- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- АТАНАС МЕСЕЧКОВ И АНА ДОНЧЕВА
abe a te ot kolko vreme sa dvoika,nqkoi znae li?
dvoika sa veche pochti 4godiniako iskate mojete da im pishete na e-mail: nasko-ani@dir .bg te shte vi otgovorqt na vsichki vaprosi,koito vi interesuvat.
Атанас Месечков и Ана Дончева -the best forever
Благодарим на всички наши фенове който ни харесват.
Искрено се надяваме те да стават все повече и повече.
Очакваме вашите писма на електронната ни поща която можете да научите в сайта на нашата двойка.
Обичаме ви....
Кои са тези люде ?
Ще оправя всеки ваш проблем. Подхождам с разбиране към всеки и всичко. Знам всичко и при проблем само питайте мен.
mi ot temata,ako q prochetesh savsem v nachalotot stava qsno!
Nasko Mesechkov i Ani Doncheva sa nositelite na kupa Bulgariq za 2006godina po sportni tanci latina. razgledai im fen saita : nasko-ani.dir .bg ili im pishi ako se interesuvash ot tanci![]()
tva sa nai-zemnite hora,koito nqkoga sam predpolagala 4e moje da ima. evala brao mnoo sa qki.![]()
Nasko Mesechkov i Ani Doncheva imat novokacheno klipche v zazz.bg : http://zazz.bg/play:bdb4ff84 nadqvam se da vi haresa rumbata,koqto tancuvat,a skoro se nadqvam che shte uspeem da kachim klipcheta ot oshte tehni neveroqtni izpalneniqpriqtno gledane
![]()
maliiiiiiiiii mnogo sa qkiiiiiiiiiii =D>
i na men mnogo mi haresvat,super sa
Първоначално написано от namina
+1
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
gledai klipcheto vlez v saita im i problema se reshava![]()
absolutno sam saglasen,mnogo sa qki
mnogo dobri tanciori puk i gotini hora.mnoo sa qki
не съм ги чувал![]()
neka poznaem-ne se zanimava6 s tanci!
abe ebati kato ne gi nzaete si spestete pisaneto,izlagate se!
mesechkov i doncheva sa super qki tanciori
Оф,май постоянно един и същи гост си пише тук и темата е все нагоре![]()
![]()
mi az iskah da se svarja s chast ot horata pisali po tazi tema,no sa gosti i nqma kak da im pisha.hora napravete si registracii i ot tqh pishete za da se znaem![]()
ami ammor mislq che se znem ot zazz.bg![]()
mnooo ste qki beee
aaaaa da setih se,no vapreki tova,ne te poznavam samo ti znam profila ot tam,smisal takuv ne znam koi si
Nasko i Ani otvarqt shkola po sportni tanci,koito iska da se zapishe i da poluichi informaciq da im pishe na e-mail : nasko-ani@dir.bg
Nasko i Ani otvarqt shkola po sportni tanci,koito iska da se zapishe i da poluichi informaciq da im pishe na e-mail : nasko-ani@dir.bg