- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изправяте ли си косата?
Веднъж или два пъти в седмицата се изправям
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
Mnogo rqdko si q izpravqm, zashtoto tq si e prava. izpravqm kogato sym legnala s vlajna kosa i e 6tryknala na kydeto si iska![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
To nema kvo da se izpravq![]()
Offfff skuka..........
Изправям всеки ден бритона и почти всеки ден самата коса.
Ам,искам да ви попитам,въпросните кристали ако искам да ги купя на коя фирма са? Или просто трябва да кажа ,че търся кристали ? Не съм много на ясно и затова питам .Мерси
![]()
Моята е чуплива и от както съм с бретон си я изправям,защото стои по-добре. moon_flower моите течни кристали са на SERI и съм доволна,правят косата много мека и мирише супер![]()
То пък в анкетата го няма моят отговор-изправям е 2-3 пъти седмично, но сега гледам да е най-много 1 път седмично, че мн гори бее![]()
Всяка сутрин я изправямНалага ми се защото косата ми е дълга и когато не е изправена е ужасна,нито права нито накъдрена дори не е и свястно начупена!За радост имам мн здрав и издръжлив косъм и не ми се е прецакала все още.Да се надявам да не си я съсипя с пресата [-o<
Ами около 1 година я изправях.В началото беше по два пъти в седмицата.След което започнах по веднъж в седмицата.От 1 месец не съм я изправяла.Вече я къдря с плитки.А не бих излязла на вън, така както е застанала след като изляза от банята и е изсъхнала, просто защото не прилича на нищо!
О , преди всеки ден . Не отричам , че след това е супер хубава , но започна да цъфти прекалено много , макар че използвам серум от Ейвън , но както почти всеки техен боклук - не действа !![]()
![]()
От онзи ден ме гложди да я изправя , и утре смятам да действам . Вс епак ще си купя течни кристали , дано поне ми загладят пърхащите косъмчета след сешоар !
![]()
ами аз лично мисля че къдравите коси се предпочитат повече и също така са по сладкимойта е точно такава на масури и мн си я харесвам и не бих си я изправяла
:P
To infinity and beyond.
Ся наскоро си купих преса и се може би почти всеки ден се изправям макар че знам че е доста вредно макар че като се замиля преди като я изправях с сешоара ми той даже повече ми гореше косата, но сега мисля да се ограничавам с изправянето щот косата ми е доста тънка по принцип
Аз моята 2-3 пъти на седмица я изправям и много взе да цъфти![]()
There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..
мия си косата на всеки 2 дни, а след всяко миене стандартната процедура е да хвана пресата![]()
Da izpravqm q ... kfo da napravq kato e takafa kydreva !![]()
I`m exactly where I`m supposed to be..
moita e prava po princip nikude ne e na4upena sledovatelno nqmam nujda
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...