино е жив, чалгата нема умре! Ако нямаше достатъчно много 12-годишни пичове и мацки, нямаше и чалгата да я има. Демек, докато ги има тях, ще я има и нея. А ние, колкото и да не го харесваме, сме един народ. Демек - мечтайте си!
Какви оптимисти сте значи. Щяла да се махне. И кво? Всички ще почнат да слушат смислена музика? Хахаххаха.... Не ме разсмивайте. Нашия народ по принцип е просташки, колкото и да не искам да го признавам. Вандали, побойници, педофили и т.н. Докато има достатъчно тираджии, които да въртят гюбеци в някоя долна кръчма в някое село, целувайки "знойното" тяло на някаква силиконка, ще я им и чалгата.
Хм... Незнам вече. След като чух оная преслава да пее на интрото на Show must go on и на инструментала на Nightwish, вече няма надежда. Капчица надежда няма в душата ми. Чалгата е това, което по света начричат поп. Мени се. Първо е била класическата музика, после е бил Рок н Ролът, после рокът, после попът, а сега - металът. С тази разлика, че в България попът дойде с чалгата, която впоследствие стигна до метъл. Не виждате ли простите неща? No Doubt свиреха някаква разновидност на рока, а сега Гуен Стефани ърти дупе на безсмислени песни. Така става с всички. То ще продължава да се мени. С всеки ден чалгата ще се изменя. Ще стигне и до вид, който да ви хареса. Това е нейната цел, това е нейния смисъл. Както и на попът. Проблема е, че класиките, рок н ролъл и рок пърчетата се помнят и до днес. Което не може да се каже и за попа и чалгата. Но какво да се прави? Обяснявай после, че е било заради алкохола. Ако не обичаш еднодневките, никога няма да танцуваш на тях, дори и ако си в безсъзнание.
И не.... Чалгата няма да умре. Докато има хора, които да предпочитат липсата на текст, липсата на мелодия и силиконовите цици пред хубавите песни, издържали удара на времето, чалгата няма да умре. А, както гледам, това не се случва.
Знаете ли? Вълка кожата си мени, но нрава никога. Докато светът не се откаже от поп-а и чалгата ще я има. Няма пълно щастие все пак.
С любов към България!
(Може да сте се объркали за мнението ми по споменаването на българския народ)
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
^жестоката истина![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Нека си представим следната хипотетична ситуация. Чалгата залязва и всички масово започват да слушат вашата любима музика. Какво ще се случи тогава?
Тя ще стане чалга. Точно затова не съм против чалгата, попа и тем подобни.Първоначално написано от Lake_bodom
Възможно ли е да бъде по-красиво?
или просто ще стане супер скучно защото всички ще са еднакви О.о (болшенството)
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Просто след като една музика стане масова, тя се превръща в боза. Затова не плюйте много-много различните стилове, а ги приемете като необходимо зло. Дори бъдете благодарни, че я има.
Кой пък каза,че алгата трябва да залезе ?!![]()
![]()
Теодора - Пръста няма да си мръдна![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
А вие знаете ли що е това "чалгар" като го използвате,а?!
Nqma ponqtie chalgar..;]
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Всъщност...има инструмент,който се нарича ЧАЛГА и хората,които свирят на него се казват ЧАЛГАРИ (;
dokato ima hora koito da hodqt na diskoteki 6te ima diskoteki.... a dokato ima diskoteki 6te se puska 4alga
Какво им е лошото на дискотеките?![]()