- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- АТАНАС МЕСЕЧКОВ И АНА ДОНЧЕВА
xixixi mi az purvo taka si pomislih,no posle si pisah v skype s choveka kachil klipchetata i se okaza,che e momchea tanciorite...dam krashni sa
![]()
![]()
Атанас Месечков и Ана Дончева -the best forever
ахх, стига, 4е само провокираш фантазииите миПървоначално написано от ammorr
![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ooo ima zashto da ti provokira fantaziite
![]()
\/
![]()
![]()
oooo az predi izvestno vreme hodeh s edin tancior deto e mn krashen. be gotini pi4ove sa majete deto se zanimavat s tanci.
a sega po temata:az sa6to se kefq na don4eva i mese4kov! mnogo sa simpati4ni i dansat qko
hhmm stranna nasoka hvana temata ma kat ste po4nali...da pohvalq osven i partniorkite..mnoo e qko da hodi6 s tanciorka![]()
eee vie me razbihte![]()
mejdu drugoto b.Davis tova,koeto si napisal e mnogo umno i vqrno,no nedeite da se uvlichate s pisaniq za yana akimova,che nqkak si ne e obvarzana s temata,makar i da e bivshata partniorka na mesechkov..vse pak ako iskate da q obsadim da pusnem nova tema za neq i gendov i tam shte pishem za tqh
![]()
a tuk shte pishem za Nasko i Anichka,koito sa si superr![]()
![]()
![]()
танцьориииииhhmm stranna nasoka hvana temata ma kat ste po4nali...da pohvalq osven i partniorkite..mnoo e qko da hodi6 s tanciorka![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
auuuuu![]()
danceforever споменах я, защото и други преди мен бяха споменали двойката Гендов/Акимова като добра двойка и за товаи междудругото съм момиче
![]()
You can still touch my love - it's free! Boy, I like you just the way you are (:
aa izvinqvai mackaa za tqh ne mi se pishe,zashtoto na men ne mi dopadat.vij veche nasko mesechkov i ani doncheva sa si drrrugo neshto...super qki sa
![]()
bravo danceforever,dobre go kaza)az sashto podkrepqm mesechkov i doncheva
![]()
nasko i ani sa superrr![]()
tva e nai-velikata dvoika na bulgaria
A стига бе тъкмо си мислих, че тука няма танцьори. Аз съм бивша стандартистка, но ако ме питате за мнение харесвам Рачо и Тони 1-са мн добри и 2-ро са ми бивши съотборници!!!
I told myself I won't miss you but I remember what it feels like beside you...
da rangel i tonkata sa mnogo dobri,no e fakt che kogato se sarevnovavat s mesechkov i doncheva,vinagi nasko i anichka sa po-dobrite.no i az i dvete dvoiki gi haresvam mnogo.jalko samo che naposledak ne igraqt po sastezaniq
mi men ako me pitate v bg imame dosta dobri dvoiki...rangel i toni,moni i dimusha,nasko i yana,no nasko mesechkov i ani doncheva si ostavat klasikata.te sa vazmono nai-dobre sformiranata dvoika shtoto si pasvat i vizualno i kato umeniq...prosto sa unikalni i kato gi gledash nastrahvash.az mn si gi obichkam
Съгласна. Как се класираха Наско и Ани в Щутгард между другото???
ami za sajalenie poradi dadeni obstoqtelstva nasko i ani ne uspqha da zaminat i da se sastezavat na german open.v posledno vreme ima malko problemi,koito im prechat da tancuvat,no savsem skoro se nadqvam i tova da otshumi i da prodaljat sastezatelnata si deinost i da dokajat otnovo,che sa nai-dobrite![]()
![]()
ehh na men mn mi lipsvat ve4e![]()
ами смятам,че не липсват само на теб,а и на всички хора,които разбират от танцово изкуство.аз познавам мацката,която е направила сайтът им и ги познава...все още не се знае кога ще излязат на дансинга,но аз ще ги чакам колкото е необходимоте са супер сладки и танцуват страхотно и аз им се възхищавам
![]()
Прекаленото изхвърляне не е необходимо! Наско и Ани са добри и на мен ми харесват, но има и по-добри.![]()
I told myself I won't miss you but I remember what it feels like beside you...
vseki s predpochitaniqta siima i po-dobri estestveno..no za dosta hora sa nai-dobrite.smisal takuv vseki ima razlichno vijdane za neshtata i realno ne moje savsem obektivna precenka da se napravi i vapreki tiva nasko i ani sa nai-sladki do kolkoto vijdam mnogo hora mislqt taka
abe hora razberete che vseki chovek ima RAZLICHEN vkus kam neshtata ot jivota:edni haresvat sladko-drugi gorchivo,edni obichat chalga,drugi pop i po sashtiq nachin edni haresvat nasko mesechkov i ani doncheva,a drugi se kefqt na druga sastezatelna dvoika!
az kakto nqkolko pati veche spomenah sam fenka na mesechkov i doncheva i im se vazhishtavam adski mnogo na vsichko koeto pravqt.v nikakav sluchai ne otrricham vazmojnostite i na drugite dvoiki,nito puk kazvam che sa po-slabi,naprotvi,no nqkak si imam slabost kam tazi dvoika i ne znam zashto, no e fakt che samo te uspqvat da me nakarat da nastrahvam dokato tancuvat.cqlata energiq i magnetizam,koito izlachvat tancuvaiki prosto me plenqvat i za tova smelo kazvam,che v moite ochi tova e nai-dobrata dvoika na bulgariq.vinagi kogato imam vazmojnost hodq po sastezaniqta im za da gi gledam i za men ne e vajno koi kakvo shte kazva ili na koe mqsto shte gi postavi na stalbichkata,zashtoto nai-vajnoto e da znam che te sa shtastlivi ot fakta che tancuvat a az ot moq strana che gi gledam..ot tam natatak vsichko ostanalo sa samo dumi,emociqta ne moje da se opisva,ili haresvash neshto s dushata si ili ne! glupavo e da sporim koi e po-dobur zashtoto fenovete na mesechkov i doncheva vinagi shte kazvat che te sa No 1 a tezi koito predpochitat gendov i akimova ili druga dvoika saotvetno shte zashtitavat tqh.tai che primirete se che kolkoto i na nqkoi da ne im se nravi vapreki vsichko nasko i ani imat mnogo i to verni fenovemoga s chasove da izrejdam kachestva i umeniq na nasko i ani,s koito prevazhojdat drugi dvoiki,no e izlishno zashtoto vseki si ima mnenie.moeto e che atanas mesechkov i ani doncheva shte ostanat zavinagi edna prelestna dvoika,koqta hilqdi pati sam vijdala da izpravq po cqla zala na kraka s aplodismenti sled solov tanc i koqta dava cqlata si dusha i energiq na publikata i tancite.
NASE,ANICHKA ADSKI MNOGO SI VI OBICHKAM!!!![]()
![]()
![]()
Ive,trqbva da ti kaja,che tova mnenie e moje bi edno ot nai-na mqsto kazanite.az sashto mnogo haresvam nasko i ani,pozdravqvam te za napisanoto zashtoto malko hora razsasjdavat tolkova trezvo varhu neshtatanapalno te podkrepqm i spodelqm mnenieto ti.
SAMO NASKO I ANI \/