- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Подигравате ли се?
@Valar - Иронията не ти се отдава![]()
То лошо няма да пуснеш, но последното изречение, само провокира показността на доброто самарянство в българинаТа какво правите вие в подобни ситуации? Помагате ли или се смеете? Бъдете честни!![]()
Настана объркванИе!
На мен всичко ми се отдава .
Light The Universe
да и аз правя така..Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Имаше време когато с една приятелка просто не спирахме да коментираме хората по улиците..кой как облечен ,как ходи и така.. но вече въобще не ми е забавно
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Споря, мисля че има тънка разликаИ ако темата може да накара 1-2 малки деца да се замислят следващия път и да помогнат, то по - голяма част от останалите коментари са абсолютно безмислено чесане на езици...
смисълът е,скъпи,че някои хора получават удовлетворение по много по-нормални и естествени начини от този да се хвалят в нет-пространството,че помагат на бабички по улиците.и ние просто си говорим.явно ти пречим нещо?!Какъв е смисъла от темата? Всеки, които не помага на такива хора или се смее ще излъже или ще си замълчи, така че... Аз дали помагам си е моя работа.
тва не беше ирония..научи значението на думата и тогава я използвай.@Valar - Иронията не ти се отдава
не,пиле,провокира безграничната ти оригиналщина и проницателност относно човешките желания и постъпки.То лошо няма да пуснеш, но последното изречение,само провокира показността на доброто самарянство в българина
are you God?то по - голяма част от останалите коментари са абсолютно безмислено чесане на езици...
no.you're foolish..
демек,ти ли ше каеш,бе?
Ми не се подигравам главно защото знам че като на мен ми се случи ще ми се смеят и като си помисля че ще ми е криво и ми става кофти.Не само заради това но главно се поставям на мястот на човека
ама не съмПървоначално написано от Under_my_skin
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
да организираме една фондация за подпомагане на възрастните, а?
Ама кога помагате, веднъж на 10 случая или по рядко ?
Айде по добри се изкарахте отколкото сте.
В повечето случаи чакате да видите дали някой друг ще се притече на помощ и тогава отивате или...?
Turn the key
turn the volume up to loud
Roll right
roll every window down
Let the whole block know what this is about
не,в повечето случаи се засрамваме от разобличителни жестокости като твоята и преосмисляме поведението си ..В повечето случаи чакате да видите дали някой друг ще се притече на помощ и тогава отивате или...?![]()
винаги ме изпреварват.
иначе, смял съм се да признавам си. когато работех зимата в едно заведение и през ден някой се блъскаше във вратата на влизане или излизане, как да не ти стане смешно![]()
Не се подигравам, глупаво е.Но ми се е случвало, все пак в момента, в който ти става смешно не се чудиш дали е правилно или не.Но определено не съм се смяла, ако му се е случило нещо лошо на човека.Бих помогнала, все пак е възрастна жена и ще й е трудно да стане сама с всички покупки.
В ситуацията която описваш бих помогнала. Иначе честно казано се подигравам малко на хората.![]()
Най-често на твези горе долу около моята възраст. От 15 до към 30 годишни. Забавлявам се, като видя как са се направили на палячовци най-често.На супчени токчета(не че моите не са се чупели, но тогава на мен са ми се смяли), на някоя съученичка, която не харесвам като се подлъзне и падне в локва, на една от моя клас, която се наведе и и се сцепи панталона по шева през средата на дупето и такива...
![]()
Иначе ми е гадно да се подигравам на възрастни хора.Особено, ако някой е паднал...
Не,тъпо е даже много.......най-много да изкоментирам някой и после пакми става гадно![]()
_donna_, какво да споря повече с теб като само джафкаш и съскаш? Нито един свестен аргумент, само безмислени одиби по мой адрес![]()
аргумент?
от какви аргументи има нужда ТАЗИ тема?
а ти какви аргументи изложи?
че сме едни лъжци дето хич не помагаме.
на това откога му се вика АРГУМЕНТ?
...?
Отречи, че е чешане на езици... какво значи просто си говорим, темата уж е важна и не знам защо толкова лично го прие
изложиш просто предположение, че не всички помагат, повечето гледат като овчици или отминават или аз съм имал малшанса да попадам в десетки подобни ситуации или съм попадна във форум с най - добрата представителна извадка на обществото в България
![]()
не съм го приела лично.
просто е тъпо да се смееш на хората,които дори и да не помагат/макар че не знам къв е кефа да се лъже за тва/ все пак го възприемат като хубава постъпка..как да е..живи и здрави.
ем аз ще споделя с пример защо не вярвам, че всички сте искрени в тая тема !
Преди около месец докато отивах на у-ще видях човек седнал на тротоара, пребит, целия окървавен - на около 50 години, който молеше за помощ. Кръвта му беше засъхнала, най-малко от час стои там. По тоя път минават доста хора, за да отидат на работа, а часа беше почти 7:30. Човека ми обясни, че не е от града и че иска да се прибере на село. Искаше само да стигне до автогарата, за да може да си хване рейса. Помогнах му. Доста народ е минал по тоя път, работещи, ученици... и никой не е спрял да види какво иска тоя човечец.
За какво повече да говорим ?
тя е ,мога да ти го гарантирам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от Under_my_skin
![]()
По темата :
Старая се да помагам
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Вместо да отидеш да помогнеш и да накараш това "обкръжение" да се засрами....Първоначално написано от cherinka
![]()
![]()
^ като овчиците...