- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви мъже харесвате ?
Mi kato ne namirate vashiqt tip ot tezi izbroenite neka izbroite vashite tipove i avtoryt na temata da q promeni, 4e mi e interesno kakvi tipove haresvate![]()
P.S. Srai che pisha na latinica, no mi pozvolqva da se prehvyrlq na bg![]()
Ест,че става.Първоначално написано от ОneWingedAngel
![]()
Според мен има прекалено малко отговори.. как да изберем от тях, след като има толкова мн. други типове момчета?! Няма само мускулести, зубъри и метали.. ?! ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
mi az otgovorih zyburi makar i tva da ne e to4no opisanie na tipa hora ama predpo4itam zybur pred nqkoi napompan ili metul vse pak tva si e moq vkus i se nadqvam kato kaza zybur da ima6 vpredvid mom4e deto e ymno a ne nqkoi oligofren s caisi i tem podobni......
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
nito edin ot trite tipa![]()
От трите типа не харесвам само метали.А от зубъри и мускулести по-малко.В смисъл бих искала момчето,с което съм да е умен,да си има хубава фигура (все пак трябва да се поддържа),да е весел,да ме обича и т.н.
Всички харесват такива като мен!![]()
Light The Universe
Nito edin ot izbroenite tipove.
ot izbroenite 3 tipa prdpo4itam muskulesti,no ne s koi znae kolko golemi muskuli 6oto ina4e stava protivno,no po princip po-edrite maje mi haresvat.
Metalite i zubarite osobeno sa mi adski protivni!
бахти тъпата класация .......
нима мъжете са само метъли,мускулести и зубари.........
блах и тъпизма..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!