- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изправяте ли си косата?
И азПървоначално написано от MACKA prez no6ta
Обаче трябва да си взимам нова преса, че моята много скапана
Някакви идеи за хубави преси дето да са до 50-60 лв някъде. По възможност да загряват бързо
(сигурно има такива теми, но ...)
П.С Извинявам се за СПАМ-а![]()
Pure white
Изкривявам я![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Say It Right
Тръгваш по магазинитеПървоначално написано от dan4ety
![]()
зависи на кви продавачки ще попаднеш
'щото имаше една дето аз само гледам пресите
оная излиза и вече ми ги включва
хах
искаш да ги пробваш..
ако пък не дават..
има и други магазини
имаше един магазин с едни мъже продавачи и
си нямат на понятие кво е тва
и го оглеждат като че ли за пръв път виждат
такова нещо xD
Не, защото е права, само се нагъва в краищата, което много ме дразни, но мен ме мързи да си сложа един гланц за устни, па камо ли да си изправям някви 2-3 см, за да се правя на няква... емилка.![]()
Не мога без пресата си.Изправям си косата по 3 пъти най-малко на ден.
Изправям я,да,гласувах за 1 път в седмицата,но не е точно така.Често,но не всяка седмица.![]()
1 път в седмицата,ее понякога и повече, но рядко
da po4ti vseki den![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Не защото е права.Но понякога я къдря
predi seki den po 3 pati sega sega 3 pati v sedmicata sig..ponqkoga i po rqdko .. i po 4esto..razli4no kakto si me kefi..zashtoto moita e mn kadrava na spirali i na masur4eta shombali i t.n i prava kato si q izpravq pak mi stava mn dalga.. i taka i taka si q haresvam ;]
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
не си я изправям
1.Защото моята коса е права
2.Изправянето е много вредно супер много изтощава косата просто не си струва да си я гориш така![]()
Az ne si q izpravqm,no ako po4ne6 sled vreme 6te po4ne mn da cafti i postoqnno trqbva da si vav friziorskiq salon i kosata ti 6te zagubi obema si za6toto 6te trqbva da se reje ot neq....i prosto sled vreme nqma da e krasiva gletka taka 4e izbqgvai da q izpravq6 mn 4esto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ммм да, изправям я, но иначе стои като кошници...Консултирах се с фризьорката ми и тя ми препоръча разни маски, така че досега нямам проблеми откъм косата!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Не моята си е права за което съм много благодарна![]()
![]()
ам доста честичко се изправям почти секи ден и не само с преса ами и с ютията![]()
![]()
az moqta q izprawqm wseki den sas se6oar i posle minawam na leko na4upenite mesta sus presa ina4e estestwenata mi kosa(to tq ne e estestwena cqlata e pepelqwo rusa) e sawsem leko na4upena ama za da stane napalno gladka i trqbwa presata
RWH
Ми аз я изправям всеки ден с преса . Тя моята коса е много къдрава ама аз с права по се харесвам .Ама от това изправяне много се изтощава и много бързо цъвти![]()
Ами аз моята я изправям като я суша със сешоар и това значи 3 пъти седмично като само бритона и някой непослушни кичури с преса. Напоследък обаче забелязах че още като я изсуша и тя вече ми изглежда мазна. Не знам може би самата ми коса се е изсушила и за това мастните жлези започват да произжедат повече себум за да компенсират. Наистина е много неприятно но няма как да спра да я изправям, защото иначе на нищо не прилича. Ползвам кристали, маски и балсами ама май нещо не помагат.![]()
Сега изправям само бретона иначе имаше един период в който си я изправях постоянно и стана много зле...наложи се да я отрежа...оттогава и веднъж не съм я изправяла![]()
всеки божи ден...ставам в 6.15 когато съм на даскало...и 8-9 като не съм..къпя се всяка ве4ер и сутринта се изправям с преса...използвам протектори---така 4е ми е добра не е..изгоряла :P
ами моята коса по принцип е долу горе права, но е постригана на няколко пласта и се начупва в краищата....Изправям я 1-2 пъти в седмицата...Но дори да не я изправя задължително в корените я къдря...
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love