- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Модератед: Дебелее ли се от меда?
spored vas debelee li se ot meda? za6toto e sladuk ama sum 4uvala 4e ot nego ne se debelee
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Сестра ми обожава мед и един път цял ден само него яде. На следвашия ден беше отслабнала едно кило и не беше гладна. Предполагам, че е от това, че не е приемала храна ( сваленото килце ) но въпреки това се чувстваше много добре ... изглежда дава бая енергия. А и в много диети се препоръчва ако ще се пие чай да е с мед ... така че предполагам не се дебелее, но все пак не прекалявай да не се окаже обратното![]()
I'll be all you need and more ...
Казвали са ми,че от меда се отслабва,а не се дебелее![]()
Не се дебелее 100%![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
^
^
Как може от храна да се отслабва?Може да не се дебелее,но със сигурност не се отслабва...![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Under_my_skin
[size=7][b][u]fosse cos
може да се надебелее разбира сене слушай кво ти говорят ами не прекалявай с яденето че.... ше има тичане сутрин на гладно после :P
; )
мда,зависи с колко мед си решила да се наблъскаш
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
ne
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Може и да греша, но айко е така все някой ще ме поправи.
Медът е високо калоричен - да .. обаче точно защото е високо калоричен не се налага да ядеш много - получила си голямо количество енергия. Медът е с растителен произход и се разгражда бързо от организма, следователно не би трябвало да се натрупва. Т.е не се дебелее от него.
Lekar mi e kazval,4e ot nego ne se debelee.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Дебелее се не от храната, а от количеството й...
Това, което е свалила е било най-вероятно вода, мазнини за толкова малко време трудно се свалят, освен, ако не е тичала.Ще пийне вода и пак ще си е същата.Първоначално написано от Keira
Аз ей тва се опитвах да обясня ама нещо хич не станаПървоначално написано от Th3WildAng3l
![]()
Koalka разбира се, че най-вероятно е да е вода ... но аз имах предвид, че въпреки че не яде нищо освен меда, тя не беше гладнаИ стигаме пак до обяснението по-горе
![]()
I'll be all you need and more ...
Mrazq med, mnogo mi egaden i vuob6e ne qm! Otnosno vuprosa dali se pulnee nqkoi sa mi kazvali 4e se pulnee, drugi puk to4no obratnoto, a az mislq 4e se pulnee, no mlko. :P
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
100gr med imat 304 KCal, a i meda si e 4ist vyglehidrat - precenete sami!
http://www.nutritiondata.com/facts-C00001-01c21Ro.html:P :P :P :P :P
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
skoro bqh na dieta samo med i 4ai 3 dena i dosta pomogna. mn se samnqvam ot med da se debelee, daje imah 4uvstvoto 4e zasi6ta
mnogo qsno .... ako gleda6 faktite ne ti tr da verva6 na toq i onq 4e da razbere6Първоначално написано от maroon
ot meda se debelee . taq tema e bezsmislena prosto i ima qvno mnogo naivni horica i momi4enca deto si blijat medec s ideqta 4e ot nego ne se debelee .. moje da e polezen no si e burz vuglehidrat(kato da qde6 zahar)
кво да ви кажа...ОБОЖАВАМ МЕД пък тва дали се дебелее или не хич не ме ебе...един живот живеем![]()
По тази логика нищо, което съдържа захар не трябва да се яде. същите калории в 100 г се съдържат и в много други храни които се поемат. Калории не значи мазнини! Медът е с растителен произход и се разгражда лесно. А е включен и в много диети.Първоначално написано от [Lucifer
Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
ако питаш мене щом е сладко се дебелее макар че е едно от най-полезните неща на земята![]()
![]()
а... знам че е по полезен от захарта но и от него се дебелее малко или много ...![]()