.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    @Valar - Иронията не ти се отдава

Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    Иронията не ти се отдава
    Сори, постарах се да направя нещо различно от "Бременна ли съм" или "Чалга срещу Метъл" Ако не ти е интересно, не пиши...
    На който му се убива време...

То лошо няма да пуснеш, но последното изречение
    Та какво правите вие в подобни ситуации? Помагате ли или се смеете? Бъдете честни!
    , само провокира показността на доброто самарянство в българина

Настана объркванИе!
    На мен всичко ми се отдава .
    Light The Universe

Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    То лошо няма да пуснеш, но последното изречение
    Та какво правите вие в подобни ситуации? Помагате ли или се смеете? Бъдете честни!
    , само провокира показността на доброто самарянство в българина
    Окей, като стигнеш до последното изречение си затваряй очите Защо се заяждаш?
    На който му се убива време...

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Правя като теб. Не се подигравам. На всеки може да се случи. Особено на възрастните и в т'ва топлото... случва се да паднат или да припаднат пред очите ми. Ако мога и съм наблизо им помагам. Тоооо не знам колко трябва да си тъп, за да започнеш да се хилиш идиотски на някой паднал, независимо от възрастта.
    да и аз правя така..
    Имаше време когато с една приятелка просто не спирахме да коментираме хората по улиците..кой как облечен ,как ходи и така.. но вече въобще не ми е забавно
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Споря, мисля че има тънка разлика И ако темата може да накара 1-2 малки деца да се замислят следващия път и да помогнат, то по - голяма част от останалите коментари са абсолютно безмислено чесане на езици...

Супер фен Аватара на _donna_
    Какъв е смисъла от темата? Всеки, които не помага на такива хора или се смее ще излъже или ще си замълчи, така че... Аз дали помагам си е моя работа.
    смисълът е,скъпи,че някои хора получават удовлетворение по много по-нормални и естествени начини от този да се хвалят в нет-пространството,че помагат на бабички по улиците.и ние просто си говорим.явно ти пречим нещо?!

@Valar - Иронията не ти се отдава
    тва не беше ирония..научи значението на думата и тогава я използвай.

То лошо няма да пуснеш, но последното изречение,само провокира показността на доброто самарянство в българина
    не,пиле,провокира безграничната ти оригиналщина и проницателност относно човешките желания и постъпки.

то по - голяма част от останалите коментари са абсолютно безмислено чесане на езици...
    are you God?
    no.you're foolish..

демек,ти ли ше каеш,бе?

Град
    София
    Ми не се подигравам главно защото знам че като на мен ми се случи ще ми се смеят и като си помисля че ще ми е криво и ми става кофти .Не само заради това но главно се поставям на мястот на човека

Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
    Цитирай Първоначално написано от namina
    зависи от ситуацията
    ако е гаден стареца ест че няма да му помогна а ще го остава да си седи
    а ако ми изглежда добър/а ще помогна.
    На бас,че си красивата лъвица
    ама не съм
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

да организираме една фондация за подпомагане на възрастните, а?
    Ама кога помагате, веднъж на 10 случая или по рядко ?
    Айде по добри се изкарахте отколкото сте.
    В повечето случаи чакате да видите дали някой друг ще се притече на помощ и тогава отивате или...?
    Turn the key
    turn the volume up to loud
    Roll right
    roll every window down
    Let the whole block know what this is about

В повечето случаи чакате да видите дали някой друг ще се притече на помощ и тогава отивате или...?
    не,в повечето случаи се засрамваме от разобличителни жестокости като твоята и преосмисляме поведението си ..

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    винаги ме изпреварват.
    иначе, смял съм се да признавам си. когато работех зимата в едно
    заведение и през ден някой се блъскаше във вратата на влизане или излизане, как да не ти стане смешно

Мега фен Аватара на koalka
    Не се подигравам, глупаво е.Но ми се е случвало, все пак в момента, в който ти става смешно не се чудиш дали е правилно или не.Но определено не съм се смяла, ако му се е случило нещо лошо на човека.Бих помогнала, все пак е възрастна жена и ще й е трудно да стане сама с всички покупки.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    В ситуацията която описваш бих помогнала. Иначе честно казано се подигравам малко на хората.
    Най-често на твези горе долу около моята възраст. От 15 до към 30 годишни. Забавлявам се, като видя как са се направили на палячовци най-често. На супчени токчета(не че моите не са се чупели, но тогава на мен са ми се смяли), на някоя съученичка, която не харесвам като се подлъзне и падне в локва, на една от моя клас, която се наведе и и се сцепи панталона по шева през средата на дупето и такива...
    Иначе ми е гадно да се подигравам на възрастни хора. Особено, ако някой е паднал...

Супер фен
    Не,тъпо е даже много.......най-много да изкоментирам някой и после пакми става гадно

_donna_, какво да споря повече с теб като само джафкаш и съскаш? Нито един свестен аргумент, само безмислени одиби по мой адрес

аргумент?
    от какви аргументи има нужда ТАЗИ тема?

а ти какви аргументи изложи?
    че сме едни лъжци дето хич не помагаме.
    на това откога му се вика АРГУМЕНТ?

...?

Отречи, че е чешане на езици... какво значи просто си говорим , темата уж е важна и не знам защо толкова лично го прие изложиш просто предположение, че не всички помагат, повечето гледат като овчици или отминават или аз съм имал малшанса да попадам в десетки подобни ситуации или съм попадна във форум с най - добрата представителна извадка на обществото в България

не съм го приела лично.
    просто е тъпо да се смееш на хората,които дори и да не помагат/макар че не знам къв е кефа да се лъже за тва/ все пак го възприемат като хубава постъпка..как да е..живи и здрави.

ем аз ще споделя с пример защо не вярвам, че всички сте искрени в тая тема !
    Преди около месец докато отивах на у-ще видях човек седнал на тротоара, пребит, целия окървавен - на около 50 години, който молеше за помощ. Кръвта му беше засъхнала, най-малко от час стои там. По тоя път минават доста хора, за да отидат на работа, а часа беше почти 7:30. Човека ми обясни, че не е от града и че иска да се прибере на село. Искаше само да стигне до автогарата, за да може да си хване рейса. Помогнах му. Доста народ е минал по тоя път, работещи, ученици... и никой не е спрял да види какво иска тоя човечец.
    За какво повече да говорим ?

може би някои се страхуват?

Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
    Цитирай Първоначално написано от namina
    зависи от ситуацията
    ако е гаден стареца ест че няма да му помогна а ще го остава да си седи
    а ако ми изглежда добър/а ще помогна.
    На бас,че си красивата лъвица
    тя е ,мога да ти го гарантирам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!

По темата :

Старая се да помагам
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    АМи, когато сте в компания и като стане нещо такова и сте подтикнати от обкръжението ви да се смеете. Иначе като сте сами, мноо ясно, че няма да се изсмеете..

Аз, дори и да се засмея.. ще ида да й помогна на бабата..
    Вместо да отидеш да помогнеш и да накараш това "обкръжение" да се засрами....

^ като овчиците...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си