- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Жалкия живот на едно дете...
Първоначално написано от namina
и ще заспи за цял живот во век и веков![]()
![]()
![]()
но по добре сабери една групичка и сека вечер го тормозете счупете му носа и кажи бащами ако продалжаваш много ще си изпатиш........
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Да...изключително смешна ситуация е това.Направо да се скъсаш от смях.И в друга тема се заяждаш.Направо нямам думи.Момичето има проблем,търси помощ,много ясно,че ние не сме тези,които да и оправят проблемите,но защо трябва да се отнасяш така несериозно?и ще заспи за цял живот во век и веков
По темата вече съм се изказвала.
Съд и това е , те ще решат ... всичко...... няма какво да се мисли.... бих казал че утре можеш да ходиш? какво чакаш ?![]()
Да,ма лошото е,че той пак ще ги пребие така!От съа няма да го държат в клетка.Съд и това е , те ще решат ... всичко...... няма какво да се мисли.... бих казал че утре можеш да ходиш? какво чакаш ?
Наистина много ти съчувствам.
Искаш някой да му строши главата?....събери си компания от там където жвееш и действай, пък и забелязах че и във форума има желаещи.
Друг вариант. Когато е заспал или просто го няма по най-бързия начин си хващате партакешките и напускате града. Няма как да нямате дори и един роднина при който да отидете дори за малко. Все ще се оправите и на 100% ще сте по-добре така от колкото при това пияно говедо.
За убийство...има хиляди начини, но не го прави. Само вие ще излезете виновни, ще ти тежи на съвестта, пък и ти си осъзнала че така само ти си вредиш. Остави я тая пияна кирка да се оправя сама. Изчезвате и това е.
Опитайте с полицията, нищо не губите. Консултирайте се и с адвокат. Издействайте ограничителна заповед и после майка ти да се разведе с това чудовище.
Защо вие да му търпите свинщините. Каквото и да е...трябва да действаш бързо.
Наистина ти съчувствам и силно се надявам нещата да се оправят.
Те могат да пойскат от държавата да им осигурят временно хотел![]()
Сигурно,ама вярваш ли,че държавицата ни ще го направи?Те могат да пойскат от държавата да им осигурят временно хотел
Нали сме вече в Еуро съюз ? така че би трябвало![]()
мацка пиши ми на ЛС мога да ти помогна имахме съшия проблем!Първоначално написано от ходещ проблем
Няма какво да добавя права е.И жалкото е че в бг това не е кой знае колко страшно престъпление.Никой не знае какво е всъщност в нас освен ние.Както виждате дори и вие не взимате на сериозно думите ми че ще пострадаме повече ако се оплачем на тая умряла полици (в тоя случай ако не знаете ще ви кажа какво става:идват в нас разтървават ни и казват "Защо правиш това бе човек?" той естествено казва че ние си го прасим и сме виновни щото "не слушаме" и седят още 30 мин и си отиват,а на нас ни трошат главите на момента) ако отидем на съд докато го осъдят 10 пъти ще ни пребие ,абе вие осъзнавате ли че в момента съм като с очила имам синини и на двете очи!Не може така.По-приемливо е да се махнем от града,но няма къде да отидем в тоя случай казах аз та ние живеем в апартамент който е на баба ми (по майчина линия) тука той няма никакви права над тоя апартамент.Какво да напусна училище дет съм влязла със 100 зора и да отида на село да уча?Или както предлагате да отида пак при баба ми дето съм живяла при нея до преди 3 години?Дали пък е толкова тъп че да не знае къде да ме намери.Единствения начин е да ударя джакпота и тогава да отидем в някой град в който и не сме стъпвали.Но пак е много лесно да ни намери не си мислете че сме в щатитеПървоначално написано от moon_flower
.Или доброволно трябва да се разделят или....незнам...
Няма какво да добавя права е.И жалкото е че в бг това не е кой знае колко страшно престъпление.Никой не знае какво е всъщност в нас освен ние.Както виждате дори и вие не взимате на сериозно думите ми че ще пострадаме повече ако се оплачем на тая умряла полици (в тоя случай ако не знаете ще ви кажа какво става:идват в нас разтървават ни и казват "Защо правиш това бе човек?" той естествено казва че ние си го прасим и сме виновни щото "не слушаме" и седят още 30 мин и си отиват,а на нас ни трошат главите на момента) ако отидем на съд докато го осъдят 10 пъти ще ни пребие ,абе вие осъзнавате ли че в момента съм като с очила имам синини и на двете очи!Не може така.По-приемливо е да се махнем от града,но няма къде да отидем в тоя случай казах аз та ние живеем в апартамент който е на баба ми (по майчина линия) тука той няма никакви права над тоя апартамент.Какво да напусна училище дет съм влязла със 100 зора и да отида на село да уча?Или както предлагате да отида пак при баба ми дето съм живяла при нея до преди 3 години?Дали пък е толкова тъп че да не знае къде да ме намери.Единствения начин е да ударя джакпота и тогава да отидем в някой град в който и не сме стъпвали.Но пак е много лесно да ни намери не си мислете че сме в щатитеПървоначално написано от moon_flower
.Или доброволно трябва да се разделят или....незнам...
