- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Писна ли ви ваканцията?
Razbral sum pogre6no?>?
I never eat a pig cuz a pig is a cop
На мен определено ми писна,винаги съм мразела вакнциите,това е тъпо нещо...Първоначално написано от find_m3
...няма какво да се прави...
От скука взех ,че си подредих стаята,гардероба,изхвърлих куп стари неща и боклуци,обърнах цялата къща с краката нагоре
ресувам,слушам музика,излизам ,но пак е аааааааааааадска скука...![]()
![]()
![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Хих на мен не ми е омръзнала ся лятото се опитвам да дръпна доста загубени неща върху скейта и общо взето ми е доста забавно![]()
Ми не е така аз излизам почти секи ден и се пак не е същото щото няма какво да се прави дори навън.Висим по пейките и ходим по кафета ама какво то това са 3 часа максимум и после кво?Пак пред компа...тъпа работаПървоначално написано от fаke
Никога няма да ми е тъпа ваканцията!До обяд съм на плаж,а после глегам ТВ и съм на компа.....след около седмица ще ходя на село!Първоначално написано от find_m3
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Aбе не ми е омръзнала, просто ми е леко тъпо тея дни и смятам да се хвана да бачкам нещо, за да не ми омръзне ;p
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
искам поне още + 100 дена ваканция![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Нема такива екстри, все се намира нещо за вършене...
opredeleno NE!!! ... tupo si e baq.. az ne sum si vku6ti pri bashta mi sum za 2 meseca i tuk prosto nqma kakvo da se pravi ... grada e maluk .. poznavam malko hora..a i da poznavah pove4e pak nema da ima kfo da pravq
... broq si dnite do 15stiii iskam da se priberaaaa
![]()
О,ваканцията определено не ми е писнала и едва ли скоро ще ми писне.Вярно е че вече ми се изчерпват идеите но гледам да разнообразявам-билярд,нови кафета,басеин каране на колело с приятели,излет в парка,рикши...общо взето справям се![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Аз имах много идеи а сега вече останах с празни ръце а не ми се повтаря нищо колкото и да е забавно става еднообразно и като правиш нещо дълго време ти писваПървоначално написано от iv4enceto
![]()
На кой и му писнала ваканцията?
От 15 септември мечтая за нея, всеки божи ден, човек бих застреляла за неяпък да ми писне?!? Никога!
chestno kazano malko mi pisna MInalata godina ne beshe taka moje bi zashtoto znaeh che shte si buda otonovo s kalas naesen obache sega kato znam che nqma da gi vidq mi stava malko gadno i bih predpochela da suma na uchilishte
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
Мне,дори се стряскам колко бързо минава..:{ Всеки ден ми е супер забавну с компанията и кат се замисля,че кат почнем даскало няа да се виждаме толкоз често..грр..
Хах е ти си суперПървоначално написано от rebel_kid
![]()