.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Друг цвят на косата отдолу

Такамз..значи моята коса в момента е нещо между черно и кестеняво , защото я каносвах в края на Май месец черна..Та въпросчето ми е понеже много ми хареса едно момиче как си е напрайло косата само ,че нейната отдолу е кафява,а отгоре руса аз се чудя дали ако например цялата се боядисам в кафяво ,а от долу ми я направят черна дали ще стои добре и дали като се размие боята няма да стане някво шибано ... имам чувствтото ,че тва се прай само с по контрастни цветове..но незнам и за това питам

според мен с по-контрастни цветове ще стои по-добре, защото все пак черното и кафявото са близки цветове. Аз съм виждала и такъв тип...отгоре черно(или тъмно кафяво) а отдолу червено. Стои доста добре. Това с русата коса и отдолу кафяво(черно) и на мен много ми допада. Мисля, че нямая да се забелязва кой знае каква разлика ако косата ти е кестенява, а отдолу е черна...нз

Guest
    Според мене няма да стане зле ,но наистина с по контрастни цветове трябва да се боядисаш понеже черно и кафяво са много близки и няма особено да личи само дето си си мъчила косата.Иначе седи яко ако е примерно с русо обаче най си зависи на тебе кво ти отива

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    И на мен идеята много ми харесва.Но трябва да внимаваш-в смисъл да отидеш при фризьор,които наистина си разбира от работата,защото иначе може да се получи супер грозно.
    Кофтито в случая е,че на куната боя няма да хване и май ще трябва да се обезцветиш първо.

миналото лято бях с моя си цвят(русООО) отгоре и отдолу 4ерна.Много зависи от прическата първо.Това ,че ще си с различен цвят отдолу,естествено подсказва ,че трябва да си на етажи ,като надолу стават все 'по-широки'.Другото което е-приятелка си беше направила същото нещо,но косата и е твърде чуплива,а моята е идеално права и повярвай едното няма нищо общо с другото ,въпреки,че бяхме боядисани по един и същи начин.: ) имай и това в предвид
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mil4eto_
    И на мен идеята много ми харесва.Но трябва да внимаваш-в смисъл да отидеш при фризьор,които наистина си разбира от работата,защото иначе може да се получи супер грозно.
    Кофтито в случая е,че на куната боя няма да хване и май ще трябва да се обезцветиш първо.
    Еми аз винаги ходя при леля тя ме прави както трябва ..иначе с обезцветяване не искам да си я горя чак толкова много тя каната ми бързо се измива обаче мисля ,че ще хване боята
    Цитирай Първоначално написано от tuka6na
    миналото лято бях с моя си цвят(русООО) отгоре и отдолу 4ерна.Много зависи от прическата първо.Това ,че ще си с различен цвят отдолу,естествено подсказва ,че трябва да си на етажи ,като надолу стават все 'по-широки'.Другото което е-приятелка си беше направила същото нещо,но косата и е твърде чуплива,а моята е идеално права и повярвай едното няма нищо общо с другото ,въпреки,че бяхме боядисани по един и същи начин.: ) имай и това в предвид
    Еми да аз съм на стъпала точно както ти го обясняваш.Мойта коса е права ,но аз си я изправям всеки ден с пресата ,защото обожавам ефекта и друго си е идялно права коса иначе се нещу ще стърчи Мисля тази вечер да се консултирам с леля ако си е у тях и после ако искате ще ви кажа кво е станало Но естествено трябва да убедя и наще

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна

Re: Друг цвят на косата отдолу

Цитирай Първоначално написано от `Summer`
    Такамз..значи моята коса в момента е нещо между черно и кестеняво , защото я каносвах в края на Май месец черна..Та въпросчето ми е понеже много ми хареса едно момиче как си е напрайло косата само ,че нейната отдолу е кафява,а отгоре руса аз се чудя дали ако например цялата се боядисам в кафяво ,а от долу ми я направят черна дали ще стои добре и дали като се размие боята няма да стане някво шибано ... имам чувствтото ,че тва се прай само с по контрастни цветове..но незнам и за това питам
    хАХхаХАахАХ тва да не съм аз?! Ем да ти кажа едва ли ще седи много яко, освен ако кафявото ти не е много светло, така ще стане много добро. Все пак трябва да има контраст
    Let The BEAT Control Your Body

Повече от фен
    Като видях заглавието помислих, че искаш да си боядисваш срамните косми, честно не се разбира кфо искаш да кажеш.Лично мисля,че цветовете тряа да са по контрастни, а иначе като цяло изобщо не ме кефи, много комерсиално стана ,а и не е нищо особено...май даже вече му мина модата...убийте ме с камъни,изразих си мнението

Град
    On The Boulevard Of Broken Dreams; I'm kiddin'!
    Ne riskuvai :P :P :P
    "Nil Satis Nisi Optimum."
    http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си