.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46

Град
    Somewhere of the middle of nothing ...
    Цитирай Първоначално написано от (:DaIaNa:)
    Цитирай Първоначално написано от Keira
    Да не пускам друга тема ще питам тук Вие откъде си я купувате хининовата вода , защото аз се навих да я пробвам ама се чудя от къде да си я взема ... от аптека ли
    Ми попринцип аз съм си купувала Хининова вода от аптеката ....
    Мерси много

До колкото знам за травитаминола го има във ветеринарните аптеки. По принцип това е нещо за овце ... ама не разбрах точно какво
    I'll be all you need and more ...

има разни химии.в аптеката или някой козмети4ен център могат да ти кажат!

Цитирай Първоначално написано от lunnoto_momi4e
    Аз съм си а хининова вода все още и съм пробвала с аспирин в шампоана и си има ефекта,мн бурзо почна да ми расте косата.Слагаш 1 аспирин за 150милилитра шампоан и съответно 2 аспирина за 300 и т.н.
    Ще изпробвам и това .. струва ми се интерестно
    Всичко хубаво се постига с цената на голяма болка....

Guest
    Здравейте, от две години някъде търся средства за растеж на косата, пробвала съм какво ли не /стимулант за коса, хининова вода, себорал, най-различни маски,ампули и т.н./.Бих искала да споделя със всички от какво напоследък имам найстина много голям ефект. Това е отвара от коприва, бял равнец и репей/корени/. От месец някаде ползвам тази отвара и косата ми е перфектна, толкова бързо започна да расте, става много мека и косопада ми намаля. Найстина съм много доволна и мога да кажа че е чудодейна отвара. Приготвя се много лесно,билките се купуват от аптеката и се слагат в 2 литра вряща вода, оставят се да врът още 30 мин. след като истине сместа се прецежда. Аз си правя фрикции на косата по два пъти на ден. Ефекта е поразителен, но трябва постояннство

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здравейте, от две години някъде търся средства за растеж на косата, пробвала съм какво ли не /стимулант за коса, хининова вода, себорал, най-различни маски,ампули и т.н./.Бих искала да споделя със всички от какво напоследък имам найстина много голям ефект. Това е отвара от коприва, бял равнец и репей/корени/. От месец някаде ползвам тази отвара и косата ми е перфектна, толкова бързо започна да расте, става много мека и косопада ми намаля. Найстина съм много доволна и мога да кажа че е чудодейна отвара. Приготвя се много лесно,билките се купуват от аптеката и се слагат в 2 литра вряща вода, оставят се да врът още 30 мин. след като истине сместа се прецежда. Аз си правя фрикции на косата по два пъти на ден. Ефекта е поразителен, но трябва постояннство
    6e zema da probvam.....ili pak ne.......

Аз съм си а хининова вода все още и съм пробвала с аспирин в шампоана и си има ефекта,мн бурзо почна да ми расте косата.Слагаш 1 аспирин за 150милилитра шампоан и съответно 2 аспирина за 300 и т.н.

Ами този аспирин колко сънтиметра ти расте косата на месец с него?Моляте отговори спешно!!!
    "Трай бабо за хубост"

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Хининовата вода вобще не ми действа. Поне тази на Милва. Ползвам я от месец и си слагам два пъти в седмицата. Косата ми не е пораснала нито сантиметър. Мисля да се взема Тривитаминол, пък ще видим какво ще стане.

днес за пръв път си намазах косата с хининова вода...някои да знае след колко месеца ще има резултат?или за по малко от месец?
    Ako niakoi govori zad gurba mi zna4i toi e zad men !!!

Град
    Okinawa
    При всеки е различно, но не прекалявай с ползването й, защото едно, че косата започва да се омазнява супер бързо и второ ако постоянно я използваш ефектът й няма да е същия след време, за това прави почивки ..
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

благодаря за отговора!
    Ako niakoi govori zad gurba mi zna4i toi e zad men !!!

Извинете че връщам стара тема,но за да не правя нова... Интересувам се от това нещото за животните дали помага когато изобщо няма растеж на коса? Мн съм дръпнал от двете страни на бритона,а съм едва на 18 ...

Хапчето трябва ли да се счупи на прах преди да се сложи в шампоана и наистина ли расте косата бързо ?

Цитирай Първоначално написано от maya884
    Хапчето трябва ли да се счупи на прах преди да се сложи в шампоана и наистина ли расте косата бързо ?
    и на мен ми е интересно?
    I guess you're too afraid to show your feelings...

ТРИВИТАМИНОЛ

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Темата е от 2007 година
    Слепи ли сте

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Темата е от 2007 година
    Слепи ли сте
    Ако напишеш тема ти казват,че вече има такава....ако пишеш в темата вече е стара......

Фен Аватара на Vivid
    Град
    Варна
    Това е наистина много полезна отвара - използвам я от неотдавна и вече има ефект
    Until you have the inner discipline that brings calmness of mind, external facilities and conditions will never bring the joy and happiness you seek. On the other hand, if you possess this inner quality, calmness of mind, a degree of stability within, even if you lack the various external factors that you would normally require to be happy, it will still be possible to live a happy and joyful life.

Цитирай Първоначално написано от maya884
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Темата е от 2007 година
    Слепи ли сте
    Ако напишеш тема ти казват,че вече има такава....ако пишеш в темата вече е стара......
    +1
    I guess you're too afraid to show your feelings...

Голям фен Аватара на Colombia
    Цитирай Първоначално написано от Vivid
    Това е наистина много полезна отвара - използвам я от неотдавна и вече има ефект

А не се ли омазнява косата повече от нея?
    Понеже от хининовата вода,поне при мен ефекта е такъв...
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Колкото до Аспирина.. трябва да се стрие на прах и да се сложи в шампоана, не зная дали помага за растежа, но определено подхранва косата, което допринася и за растежа ... бадемовото масло също е добро за подхранването на косата, както и домашните маски ... ако искате по-бърз растеж, първата стъпка е подхранването
    Take the evil out the people, they'll be acting right,
    cause both black and white is smokin crack tonight,
    and the only time we chill is when we kill each other,
    it takes skill to be real, time to heal each other ...
    -2Pac-

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    ТЕМАТА Е ОТ 2007!
    МОЖЕХТЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ НЯКОЛКО САНТИМЕТРА ПО-НАДОЛУ И ДА ВИДИТЕ НОВАТА ТЕМА - "всичко за косата"!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си