- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- АТАНАС МЕСЕЧКОВ И АНА ДОНЧЕВА
СУПЕР ЯКИ ТАНЦЪОРИ!!!
xaxax ne vqrvah,4e 6te popadna na takava tema tuk... vse po-malko hora se interesuvat ot sportni tanci za jalost, a na men tova mi e strastta... az sum fen na qna i nasko nai-ve4e, tonito i rangel (tva za men sa nai-krasivata dvoika),a mn haresvah i radost i trendafil, ama krai s tqh..![]()
![]()
ne gi znam
Неподходящ размер на снимка в подпис!
az i gi znam vsichkite,no kato cheli dvoikata ot temata deto e nai-mi haresva.mesechkov i doncheva imat mn qko izlachvane i tehnika i sa strashi sladuri.evala na tozi,koito e pusnal temata =D>
Hmm ne sum suglasna,4e sa dvoikata s nai-priqtno izlu4vane... za tehnika su6to ne sa .. poglednete samo qn4eto i nasko...
oo tema za sportnite tancimi...az sam n mnenie 4e nasko i ana sa po qki 6toto nqkak si si otivat kat dvoika i se dopalvat,neznam seki s mnenieto si ma men qko mnoo me radvat.a za yana i nasko...gledah gi v albena...qvno sa bili skapani i izmoreni 6toto ne igraha kato horata,super mudni bqha daje i a i kato izla4vane sa6to ne sa mi simpati4ni i spored men ne si otivat osobeno. neznam az sam za Nasko i Ani
Стига си спамил бе, гост![]()
a v sashtnost te otdavna ne sa igrali,no mai v bs shte uchastvat.a mejdu drugoto znaete li 4e iana akimova e bivshata partnerka na mesechkov
http://www.vbox7.com/play:966b27f7 - priqtno gledane
Атанас Месечков и Ана Дончева -the best forever
Кои са тези моля кажате!!
takaaa.tanciorite s belite kostumi ot klipcheto sa sastezatelna dvoika po sportni tanci,koqto e nositel na kupa bulgaria za 2006 godina.obshto vzeto edni ot nai-dobrite tanciori v bulagaria.
wooow za 1vi put gi vijdam,no sa super qki...osobeno mackata mi se vidq mnooogo qka
![]()
Първоначално написано от BlOOdE_RaYnE
Неподходящ размер на снимка в подпис!
mi izgledai klipcheto i reshavash problema,ako moje da se nareshe takav
ooo az gi gledah na edin turnir v sf deto praeha shou programa na paso doble,bqha naprao super,mn sa dobri
лелее аз съм влюбен в тази двойка...много са магнетични.извинявам се,че не пиша от ника си,но нещо не успях да си вляза с регистрацията си.Наско и Ани са супер якии...направо не знам кво да кажа за тях...СУПЕР СА!!! имат невероятно присъствие на паркета и са супер лъчезарни хора. поздрави за двамата.![]()
pz za damata,mnooogo e krasiva a i danci super
awe da vi kaja i mom4eto si e qko krasivo,az nqkolko puti sam se sbutvala s nego i naprao si e gotin,ima ebati qkite o4i...a na parketa e bojestven.ne nam men me kefqt i dvamata
mi az i dvamata gi poznavam i sa super gotini i kato hora i kato tanciori i kato vanshnost.anichka e super lachezarna,ima mn qka usmivka i e golqma rabora,mn me radva,naseto i toi e pich,malko e shtur no v tova mu e chara.no kato tancuvat..togava sa nai-qki
aa edna macka im e napraila mnogo qko saitche,deto e fra6kano sas snimki..az nqkolko pati gi gledah dokat im se nakefa![]()
и Наско Месечков и Наско Гендов са много добри танцьори, а и двамата са имали (и единия все още има) 'честта' да танцуват с Яна Акимова... а за нея определено не може да се каже, че е добра, поне според мен.. винаги е била адски тромава, но просто баща й има пари.. вярно, че Ана пък е депутатска щерка, но пък момичето има страхотно излъчване и танцува страхотно
You can still touch my love - it's free! Boy, I like you just the way you are (:
eee bravo,edin chovek da kaje neshto umno.Gendov ne go komentiram,tancuva dobre da,no Mesechkov e the best pone spored men. Yana ne znam zashto postoqnno q nabarkvate,no e vseizvestno,che ne e nai-dobratra vapreki poslednite klasiraniq po turnirite.Mesechkov slava bogu se razdeli s Akimova i stana partnior na Ani Doncheva,koqto po moe mnenie e neveroqtna.Nnqma znachenie koi e bashta i,fakt e,che tq ima perfektno izlachvane i ochevidno umenie da tancuva bojestveno.tova nai-qsno se dokazva,kogato na edin turnir v ruse,ako pomnite zalata stana na kraka da gi aplodira ai ne samo tam,neshto za koeto akimova i gendov mogat samo da mechtaqt.Nasko Mesechkov i Ani Doncheva vlagat adski mnogo emociq v tancite si i za tova zavladqvat horata,koito gi gledat. Ne znam az adski mnogo im se kefq i poznavam oshte dosta tehni fenove\
/
![]()
daam napalno sam saglasen s poslednite 2 mneniq =D> az sashto mnoo se kefq na mesechkov i doncheva.igraqt mnoo qko
Първоначално написано от ammorr
Обзалагам се, 4е някое моми4е е снимало клип4ето, Той беше по- в кадър![]()
...оби4ам танцьорите...
ако във вси4ко са така 'кръшни'... мани, мани![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.