- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Ще залезе ли чалгата?
Хммм...аз лично се надявам чалгата да залезе възможно най-скоро...и да спре да развращава и да пречи на малките деца да еволюират...по-големите сами са си избрали този стил()...явно отговарящ на техния умствен потенциал и също така духовното им развите и състояние...докато при малките е съвсем различно...те в този период изграждат характера си...как ще се обогатят чрез тази музика...какво ще научат...хайде да спра,че ще стана груба в изказа си...
Шибана музика...абсолютно безмислени и долнопробни текстове,отвратителни мелодии....
Ужас...
![]()
Но очевадно повечето българи имат нужда от това,посредствена и долна музика...напълно неангажираща...няма нужда много да и мислиш да си натоварваш мозъка...![]()
,скарата,ракията и вече са на върха...
Ето на това му казвам деградация...
Липса на духовен живот и обогатяване. Говоря за мнозинството...може сред хората,които слушат тази "музика"(да знам,че е силно казано..дори и в кавички...
) да има и свестни,но няма да се лъжем сега,че те са адски,адски,адски малко...
![]()
не слушам чалга,поп фолк,ако има разлика де ама айде,но имам много приятелки,които харесват този стил и мога да те уверя,че не са морално деградирали нищо подобно.Просто със стечения на обстоятелствата такава музика им харесва и кой може да ги вини и аз лично нищо не мога да направя.Но съм свидетелка,че тя с нищо не им е навредила,затъпила и т.н. Виж когато почнат да подражават на този вид изпълнителки,тогава бих ги оприличила като морално деградиралиПървоначално написано от didi_g
А относно темата-да мисля,че чалгата бавно ще зализа (е няма да стане изведнъж,но вече срещам все по-често хора,които не могат да я търпят така че...)
Дано [-o<
Чалгата сега е в апогея си,много бързо се развива,все повече млади хора а и стари се зарибяват по нея...не вярвам скоро да се заличи..![]()
Ооо, дано залезе с погром!!!Мразя чалгата! Тоя шум направо не знам как го слушат хората! Ама то на село само това стига....
![]()
And I wear all your old clothes
Your polo sweater
I dream of another you
One who would never, never
Leave me alone to pick up the pieces
Daddy to hold me
That's what I needed
Не знам,ама от извесно време взе да слиза от мода.Тъй де,все повече хора взеха да я оплюват.Аз НЕ я харесвам,ама си се надявам да си стои там-за ся на инкого не пречи-слуша я който иска,никого не карат на сила.
Я помисленее ако залезе към какво ще се насочат стадото досегашни 4алгари-ще се намъкнат в клубовете,където се слуша хубава музика и ше ги окепазят!!!
Аз съм свидетел как едновремешните най-запалени чалгари сега
се пишат метъли,пънкари и рокери-само ни срамят обществото и после защо сегашните групи не са като едновремешните,които изнасяха истински зрелища!
Неее,нека стадото си стои отделено!!!
![]()
Първоначално написано от nicoleto
![]()
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
ne nqqmaa tfa e nai qkata muzika
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
ХАХхаха ,ама разбира се ..крайно време е да залязва...да слиза кото иска да прай xD,дори ако можех аз щях да й сложа край![]()
Az iskam da iz4ezne na miga,no tova nqma da stane,vse pak vseki 2ri e 4algar...naroda zatupqva vse pove4e-tova e
Аз се моля да залезе...
Но , едва ли ще е скоро ...
Както повечето от вас знаят , "Простотията ходи по хората" ..
Ако пуснеш Планета и спреш звука , все едно си в Стрийптиз клуб ..
Заради тая поквара , заради тая канска простотия , голяма част от младото поколение , не знаят що е истинска музика...
А има и нахални чалгари...Оня ден на село една след като цял ден надува чалга искаше да се видим..Видяхме се...Викам и : "Слушай ся , тва което го слушаш не е музика .. Е чуй тая песен" и пускам Queen-Boheiman Rhapsody , като преди това малко разказвам за гения на Фреди...Реакцията и беше "Баси простотията тва да ме биеш няма да го изслушам до край" ....
Просто ше се гръмна...Не може , не може...
страшно много се надям да залезе и то колкото се може по - скоро
Хубавото на чалгата е, че е неангажираща - не приемам музиката насериозно. Но въпреки това дано скоро да залезе, че ми писна от нея. Като цяло ми писна от повечето стилове музика, с изключение на поп и денс.
все ми е едно...аз не слушам така4е! да си правят хората бизнес...да слушат тези на които им харесва!
всеки с мнението си!
но поне да не става заместител на у4ебниците!
Shte zaleze,veche se izcherpaha mi se struva edno i sashto se edno imam dejavu.
Next Time I`ll be True...
Незнам дали ще залезе но аз лично се моля за това [-o<
Продавам бижута =>>> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=384082
&
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...358446#8358446
dano da e skoro iskreno se nadqvam [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
Силно се надявам.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
дори и да ненавиждам тази музика тя има мн почитатели затова не вярвам да залезе....както и повечето в този форум![]()
най-много да се промени малко..но не и да залезе
WHAT I AM IS MY OWN BUSINESS.
Дано,не слушам такава музика,ако може да се нарече така,но вече е крайно време тез силиконки да си ходят на село.
<3 ^^
da,no nqma da e skoro,6tom vse o6te ima hora koito q slu6at...
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ami 4e tq ve4e zalqzva![]()
You're a looser. But I'm not.