- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Ще залезе ли чалгата?
Не във всички дискотеки пускат чалгаПървоначално написано от music_pirate
Но иначе си прав - хората имат нужда от такъв стил, за да се повеселят...е някои хора
![]()
хъхъ..
Ами аз пона4ало не слушам чалга но няма да залезе скоро защото има твърде мн хора които я слушат и купуват албумите
Точно така. Само с това "някои хора" не съм съгласна. Масата от българския народ слуша чалга. Щото, съгласете се, че е друго да пуснат Ток и ужас например и да се развъртишПървоначално написано от Shadow_Walker
![]()
П.П. Аз чалга или поп-фолк, или там както се казва, не слушамТова са наблюдения
![]()
Музиката е хубава, хората я харесват, веселят се, отпускат се и се разтоварват от сивото си ежедневие... Наистина имаме нужда от такъв стил, който се осъвършенства със всеки изминал денСпоред мен чалгата няма да залезе...
Бъдещето принадлежи на тези, които вярват в красотата на своите мечти !!
Мойто скромно мнение е,че не една втора от населението слуша чалга,ами една втора от учениците....нз що така мисля,може би просто щото е така.Но няма значение.Не ме интересува особено кога ще се махне и дали изобщо някога ше залезе,защото аз чалга по принцип не слушам.Е,вярно,че има моменти,когато и това е така,но те са рядкост![]()
![]()
Чалгата може и да залезе все пак всичко си има своя край,но няма да е скоро.Всяко ново поколение става все по зле и по зле,затова и чалгата няма да залезе скоро,а след доста години.Погледнете само концертите на фолк дивите колко са пълни и то все с 13-14 годишни деца,докато се пълнят залите,до тогава ще има и чалга.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Може и да залезе, но за жалост сигурно няма да е скоро..![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
Chalga is DEAD!!! \/
да ще залезе, даже почти е залязла, в момента вече всички слушат хаус или нещо подобно, такаче чалгата почти е залязла ..лично според мен ... !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Едва ли ще залезе някога, по скоро ще мутира...
Trqbva6e da sloji6 nqkakvi drugi cifri a ne 1-2 godini...i "nqma da e skoro" spored men 6te e sled okolo 6-7 godini ..ve4e 6e se iz4erpa napulno tematikata i ( i sega e na iz4erpvane) i spored men nqma da prosu6testvuva dulgo. Nadqvam se...KILL 'EM ALL![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Abe tq,4e 6te zaleze,6te zaleze.....ama nqma da e skoro....za jalost
щОм вЕднЪж пРобуДи сЕ женсКатА мИ зЛоба съМ готоВа дА изПратЯ вСякА тъПа кучКа,кОятО тЕ хареСа в гРобА
nadqvam se i po-skoro ot 1-2 godini da e [-o<
Lives in the present, towards thr future, keeping the past in a chest, working for the change in consciente, sketching a song in the air!!!
The History Of the Chalga - part 2.
И така мили мои след невероятния успех на моя първи роман реших да ви представя новия.
Всичко започнало в една тъмна вечер, когато гърдите на Преслава се спукали и силикона изтекъл...това бил най-лошия ден за чалга музиката.Смъртоносно проклятие се освободило...чалгата изчезнала за един миг...
На хората им било първоначално изключително тъпо...нямало на какво да си кършат задниците по дискотеките, нямало с какво да изплакват любовната си мъка...нямало ги съблазнителните звезди, които от екрана прелъстявали мъжете...
Но народа забравил чалгата.И престанал да мисли за нея.
Естесвено, останала поп музиката, която продължила своето развитие.
ДА обаче един ден, млада певица с псевдоним - Кака Кичка решила да бъде Уууникална.Към своя типичен поп стил добавила елементи от народната музика, от арабската и турската музика, добавила и много денс елементи.Цапнала прическа - дай два лева бате и айде зад храста...сложила си силикон...Хората я харесали изключително много.
Един журналист решил да направи репортаж за нея и случайно попаднал на материал от преди 10 години, в който се говорило за чалга музиката.Слъд като потърсил какъв е този стил, той открил, че каката всъщност е възродил една забравена магия и започнал да върти гюбеци.
Извод - чалгата дори да залезе, все някой ще я възроди наново.Просто на някои им е в кръвта да слушат/правят такъв стил.
хъхъ..
Не, че се заяждам, но този определителен член ще ми извади очите. "The history of chalga"![]()
![]()
а дано и да е скоро.
вижте сега,нещо толкова отвратително като чалгата не залязва.
то се осира.
Само да те светна, че Преслава е една от малкото певици без силиконПървоначално написано от Shadow_Walker
![]()
![]()
Ne znam koga 6e zaleze 6ibanata 4alga,ama dano da e po-skoro 6tot ve4e ne se trae!kvo si4ki za se uturili o tiq skapani bezmislileni pesni!ne s6va6tam!nqkoi da vi obqsni???
What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...
ахфсйфгайсахбйхабахахбайх бйхайххахаахвгхвгхахгфхгс гхаххахахахахааха
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Одавна е писано това мнение , но според мен също е много правилно . Песничките стават все по добри и вече не са тези кръчмарските а наподобяват ретро , поп ... само , че те ще си останат с името чалга и това !Първоначално написано от Sam90
Да,или поне така се надявам![]()
I aint like you!
And I will never live like you.
You will never walk the path I do.
And I will never be apart of a society that lies and fools.
click=)