- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изправяте ли си косата?
Аз мойта не я изправям,въпреки че не е перфектно права.Иначе от време на време я къдря със преса или ролки,или пък с ластици.Това го правя горе долу 1-2 пъти месечно,но си ми е супер.
Мне,тя си е изцяло права,без никакви чупки :P
Тя моята е толкова права, че почти нищо не мога да и направяВинаги съм искала къдрава коса, но всеки иска каквото няма
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Почти всеки ден си я изправям и засега ми е добре косата, отвреме навреме малко цъфти де ама не е оредяла нито капе, слава богу![]()
Ми не. Не я изправям... нямам чааааааааак толкова голяма нужда![]()
lele hora takava qka kosa imah(postoqno mi kazvaha kolko e hubava)oba4e as si kupih presa i zapo4nah da q izpravqm,ama tva be6e samo 3 puti i sega,ako znaete kva mi kosata,nqkak si stoi suha,a we mn gadno t da vi pitam vuzmojno li e samo ot tri izpravqniq s presata i ve4e da sum q izgorila,i kajete ne6to maska ilii 6ampoan da si q oprava,ako vuob6te ve4e e vuzmjno,ako ne da q reja
PPkak si iskam predi6nata kosa
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
само в краищата след къпане в никакъв случай всеки ден
Права е.Много е права...
Офф ми изправях я почти всеки ден- предните кичури, щот им се подгъваха крайщата много, обаче сега си направих нещо като бретонче и се надявам да не я изправям толко много. \/ А също и когато е влажно времето почва да му се начупва леко и аз я изправям и фиксирам и си седи слава богу.
![]()
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.
OMG[i] tfa s izpravqnetu e mn zle az s1m na mnenie 4e e t1po da si izpravq6 kosata mn 4esto ima slu4ai v koito moje da se napr izklu4enie ama vseki den....[!]sprete se ve hora t1i samo si razvalqte kosite! posle 6e viite kak 6e vi ukapqt kosite!!!
![]()
![]()
Аз я изправям всеки ден!..![]()
Косата ми е лееко чуплива.Тупирам си я, искам си шантава прическа.
Имам обаче няколко въпроса: взех си шампоан "Елзев", който предотвратява начупването и накъсването (за един ден, много ясно
), добър избор ли е той? Също искам да знам и за новия продукт на "Нивеа", също за изправяне на косата... Знам и за техниката чрез сешоар.. а нещо за пресите да кажете? Моля ви, важно е!
![]()
Само солена вода може да накара четината ми да се начупи без стилизанти![]()
Не я изправям често. Ма като искам да стане супер права взимам пресата и трака трака и готово
iliana_svoge, не вярвам от 3 изправяния да е станала такава косата ти. Вземи си едни кристали на Глис примерно, повечко маски и подхранващи масла и ще я `вдигнеш на крака`![]()
np
бати тъпата анкета! аз нямам опция! изправям я след къпане пада се през ден може и секи ден! авторката се е правила на умна.. "по няколко пъти на ден.. малиии" .. оригинално нали ма не и е дошло на ума, че некой който наистина редовно си изправя косата не се занимава с глупости и не пуска лигави теми![]()
и азПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ами аз я изправям по 2 пъти дневно най-често - сутрин преди даскало и вечер ако излизам с приятелки.Знам че много вреди на косата,ама иначе е отвратителна...със сегашната ми прическа просто нямам друг избор.![]()
Рядко я изправям/къдря. Не стига, че цъфти и съм й накупувала сума ти неща, ами остана и да я тормозя!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Моята е чуплива,преди я изправях доста,но сега си я къдря :P
awe razberete ot presata ne oredqwa kosata,za da pada kosata trea da se zasegat korenite naprimer sus se6yar.S presata samo se izgarq kosama,no ako se izpolzwat kristali za kosa i ne tolkowa zaduljitelniq medicinski 6ampoan na kosata ni6ty ne stafa spox![]()
![]()
Spokoino momi4eta i mom4eta (fe6ani)
![]()
Aaa izpravqm q tq moita e prava ama i se viivat krai6tata se na razli4ni strani a az izkam idealno prava i kogato sam pravq q minavam s presa za da e super prava![]()
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
аз не я изправям мойта - оставям си я да стои както си иска.Понякога е права, понякога е къдрава, а друг път - просто чуплива.... абе косата ми сама си избира как да изглежда
, давам й пълната свобода, хахх
.......шшшшшшшвепсс.. вкусът на оригинала
изключително рядко ! косата ми е права само че понякога като се изкъпя и се начупваа ии зимам пресата![]()