- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- УТРОТО Е ПО-МЪДРО ОТ ВЕЧЕРТА
ОЛЕ, ТВА МЕ ФАНА
ДЕБА.
ХОРА, УТРОТО Е ПО-МЪДРО ОТ ВЕЧЕРТА!!!ЗАПОМЕНТЕ ГО!
Искам да кажа на всички влюбени да внимават с действията и постъпките си, за да не загубят половинката си.
хората имат нужда от разбиране, вярност и честност (искреност), друго не им трябва. Дори да не го показват, ето от това се нуждае един човек!
ОБИЧАМ МАМА, СИЛВИЯ И ЧАЛГАТА! (И брад'чеда - мно е як, и цялата му компания обожавам, току-виж сред тях съм намерила сродната си душа, макар, че мразя буфери)
в момента не усещам болка, фраснах се в стената (съвсем сериозно), очаквах акъла да ми дойде.. ама уви.. тряя му време да се събере ХАХАХАХХАХА..
Кво още да ви кажа.... любов има.. стига да я искате от сърце.. тя ще дойде (па може и да е дошла вече)
ДРЪЖТЕ Я! Няма нищо по-свято от нея.. (освен бебето за едно майка и майката за едно бебе).
хората са адски прости.. нараняват се взаимно..файдата ква е?! Ставате по-силни! Тва е файдата!
Поздрав с Ивана - "Пирова победа".
не ме ебе песента ако ще да е крадена, текста е сносен и има кво да се чуе!
...
Айде, всичко най-добро от мен![]()
ХАхаах права си эа утротоВсъщност эа всичко!Уискито добре ти действа
![]()
А и както ти каах-да се радваме ,че човека е съэдал уискито![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Хаха...Еми така е...Трябва да се развиваме, а как иначе освен ако не преминаваме през трудности. Колкото до поговорката-абсолютно съм съгласен хората като изпитват някакви силни чувства и те им променят моментните възприятия...та не само за любовта, ами стане ли нужда да взимате важно решение...наспете се една нощ и решавайте на другия ден![]()
"You can't have everything.Where would you put it?"
Права си,спор няма![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Cherinka maina , hubava dushica si ama..Aman ot tvoite "banalni"izkazvaniq. I k'Fo se chudish momi4eto e samo 3 godini po malko ot teb. Stegni se, stiga porka i otiva nani![]()
=D> =D> =D>Първоначално написано от Presley`n`Sum
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Права си, така е.Все пак човек трябва да внимава какво говори и да задържи човека до себе си, а не да го изгуби и да не може да си го върне, въпреки че още го обича.
Чери ,следващият път опитай комбинация от текила,водка и мента..![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Чери,ша та чукам!!!
xaxaxaxa.cherinka rulz otsqkade.mrazi6 buferi,slu6a6 4alga,nenormalna si(v dobriq smisal),abe ti si idealnata jena.na kolko si?Първоначално написано от Анонимко
На 10Първоначално написано от Анонимко
![]()
Хаах.
Айде айде, че ша заключат темата ако продължаваме в същия дух..
bravo macko, kato si piqna mai mn dobre rasajdava6i mainata mu na toq zagubenqk kade e izpusnal takova momi4e
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™