- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бърз растеж на косата
Моля ви даите ми някакъв савет какво трябва да използвам за да ми порастне по-бързо косата.. Хининовата вода помага ли ??? Благодаря ви предварително![]()
Всичко хубаво се постига с цената на голяма болка....
emi s 1 duma malko e gadno i smardq6to no ima 1 maska s gaz mas i ocet sedi6 1 2 4asa posle se mie6 6 7 pati sas sapun i kosata stava neveroqtna malko miri6e no raste i zazdravqva![]()
На всяко миене на косата си слагай ампули за подхранване на косатаима ефект.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
li4no na men xininovata voda mi pomaga i ima6e nekva maska s gaz ocet i o6te ne6to ama tq po gore e spomenata![]()
Аз пък тая маска я знам във вариянта "Газ,Маз и Урина" ,но от газта много мирише косата , а и ме е гнус да си сложа урина по косата дори и да си е моятаНе съм ги изпробвала тея работи ,но майка ми навремето се е мазала с такива работи и казва ,че косата ставала много хубава,но дали..
.Иначе хининовата вода има ефект от зимата я използвам : имах бретон (такъв над веждите) и като почнах да я ползвам сега бритончето ми вече си е слято със косата,но като се има в предвид ,че Май месец се постригвах и ми правиха А-симетричен бритон ...(такъвз на една страна) ,а сега пак е с косата ми
Обаче лично на мен много ми се омазнява косата от тая водица свещенна и я мия през ден и още нещо бяха ми казали ,че от редовно миене косата расте незнам дали си внушавам обаче май наистина е така,но пък други ми казаха ,че само се разваляла и незнам кво да прая
Е и без тва аз ако не си я измия поне през ден не мога.. И така кратко и ясно ,че много се улях - ХИНИНОВАТА ВОДА ПОМАГА
![]()
дам хининовата вода руллз
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
даа хининова вода рулззз...Аз днеска си купих 1на тубичка.Мислех,че е по-скъпа,а тя 1 лв...А искам да ВИ питам ако я ползвам повече от 2 пъти на седмица какви проблеми могат да се появят ?
Няма нито земя,нито стръкче трева да не познават нашата воля!Има само синьо море,синьо небе и синя лавина...
Проблеми не може де причин дори ако у ползваш всеки ден...Казвам го от опит...Първоначално написано от LeVsKaRcHeT0
Това което аз ще ти препоръча се нарича АД3Е или т.нар тривитаминол...Стана много популярен напоследък...Това е комбинация от три витамина А Д и Е...По-принцип се дава на животните за да имат здрава и дълга козина...Въпросното нещо е супер ефективно но на косата се маже...Не се бие подкожно както при животните...Ка не те устройва , че е за животни просто си купи трите витамина отделно и си намажи корените и върховете на косата с комбинацията...Косата става лъскава , регулира се омазняването и почва ненормален растеж...Аз съм момче и косата ми расте много бързо \ преди тривитаминола по 2 см. на месец \ сега е по 3 до 4 см коета е много...
Във вет.аптеките е около 4.50 лв. за 100мл.
ami na men mn mi se omaznqva kosata ot hininovata voda,i hininov 6ampoan polzvah,no i s nego be6e sa6toto naprao stav6e ujasna![]()
za toq trivitaminol mn se 4udq,ama ne6to o6te ne moga da se re6a da i go vzema![]()
ina4e az i slagam po vednaj v sedmicata bademovo maslo,no za rastej nz dali ima nqkakav efekt![]()
po princip sum 4uvala,4e podhranva kosata,no specialno za rastej nz...![]()
може ли да ми кажеш травитаминола от обикновена аптека ли си го взимаш?Доколкото знам май само във ветеринарните го има.Аа витамините по отделно във вид на амлули ли са?Много ще съм ти благодарна ако ми дадеш малко инфо!Първоначално написано от belerofone
Да не пускам друга тема ще питам тукВие откъде си я взимате тая хининова вода , защото аз се навих да я пробвам ама се чудя от къде да си я взема ... от аптека ли
![]()
I'll be all you need and more ...
Тривитаминола си го вземаш от вет аптека или зоомагазин...Цена макс до 5лв за 100 мл.Първоначално написано от Анонимко
Колкото до капсулите до сега съм си вземал витамин А и е на капсули...Защото косата ми беше решила да се скубе без причина понеже беше дълга....
Има още едно нещо което знам че помага за нокти и коса...нарича се БИОТИН но не съм сигурен дали в БГ ще има в чисат форма...Моя си го купих от франция....пиеш го веднъж и нямаш грижи повече....
Ми попринцип аз съм си купувала Хининова вода от аптеката ....Първоначално написано от Keira
![]()
Всичко хубаво се постига с цената на голяма болка....
а пък мойта си е хубава мека и пухкава![]()
и си расте мн.... \
/
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аз съм си а хининова вода все още и съм пробвала с аспирин в шампоана и си има ефекта,мн бурзо почна да ми расте косата.Слагаш 1 аспирин за 150милилитра шампоан и съответно 2 аспирина за 300 и т.н.
Е да ама натрушава ли се и наистина ли има такъв поразителен ефектПървоначално написано от lunnoto_momi4e
Ами шампоана не се ли разваля ... А относно тривитаминола много се чудя дали да си го купя тва нещу и май се навих
![]()
ami ot bademovoto maslo raste li kosata ili kvo stava![]()
Моето е на Икаров и там пишеше ,че стимулира разтежа на косата ,но аз отдавна го свърших..намазах все два пъти и то свърши..беше до там![]()
mai samo podhranvaПървоначално написано от Анонимко
![]()
Тцтцтцт аэ пък имам точно обратния проблем-косата ми расте ПРЕКАЛЕНО бърэо![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
![]()
И тва проблем ли го наричаШ
![]()
![]()
![]()
Завиждам тиИиИиИи![]()
Ами проблем еПървоначално написано от `Summer`
!Първо-драэня се ,като расте толкова бърэо
и второ кичурите ми трябва да ги правя на 1 месец...корените ми стават огромни..
Абе всеки с проблемите си![]()
[size=7][b][u]fosse cos
и аз съм такаПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
мерси мнПървоначално написано от belerofone
![]()
обаче травитаминола как да го търся като травитаминол или другото му име?
капсулите има ли ги в аптеките?