- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Ще залезе ли чалгата?
nema da zaleze skoro...nie 4algarite sme nasekade,i stavame se pove4e i pove4e..sega sme fe6ani i sme mnogo moderni
DA JIVEE 4ALGATAAAAAAAA!
samo 4ALGA
SAMO 4ALGAAAAAAAA
OP-SA OP -SA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
все ми е тая![]()
докато има кръчми има и чалга
преди не я понясях ама свикнах де ше ида
всеки 3 е чалгафен всеки 2 не си признава
планети фен твита бози турнета и по 1 нова звезда на 3 месеца
да са ни живи и здрави
Според мен след 2-3 години ще излезе от мода и на нейно място ще бъде модерен някъкъв друг стил.На мен не ми пука за чалгата,който иска да си я слуша.
В момента в който хора Пайнер обявиха, че били купии правата на We will rock yu се отказах да се боря срещу тях...
Простотия селяния и тъпотия на н-та степен...
смърт ! чалгата скапва поколението ..............
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Все някога ще залезе, но няма да е скоро.
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
чалгата ще умре както и всички нейни фенове ще изпукат защото за разлика от стилове като рок(със абсолютно всякакъв вид подразделения включително и метъл),поп,рап и r'n'b които няма да умрат когато и да е тя няма никаква стойност и НАЙ-ВАЖНОТО:популярна е само на балканите ето защо света никога няма да бъде поразен от тая чалгарска шибана сган ТОЧКА
ЧАЛГАТА УМИРА КАКТО И ВСИЧКИ НЕЙНИ ФЕНОВЕ
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
охххх писнало ми е от тая пумия
за мен само метъл
violin4i
I LoVe LINKIN PARK SO MUCH
Всичко е до време!Ще излезе нещо ново и всички, които се кланят на чалгата ще се лепнат за него, но знае ли човек
може да се окаже непоклатима тая "музика"
![]()
чуите фолк Ю и това ще ви отекчи напълно ! няма надежда !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Не се заблуждавай, че ЛП са метъл[/quote]Първоначално написано от violin4i
за съжаление челга феновете стават повече и повече с всеки ден
чалгата ще залезе някога, но няма да е скоро
[/quote]Първоначално написано от LastWarrior
бяха.. по-лек но бяха
много точно казано
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Може и да залезе,но както гледам скоро няма да е![]()
Суетата.Моят любим грях.
всички фолк певачици ще започнат да се ориентират към хаус музиката и ще излизат с черни очила и бутилка минерална вода на участия![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sam90
Мега фен
Мега фен
МнениеПуснато на: Съб Юли 07, 2007 7:49 pm Заглавие: Отговорете с цитат
Поп фолка се развива все по-бързо. Музиката става все по-добра, текстовете също. Все повече изпълнители пеят на живо, все повече изпълнители правят собствени парчета, а не кавъри или крадени. Много поп-фолк изпълнители правят доста стойностни песни, които са мн далеч от "кръчма"-звученето.
Да не ви притеснявам, но смея да предполагам, че Поп-Фолка тепърва започва да се популяризира funfunfun Единствените, които не го слушат, са тези, които не го познават Wink
ПП: ЛИЧНО МНЕНИЕ Wink
тя ще залезе когато чалгарите започнат да се ориентират към други стилове музика... аз преди 4 години го направих и съм много доволен от постъпката си![]()