- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изправяте ли си косата?
И аз такаПървоначално написано от ThE^SsSwEeT^LaDy
по принцип 1 път в седмицата... но понякога се случва и по два пъти
Az siq izpravqm ve4e moje bi godina sled vsqko kupane okolo 3 puti v sedmicata.Kosata mi e prosto 5upliva no izprevena izflejda strahotno,gladka i luskava.Presta mi e profesionalna i ne vredi osobeno pik i i zpolzvam kristali i maski taka 4e se kompensira lo6oto vliqnie ot presata.Na vremeto imah obiknovena presa(mente60-70lv)ama mn mi se izgarq6e kosata.Suvetvam vi vmesto da si gorite kosata s mentarskte presi da si kupite edna za 150-200lv i da se radvate na super kosa
Преди всеки божи ден я изправях и я миех на два дена, защото се омазняваше бързо, а тя се омазнявала, защото много често съм я миела.. Ха ха.
Сега я изправям .. може би веднъж седмично, даже понякога пропускам, защото понякога след баня застава хубаво и няма нужда от изправяне.
А когато ме мързи да я изправям и е нещо в кофти форма - или си правя плитка/и , или я хфащам на чоки![]()
![]()
Нямам точно определен период от време, през който да я изправям. Ако искам да съм с права коса я изправям, ако не и правя нещо друго. Не прекалявам обаче, защото наистина изправянето е много вредно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Моята нито е къдрава-нито е праваПървоначално написано от miloto na miloto:P
Но много рядко си я изправям,защото в момента нямам преса!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Da,no edin pat v meseca i to s izduhvane.Ne sam zabelqzala nqkva golqma promqna.Ina4e i s presa sam se izpravqla,no pri men (ujasno nepokorna kosa) efekta ne e tolkova dobar i dalgotraen.
не![]()
predi q izpravqh .. imah si preskai sqka sedmica po vednuj :P da ne opada ne zaradi drugo.. i sega presaata mi e s4upena i si sedi ei taka kakvato si e po princip
![]()
dam izpravqm si qs mnogo hybava presa seki den (ima zna4enie kakva ti e presata
) stava mi mnogo hubavo...e est che tree da se izpolzvat maski,kremove i sekvi e takiva ne6ta za predpazvane...na mene mn mi haresa katy si q izprava a i drugite me haresvat a tfa me radva
![]()
![]()
dam izpravqm si qs mnogo hybava presa seki den (ima zna4enie kakva ti e presata
) stava mi mnogo hubavo...e est che tree da se izpolzvat maski,kremove i sekvi e takiva ne6ta za predpazvane...na mene mn mi haresa katy si q izprava a i drugite me haresvat a tfa me radva
![]()
![]()
Отбелязах "много рядко", но като се замисля в последната една година не съм се изправяла нито веднъж. Моята коса е на букли и ми трябват здрави нерви и около 3 часа свободно време, за да я изправяА на всичкото отгоре е и адски суха, така че не искам да си я тормозя допълнително... горкичката
Стига й, че я боядисвам.
Да изправям се, ама не всеки ден. Преди не се налагаше, защото си заставаше идеално, но последния път като ходих и мойта фризьорка я нямаше и затова отидох при една друга дето ме направи на нищо![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
ами не не всеки ден по 10 пъти , но е повече от 1 път на седмица..когато съм на даскало по 2 пъти в седмицата , когато не съм секи ден .. .
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Бретона всеки ден или през ден,а цялата коса - 1 път в седмицата.
Ne haresvam prava kosa![]()
Изправяла съм я общо 2 пъти в живота си. Мн ме кефи. Смятам веднъж месечно да я изправям,по повод ако има. Или като ходя на фризьорката да ме боядисва,защото нямам преса в нас![]()
Smile!?
Постояно сменям прическите...,защото много бързо ми омръзват /както всяко друго нещо/ - къдря,изправям,постригвам я,наскоро и бретон си направих..Амма в момента често ми се случва да използвам пресата...![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Не я изправям.....
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
tq si mi e prava![]()
na4upvam q
няма любов
Всеки-божи-ден от една година насамИдеална си е, не е уредяла много
спекове ахах...
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
moqta kosa e leko 4upliva,zatova q izpravqm ..ne vseki den,mi po 1-2 v sedmicata..![]()