.

Виж резултатите на анкетата: изправяте ли си косата

Гласували
197. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • не..нямам нужда

46 23,35%
  • мн рядко

42 21,32%
  • изправям я веднъж на седмица

57 28,93%
  • да всеки ден по няколко пъти..малииии

52 26,40%
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 125 от общо 125
    Веднъж или два пъти в седмицата се изправям
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

Мега фен Аватара на SunSmile
    Mnogo rqdko si q izpravqm, zashtoto tq si e prava. izpravqm kogato sym legnala s vlajna kosa i e 6tryknala na kydeto si iska
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Фен Аватара на RaZcAkVa6tIq
    Град
    NqKaDe Na LuNaTa
    To nema kvo da se izpravq
    Offfff skuka..........

Косата ми е чуплива и я изправям всяка сутрин

Не, защото ми е права.

Изправям всеки ден бритона и почти всеки ден самата коса.
    Ам,искам да ви попитам,въпросните кристали ако искам да ги купя на коя фирма са? Или просто трябва да кажа ,че търся кристали ? Не съм много на ясно и затова питам . Мерси

Моята е чуплива и от както съм с бретон си я изправям,защото стои по-добре. moon_flower моите течни кристали са на SERI и съм доволна,правят косата много мека и мирише супер

То пък в анкетата го няма моят отговор-изправям е 2-3 пъти седмично, но сега гледам да е най-много 1 път седмично, че мн гори бее

Всяка сутрин я изправям Налага ми се защото косата ми е дълга и когато не е изправена е ужасна,нито права нито накъдрена дори не е и свястно начупена!За радост имам мн здрав и издръжлив косъм и не ми се е прецакала все още.Да се надявам да не си я съсипя с пресата [-o<

simonchety мерси много

Ами около 1 година я изправях.В началото беше по два пъти в седмицата.След което започнах по веднъж в седмицата.От 1 месец не съм я изправяла.Вече я къдря с плитки.А не бих излязла на вън, така както е застанала след като изляза от банята и е изсъхнала, просто защото не прилича на нищо!

не тя ми е права

Мисля,че е достатъчно права!

всеки ДЕН

О , преди всеки ден . Не отричам , че след това е супер хубава , но започна да цъфти прекалено много , макар че използвам серум от Ейвън , но както почти всеки техен боклук - не действа ! От онзи ден ме гложди да я изправя , и утре смятам да действам . Вс епак ще си купя течни кристали , дано поне ми загладят пърхащите косъмчета след сешоар !

Град
    Враца
    Не, не си горя косата
    еlsy

Мега фен Аватара на Infinity
    ами аз лично мисля че къдравите коси се предпочитат повече и също така са по сладки мойта е точно такава на масури и мн си я харесвам и не бих си я изправяла :P
    To infinity and beyond.

Ся наскоро си купих преса и се може би почти всеки ден се изправям макар че знам че е доста вредно макар че като се замиля преди като я изправях с сешоара ми той даже повече ми гореше косата , но сега мисля да се ограничавам с изправянето щот косата ми е доста тънка по принцип

Цитирай Първоначално написано от No`ThanKs
    Ся наскоро си купих преса и се може би почти всеки ден се изправям макар че знам че е доста вредно макар че като се замиля преди като я изправях с сешоара ми той даже повече ми гореше косата , но сега мисля да се ограничавам с изправянето щот косата ми е доста тънка по принцип
    Аз преди я изправях с преса,но нещо ми изгоря и от тогава със сешоар и не знам дали си въобразявам,но със сешоар май повече гори.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Аз моята 2-3 пъти на седмица я изправям и много взе да цъфти
    There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..

От година и няколко месеца редовно се изправям Преди по 2-3 пъти на седмица,а сега по 1 Дори понякога не я изправям,защото вече си стои почти права А и не е станала по-рядка от преди

Мега фен Аватара на iiirish
    мия си косата на всеки 2 дни, а след всяко миене стандартната процедура е да хвана пресата

всеки ден

Da izpravqm q ... kfo da napravq kato e takafa kydreva !
    I`m exactly where I`m supposed to be..

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    moita e prava po princip nikude ne e na4upena sledovatelno nqmam nujda

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си