.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    ми намекни му леко ... примерно като е до тебе му кажи..тука замириса на нещо лошо, ама не знам от къде идва и се огледай небрежно той предполагам ще се усети или някак си измисли нещо по-така деликатно,което да му кажеш и вече няма да мирише на коч \/ има и друг изход..ако не те кефи, скъсай с него-никой не те кара да седиш с него насила

Напсувай ги един-два-три пъти,колкото е нужно,дигни няколко грандиозни скандала и ще разберат,че не трябва да ти се мешат !
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Напсувай ги един-два-три пъти,колкото е нужно,дигни няколко грандиозни скандала и ще разберат,че не трябва да ти се мешат !
    И това правих, но реших че по-добре просто да ги игнорирам. С тези скандали само аз си късах нервите, те са тъпири и тъпирки направо.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    6e me spukate ot smqh..... da vi ima 4ovek problemite
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    6e me spukate ot smqh..... da vi ima 4ovek problemite
    Русата "принцеса" пак се обади.

Ами и на теб п*тката сигурно ти е рошава,ама да не е тръгнал да си търси някоя дето се води по модата...
    Rosjanin-twoi brat,
    Amerikanin-twoi wrog,
    Kurva-twoja jena

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dissenter
    Ами и на теб п*тката сигурно ти е рошава,ама да не е тръгнал да си търси някоя дето се води по модата...
    Какво ти става?

Емии кажи му го деликатно като например -"ти що не се къпеш"?
    нем...
    А тия от даскалото въобще не се занимавай с тях...има и други хора с които можеш да общуваш ...предполагам?! Остави ги да обсъждат тоя и оня...тебе ко те бърка?

Вземи мъ мене. Аз съм модерен.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Забавно ми е
    Вземи мъ мене. Аз съм модерен.
    Какво ти става?

Оная ми работа. Що питаш? Момиче ли си?

Супер фен
    Няняняняя гажето ти е рошаво да та е яяд ,моя пък е сресан няняняняняняняняняняяняня няняняяяяяя

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Забавно ми е
    Оная ми работа. Що питаш? Момиче ли си?
    Ами ти с това розовичко на педерас мязаш и май си такъв. Какво ти става бе, смешник?

Всъщност розовата овца изобразява, че обичам да чукам жените тип овце. Супер яка е, а идеята е в ебавката (пак до ебането стигнахме ). Аз съм метъл и би трябвало да си сложа някакви тъмни, черни или кървави снимки за аватар, а си слагам овца.

Освен това овцата преди си вървеше със репортаж за циганчето Славчо от някакво си село, което изнасилвало овцете в селото.

Фен
    Град
    BURGAS

:)

да не ти пука как се облича нали се обичате
    skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.

MaiorDeqnov
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ще ми свали социалния профил.
    Хахахаха стига си замърсявала интонационната среда с глупости...

Guest

Re: Ама той не е модерен!

Харесвам характерът му, но как да се абстрахирам от факта, че не е модерен? В смисъл не се носи по модата, косата му е рошава.

Za kvo pi6e6 za boga..... ako ne go haresva6 prosto ne se zanimavai s nego!! Ako se ima6 za tolkova specialna...nqma da preuspee6 oba4e...da znae6........

Град
    Varna
    Какво знчение има че "не се носи по модата" важно е да се разбирате и да е чист Нали така
    !!!Неграмотен СъМ!!!
    http://vbox7.com/play:d386e3f1

Guest
    Ахаха ти като последното момиче с което излизах коят се косеше че нещата които нося не били модерни
    Ми аз лично съм фен на Billabong и съм облечен отгоре до долу само и единствено с Billabong но за нея не бях модерен най-обичам момичета като вас дето ви интересуват дрехите а не това което е под тях
    и повярваи ми не говоря за тялото а за това което човека до вас чувства дали найстина ви обича и можеби евентуално и вие какво изпитвате към него
    но само едно мога да ти кажа за да се оспокоиш
    МАЙНАТА ТИ

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    ебаси хората.. като му е хубав характера зарежи я тая мода...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ti tapa li si
    Q da si smakne6 malko samo4uvstvieto 6oto ne varvi6 na dobre

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Не го заслужаваш. Много си повърхностна Я земи се стегни Като се обичате да не ти дреме за всеобщото мнение
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    Somewhere of the middle of nothing ...
    Как да ги разкарам, като те постоянно се бъркат? Освен това обсъждат всички. Въобще обстановката в даскалото е под всякаква критика. нормални са сигурно само 5 човека. Много са повърхностни и аз ставам като тях... Те просто са ненормални от всякъде...
    Пф момиче те във всяко даскало обсъждат и клюкарстват ... просто не им обръщай внимание

Колкото до момчето ... не разбрах последно какво не му харесваш - дрехите или хигиената?
    I'll be all you need and more ...

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Не го заслужаваш. Много си повърхностна Я земи се стегни Като се обичате да не ти дреме за всеобщото мнение
    Дам така е да не ти пука

Върви се обеси... "Рошав"? So what? Нас какво ни вълнува, че си повърхностна и не заслужаваш момчето...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си