Здравеите,
от много време разглеждам форумите и този ми хареса много.Затова мисля да изплача и своята мъка,защото понякога не се издържа.Надявам се да ми помогнете,защото това,което ми се случва наистина ма разкъсва,а и от много време мился какво да направя,но нищо не се получава.Та ето и случая:
Живея с баба ми откакто съм се родила,бяща нямам ,а маика ми вечно пътува някъде и я виждам рядко.Споделям много повече с баба си,отколкото с маика си,по простата причина,че винаги тя ме е гледала и я чувствам по близка.Но нещата станаха много по сложни.Бях на почивка за няколко дена с маика ми и мислех,че ще ми е много тъпо я ще ми е мъчно за баба ми,но стана така,че беше супер и изкарах много добре.През това време много се сближих с маика ми и сега я чувствам много близка.Но от много време насам баба ми и маика ми не се разбират добре.Маика ми много я обича,но баба ми напрекъснато я влудява.После казва,че маика ми е виновна,и стават ужасни скандали,при които аз винаги трябва да избирам между двете.Знам,че във всяко семеиство има кризисни ситуации,но в нашето е страшно.Не зная какво да правя,защото направо ще се избият.Другият проблем е,че маика ми иска да живее с мъж,защото и е много самотно,а баба ми само от мпари се интересува и не иска и да чуе за такова нещо.Какво да правя?Омръзна ми да съм между чука и наковалнята и едната да ми реве против другата и обратното.Понякога не издържам.Искам само маика ми да е щастлива.Обичам баба си повече от всичко на света,но понякога не права,а тъпото и его и пречи да види,че шпонякога греши и не е спец във всичко.Омръзна ми и понякога си мисля,че наи добре ще е да остава всичко и да гледам своя живот.Едва на 14 съм,а вече пия успокоителни хапчета съм кълбо с нерви.Искам да се откъсна от тоя свят и да си живея хубав живот.Какво мога да направя изобщо?
Съжалявам за това,че не съм писала с и-кратко,но така и не се научих къде е на фонетичната...