- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ама той не е модерен!
ми намекни му леко ... примерно като е до тебе му кажи..тука замириса на нещо лошо, ама не знам от къде идва и се огледай небрежнотой предполагам ще се усети
или някак си измисли нещо по-така деликатно,което да му кажеш и вече няма да мирише на коч \
/ има и друг изход..ако не те кефи, скъсай с него-никой не те кара да седиш с него насила
![]()
Напсувай ги един-два-три пъти,колкото е нужно,дигни няколко грандиозни скандала и ще разберат,че не трябва да ти се мешат !
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
И това правих, но реших че по-добре просто да ги игнорирам. С тези скандали само аз си късах нервите, те са тъпири и тъпирки направо.Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
6e me spukate ot smqh..... da vi ima 4ovek problemite
Първоначално написано от ™G-Baby™
Русата "принцеса" пак се обади.Първоначално написано от BeBsItO
Ами и на теб п*тката сигурно ти е рошава,ама да не е тръгнал да си търси някоя дето се води по модата...![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Какво ти става?Първоначално написано от Dissenter
![]()
Емии кажи му го деликатно като например -"ти що не се къпеш"?![]()
нем...
А тия от даскалото въобще не се занимавай с тях...има и други хора с които можеш да общуваш ...предполагам?! Остави ги да обсъждат тоя и оня...тебе ко те бърка?
Вземи мъ мене. Аз съм модерен.![]()
Какво ти става?Първоначално написано от Забавно ми е
![]()
Оная ми работа. Що питаш? Момиче ли си?![]()
Няняняняя гажето ти е рошаво да та е яяд ,моя пък е сресан няняняняняняняняняняяняня няняняяяяяя![]()
Ами ти с това розовичко на педерас мязаш и май си такъв. Какво ти става бе, смешник?Първоначално написано от Забавно ми е
Всъщност розовата овца изобразява, че обичам да чукам жените тип овце. Супер яка е, а идеята е в ебавката (пак до ебането стигнахме). Аз съм метъл и би трябвало да си сложа някакви тъмни, черни или кървави снимки за аватар, а си слагам овца.
Освен това овцата преди си вървеше със репортаж за циганчето Славчо от някакво си село, което изнасилвало овцете в селото.![]()
да не ти пука как се облича нали се обичате![]()
![]()
![]()
skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.
ХахахахаПървоначално написано от Анонимко
стига си замърсявала интонационната среда с глупости...
Първоначално написано от Анонимко
Za kvo pi6e6 za boga..... ako ne go haresva6 prosto ne se zanimavai s nego!! Ako se ima6 za tolkova specialna...nqma da preuspee6 oba4e...da znae6........
Какво знчение има че "не се носи по модата" важно е да се разбирате и да е чистНали така
!!!Неграмотен СъМ!!!
http://vbox7.com/play:d386e3f1
Ахаха ти като последното момиче с което излизах коят се косеше че нещата които нося не били модерни![]()
Ми аз лично съм фен на Billabong и съм облечен отгоре до долу само и единствено с Billabong но за нея не бях модереннай-обичам момичета като вас дето ви интересуват дрехите а не това което е под тях
и повярваи ми не говоря за тялото а за това което човека до вас чувства дали найстина ви обича и можеби евентуално и вие какво изпитвате към него
но само едно мога да ти кажа за да се оспокоиш
МАЙНАТА ТИ
ебаси хората.. като му е хубав характера зарежи я тая мода...
![]()
Не го заслужаваш.
Много си повърхностна
Я земи се стегни
![]()
Като се обичате да не ти дреме за всеобщото мнение
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Пф момиче те във всяко даскало обсъждат и клюкарстват ... просто не им обръщай вниманиеПървоначално написано от Анонимко
![]()
Колкото до момчето ... не разбрах последно какво не му харесваш - дрехите или хигиената?
I'll be all you need and more ...
Върви се обеси... "Рошав"? So what? Нас какво ни вълнува, че си повърхностна и не заслужаваш момчето...