Щом апартаментът е по майчина линия,той няма никакви права над вас.В такъв случай,издебвате кога не е вкъщи,викате един ключар и за 1 час сменяте бравата.Само че това не е решението,защото той ще ви дебне.Но като заначало не е лоша идеята.
БТВ,защо не почнете с майка ти да си събирате пари и като станеш на 18 да заминете за чужбина?Казвам 18,защото при брак,баща ти няма да те пусне да излезеш извън границата,а трябва той да подпише документ,с който да позволява на майка ти да те изведе.Затова на 18 имаш правото да заминеш сама.Няма да ви е лесно,особено ако не сте богати,но ако искате да се оттървете от него,това е начина.Хващате някой автобус,влак или самолет и отивате някъде за нов живот.Ти ще следваш,майка ти ще работи нещо.Много е странно,но това измислих.
Mili4ka imahme sashtiqt problem s bashta mi.Razbiram te otlichno! I povqrvai mi, 4e za vsqka situaciq ima IZHOD!!!
![]()
Neznam kato za kasmet ili NE da go priemam, no ni jiveem izvun BG ve4e odsta vreme. I vapreki problemite mi v Bg doidohme tuk, no i tuk prodaljiha. Ako ti kaja , che sled poredniqt skandal vdignah shibaniqt telefon i se obadih na policiqta..MOMENTALNO pristiga kola, s dva tri policaq! Kaishite na krakata, beleznicite na racete i do tam..S maika mi se premestihme i ve4e 7 godini ne sme se vijdali s "koshmara"bashta mi. Neznam kakvo e stanalo s nego, daji e jiv oshte...4esno ne me interesuva! Znam samo ,4e tuk policiqta naistina raboti, a za BG...slojna rabota.![]()
Mislq, che ti dadoha dosta saveti, no misalta da go trepesh e absurdna. Ste ti teji cql jivot, 4e si ubila edin neshtasnik, bokluk koito NE zaslujava da bade ubit ot tvoqta raka! Vinagi ima izhod! Zapomni vav vsqka edna situaciq ima IZHOD!
както искаш го прпиемай но не се заяждам най-мало ме е грижа ти как го приемаш......Първоначално написано от moon_flower
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аман от тъпи коментари...
Не разбирате ли, че с полиция, адвокати и сменяне на ключалки проблем ще се реши?Не!Дори положението ще стане още по-лошо...
Мила, пиши ми на ЛС...
Ако се обади в полицията, ще й кажат, че не се занимават със семейни скандали. Те биха се намесили само ако родителите са разведени. Иначе не ги бърка. А колкото до убийството... Ако го наръга с нож, докато я бие, най-много да получи 2-3 години условно. Непълнолетна е, лесно ще се докаже самозащита... А приспивателни+алкохол=смър т. Но не всички и не всяко количество. То си пише на упътването...
Мила, от къде си? Ако си наблизо веднага ще измислим нещо. Не се отчайвай![]()
Майка ти е сгрешила единствено, че се е оставила да стигне до това дередже! Наистна, извадете си медицнско, не може да продължавате така, има хора,които могат да ви помогнат!
Ако трябва отидете да живеете при родителите на майка ти, не го търпете в никакъв случай! Съчувствам ти!
Първоначално написано от jim_beam
![]()
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
.........................
Нека бъдем реалисти. В България докато го осъдят той 100 пъти ще ги е убил. Правосъдието тук е под всякаква критика. Идеите за убийство - ми не знам, звучи ми невъзможно някак си. Знам,че адски много го мрази, но да го убие? Т'ва с лудницата и сменянето на бравата е супер тъпо. Вратата ще я разбие като две и две - четири. А докато отиде в лудницата, аз ще стъпвам на Луната. Според мен наистина трябва да намери някой по-силен от него приятел или роднина. Някой, който наистина да му навреди,а не да отиде и да му говори ... Явно родителите му са отрепки като него, щом още не са го спряли. Ако ще му слага нещо в храната/пиенето, то трябва да е сигурно, че ще умре за секунди, защото може да се осети и докато отровата му подейства, да ги пречука. Инжекции трудно ще му забие, без да се усети, но ако реши, че може, най-лесно е празна инжекция да му забие - т.е. въздух. Няма смисъл да търси разни химикали и т.н. Телефоните за закрила на детето няма да помогнат. Ще са съпричастни и най - много да ги пратят (момичето и майка и) в някой забутан дом, където ще си провалят живота, защото нямат пари, тъй като бащата нали все ги взимал?
Наистина ме е жал за това момиче и майка му. Докато четях постовете в темата, почти се просълзих. Направо е нечовешко това, което им причинява/ причинявал им е/ ще им причинява.Ако можех някак да им помогна, със сигурност щях, стига да е в силите ми.
УСПЕХ!
Значи ... до сега съм се срещал с подобен проблем с една моя приятелка и го решихме за около 3 мин. знам как да действам ... така че
ако истински искаш да се оттървеш от това нещо ме потърси в скайп - respect_rs НЕЗАБАВНО МЕ ПОТЪРСИ !!! не ги слушай тея кюфлеци за дето ти казват полиция полиция полиция .... това не е най-ефикасния начин за решение на проблема ти ... така че ме потърси по скайп !! -- respect_rs